25 Μαρτίου, 2023

Παρουσιάζοντας πιο εξελιγμένα κουμπιά λειτουργίας, το DJI Osmo Mobile 6 Gimbal πωλήθηκε επίσημα στην Ινδονησία

Η Gadgetren – Erajaya Active Lifestyle ως επίσημος διανομέας της DJI παρουσίασε επίσημα τη νεότερη έξυπνη συσκευή της με τη μορφή ενός αντιζυγίου κάμερας για κινητά τηλέφωνα που ονομάζεται DJI Osmo Mobile 6.

Με τιμή 2.479.000 IDR, το DJI Osmo Mobile 6 μπορεί να αγοραστεί online μέσω eraspace.com, Blibli, Bukalapak, Lazada, Shopee και Tokopedia. Οι συσκευές για αυτό το κινητό τηλέφωνο μπορούν επίσης να ληφθούν μέσω φυσικών καταστημάτων όπως το DJI Experience Store, το Urban Republic, το Erafone και το iBox.

Το DJI Osmo Mobile 6 είναι ο διάδοχος του Osmo Mobile 4 που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2020. Αυτό το gimbal βοηθά τους χρήστες που θέλουν να εγγράψουν βίντεο και φωτογραφίες με τις φορητές συσκευές τους με ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Φυσικά, το DJI Osmo Mobile 6 ζυγίζει 309 γραμμάρια. Το σχήμα είναι μικρό και εύκολο να διπλωθεί για να το τοποθετήσετε σε μια τσέπη παντελονιού ή τσαντάκι. Όταν το αντίζυμο τεντώνεται, υπάρχει ένα μέρος για να τοποθετήσετε ένα κινητό τηλέφωνο που ταιριάζει στο μέγεθος των περισσότερων κινητών τηλεφώνων.

Υπάρχουν επίσης μαγνήτες και σφιγκτήρες για να τοποθετήσετε το τηλέφωνό σας με ασφάλεια όταν θέλετε να εγγράψετε βίντεο ή να τραβήξετε φωτογραφίες. Για να έχετε τα αποτελέσματα της εγγραφής βίντεο ή φωτογραφιών με ομαλές και καθαρές εικόνες, αυτή η συσκευή υποστηρίζεται από ένα αντίζυγο σταθεροποίησης 3 αξόνων.

Στη λαβή υπάρχουν εύχρηστα φυσικά κουμπιά, όπως ο πλαϊνός τροχός για μεγέθυνση, το κουμπί λειτουργίας, το κουμπί εστίασης και η οθόνη κατάστασης. Όταν το τηλέφωνο είναι συνδεδεμένο σε αυτήν τη συσκευή, θα ενεργοποιηθεί αυτόματα για εγγραφή.

Αλλά πριν από αυτό, οι χρήστες πρέπει πρώτα να κατεβάσουν την εφαρμογή DJI Mimo στις συσκευές τους Android και iOS για να μπορούν να συνδεθούν με Bluetooth 5.1. Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τέσσερις λειτουργίες εγγραφής, όπως Follow, Tilt Locked, FPV και Spinshot για να λάβουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

DJI-OSMO-Mobile-6

Αυτά τα πρόσθετα αξεσουάρ μπορούν να ρυθμιστούν για τα επίπεδα φωτεινότητας και θερμοκρασίας χρώματος και μπορούν να αγοραστούν χωριστά για 699.000 Rp. Επιπλέον, το DJI Osmo Mobile 6 έχει λάβει υποστήριξη για τη νέα δυνατότητα Active Track 5.0 που λειτουργεί για το κλείδωμα αντικειμένων.

Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 1.000mAh με φόρτιση 10W μέσω USB Type C που φέρεται να χρησιμοποιείται για έως και 6 ώρες. Παρέχονται επίσης ενδιαφέρουσες λειτουργίες για την αύξηση της δημιουργικότητας των χρηστών που τραβούν βίντεο και φωτογραφίες, όπως Dynamic Zoom, Hyperlapse, Timelapse, Motionlapse, Panorama, Spin Shot, Story Mode και πολλά άλλα.

Ο Djohan Sutanto ως Διευθύνων Σύμβουλος της Erajaya Active Lifestyle δήλωσε ότι με νέες δυνατότητες και βελτιωμένες δυνατότητες, αυτό το προϊόν θα βοηθήσει τους χρήστες να μπορούν να απαθανατίσουν τις καλύτερες στιγμές στην καθημερινότητά τους χρησιμοποιώντας smartphone ή δημιουργώντας περιεχόμενο μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

«Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια σειρά από ενδιαφέρουσες λειτουργίες για να βοηθήσουν στην παραγωγή εικόνων και βίντεο που δεν αξίζουν τίποτα. Με έναν τόσο ελκυστικό και συνοπτικό σχεδιασμό, πιστεύω ότι το DJI Osmo 6 θα γίνει βασικό προϊόν για τους δημιουργούς περιεχομένου», είπε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *