21 Μαρτίου, 2023

Παρουσιάστηκε επίσημα η MSI Titan GT77 με οθόνη Mini LED 4K/144Hz και η σειρά HX 13ης γενιάς της Intel

Η Gadgetren – Micro Star International (MSI) παρουσίασε μια ανανέωση για τον φορητό υπολογιστή παιχνιδιών MSI Titan GT77 στην εκδήλωση CES 2023 στο Λας Βέγκας, φέρνοντας περισσότερες ενημερωμένες λειτουργίες.

Μέσω αυτής της ενημέρωσης, η MSI παρέχει ένα επιπλέον όνομα για το φορητό υπολογιστή έτσι ώστε να γίνει MSI Titan GT77 HX 13V. Όπως υποδηλώνει το όνομα, οι φορητοί υπολογιστές που στοχεύουν στο μεγάλο τμήμα της αγοράς παιχνιδιών τροφοδοτούνται από τους πιο πρόσφατους επεξεργαστές από τη σειρά HX 13ης γενιάς της Intel.

Αυτός ο επεξεργαστής συνδυάζεται επίσης με την GPU NVIDIA GeForce RTX, αλλά η MSI δεν το έχει ανακοινώσει επίσημα. Κυκλοφορούν φήμες ότι ο φορητός υπολογιστής MSI Titan GT77 HX 13V θα χρησιμοποιεί την GPU της σειράς GeForce RTX 40.

Εκτός από μια πιο ικανή πλευρά απόδοσης, ο φορητός υπολογιστής MSI Titan GT77 HX 13V υποστηρίζεται επίσης από οθόνη Mini LED που έχει ανάλυση έως 4K και ρυθμό ανανέωσης 144 Hz. Αυτές οι προδιαγραφές είναι υψηλότερες από την προηγούμενη γενιά που κυκλοφόρησε το 2022 με ανάλυση UHD 120Hz.

Η MSI υπόσχεται ότι η τεχνολογία Mini LED είναι ικανή να παράγει πολύ φωτεινό οπίσθιο φωτισμό μαζί με ευρεία γκάμα χρωμάτων 100% DCI-P3, έτσι ώστε να χαλάσει τα μάτια του χρήστη για να απολαύσει περιεχόμενο gaming ή ψυχαγωγίας.

Το επίπεδο φωτεινότητας λέγεται ότι υπερβαίνει τα 1000 nits, το οποίο είναι 2,5 φορές φωτεινότερο από την οθόνη LCD. Με μέγεθος οθόνης που εξακολουθεί να είναι το ίδιο με πριν, δηλαδή 17,3 ίντσες, η οθόνη αυτού του φορητού υπολογιστή παιχνιδιών είναι επίσης εξοπλισμένη με 1008 ζώνες μείωσης της φωτεινότητας για πιο ευκρινή αποτελέσματα ποιότητας εικόνας.

Στη συνέχεια, η οθόνη φορητού υπολογιστή MSI Titan GT77 HX 13V διαθέτει επίσης την πιστοποίηση VESA DisplayHDR 1000, ώστε να επιτρέπει μια καθηλωτική εμπειρία HDR σε παιχνίδια και ροή. Μην ξεχνάτε ότι η συνδεσιμότητα WiFi 6E και Bluetooth 5.3 έχουν ενσωματωθεί σε αυτόν τον φορητό υπολογιστή παιχνιδιών.

Όσον αφορά την τιμή και τη διαθεσιμότητα σε παγκόσμιες και ασιατικές αγορές, η MSI δεν έχει παράσχει περισσότερες πληροφορίες. Στο εγγύς μέλλον σχετικά με την τιμή μαζί με τα λεπτομερή χαρακτηριστικά και την ημερομηνία κυκλοφορίας στην Ινδονησία θα ανακοινωθούν μέσω της επίσημης δήλωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *