23 Μαρτίου, 2023

Παρουσιάστε μια ποικιλία από ενδιαφέρον περιεχόμενο! Πραγματοποιήθηκε επίσημα η εκδήλωση MLBB Legends Returns

Το Gadgetren – Game Mobile Legends: Bang Bang (MLBB) φέρεται να πραγματοποιεί μια σειρά από ετήσιες δραστηριότητες με θέμα Legends Return.

Για να λάβετε μέρος στην εκδήλωση Legends Return, οι παίκτες πρέπει πρώτα να ενημερώσουν την εφαρμογή MLBB. Το Moonton παρέχει επίσης πολλές ενημερώσεις παιχνιδιών, όπως ανανέωση ήρωες για περισσότερη ισορροπία, αλλαγές στον χάρτη, εικονίδια παιχνιδιών, ανάλογα με τη δημιουργία.

Στην εκδήλωση Legends Return, οι παίκτες θα μπορούν να έχουν δωρεάν πρόσβαση για να χρησιμοποιήσουν όλους τους ήρωες κατά την περίοδο 1-3 Οκτωβρίου 2022. Επιπλέον, οι παίκτες μπορούν επίσης να συμμετέχουν στην εκδήλωση Harley Event Shop έως τις 16 Οκτωβρίου 2022.

Σε αυτό το γεγονός, οι παίκτες μπορούν να ανταλλάξουν τα βιβλία της Harley με διάφορα βραβεία όπως μόνιμα δέρματα, Fragments, Magic Dust, Εμβλήματα και άλλα. Το Harley’s Book έχει μια σειρά από δραστηριότητες, όπως το Harley’s Magix Show, με τη μορφή σύνδεσης στο παιχνίδι και ολοκλήρωσης του παιχνιδιού μέχρι τις 9 Οκτωβρίου 2022 για να αποκτήσετε Astral Cards που περιέχουν 200x Harley’s Books.

Στη συνέχεια, στην εκδήλωση Harley’s Book, οι παίκτες μπορούν να λάβουν 100x Harley’s Book με ανανέωση κατά τη διάρκεια της περιόδου της εκδήλωσης. Για καθημερινές συνδέσεις, οι παίκτες μπορούν να λάβουν συνολικά 75x Harley’s Books εάν συνδεθούν από τις 24 Σεπτεμβρίου έως τις 9 Οκτωβρίου 2022.

Από τις 8 έως τις 16 Οκτωβρίου 2022, οι παίκτες που θα συνδεθούν θα λάβουν επιπλέον 55x Harley’s Book. Τέλος, συμμετέχοντας στο Match Challenge στην αρένα Brawl, Classic ή Ranked την περίοδο 1-7 Οκτωβρίου 2022, οι παίκτες μπορούν να αποκτήσουν συνολικά 25x Harley’s Book.

Χωρίς να ξεχάσει να ζωντανέψει την εκδήλωση Legends Return, η Montoon συνεργάστηκε επίσης με την επωνυμία κινητών τηλεφώνων Infinix για να πραγματοποιήσει ένα διαδικτυακό μαθητικό τουρνουά με τίτλο Infinix Gaming Master, όπου οι εγγραφές είναι ακόμα ανοιχτές μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου 2022.

Harley-Event-Shop.

Ο τελικός γύρος του μαθητικού τουρνουά θα διεξαχθεί εκτός σύνδεσης στην Τζακάρτα από τις 5 έως τις 6 Νοεμβρίου 2022. Η Infinix φέρεται επίσης να κυκλοφορήσει την HOT 12 Series Hero Revamp edition, συγκεκριμένα Gusion and Lesley.

Εν τω μεταξύ, η Moonton συνεργάστηκε επίσης με το εστιατόριο Ikkudo Ichi μέσω ενός ειδικού μενού ramen με θέμα το Lesley και το Gusion καθώς και άλλα 3 μενού, το Mythic Set, το Legend Set και το Epic Set. Οι αγοραστές του σετ μενού θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στην Τυχερή Κλήρωση με δώρα.

Mobile-Legends-Gaming-Master-Student-Cup

Η Moonton συνεργάζεται επίσης με Αρπάζω για την αγορά πακέτων δεδομένων με δύο προγράμματα που καλύπτουν την περίοδο 1 έως 25 Σεπτεμβρίου 2022 με τη μορφή έκπτωσης 5 χιλιάδες Rp. με ελάχιστη συναλλαγή 25 χιλιάδες Rp.

Μετά από αυτό, στην περίοδο 2 που θα ξεκινήσει από τις 26 Σεπτεμβρίου έως τις 16 Οκτωβρίου 2022, θα υπάρχει έκπτωση 5 τοις εκατό έως και 5 χιλιάδες Rp. με ελάχιστη συναλλαγή 30 χιλιάδες Rp. Οι χρήστες του Grab που αγοράζουν αυτό το πακέτο δεδομένων έχουν επίσης το δικαίωμα να λάβουν μέρος στο Grab Challenge με έπαθλα Epic, Special και Legend, skins από τη Lesley και την Gusion και 20 εισιτήρια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *