1 Απριλίου, 2023

Περιορισμένος! Το πακέτο #SurpriseDeal της Telkomsel προσφέρει εξαιρετικά μεγάλη ποσόστωση έως 320 GB

Gadgetren – Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η Telkomsel επιστρέφει ξανά με μια ελκυστική προσφορά με τη μορφή ενός μεγάλου πακέτου ποσοστώσεων στο διαδίκτυο μέσω της προσφοράς #SurpriseDeal.

Μέσω του πακέτου #SurpriseDeal αυτή τη φορά, η Telkomsel προσφέρει μόνο όρια αγοράς και ενεργοποίησης έως τις 15 Μαρτίου 2023 στις 23,59 WIB. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με την προσφορά #SurpriseDeal μέσω της επίσημης ιστοσελίδας Telkomsel και της εφαρμογής MyTelkomsel.

Το πακέτο διαδικτύου #SurpriseDeal για πελάτες καρτοκινητής προσφέρεται με ποσόστωση έως 320 GB που ισχύει για 30 ημέρες με τιμή 520.000 Rp. και το φθηνότερο κυκλοφορεί 15.000 Rp. για ποσόστωση 3 GB που ισχύει για ένα μήνα .

Για να μην χάσετε αυτήν την προσφορά, όσοι από εσάς δεν έχετε την εφαρμογή MyTelkomsel στο κινητό σας τηλέφωνο Android ή iOS, μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν στο Google Play Store ή στο Apple App Store.

Στην εφαρμογή MyTelkomsel, οι συναλλαγές αγοράς πακέτων #SurpriseDeal έχουν διάφορους τρόπους πληρωμής, όπως μέσω PayLater, Πίστωσης, ψηφιακών πορτοφολιών, στην Τράπεζα Mandiri άμεση χρέωση.

Εκτός από τη χρήση της εφαρμογής MyTelkomsel, το πακέτο #SurpriseDeal μπορεί να αγοραστεί και από τα επίσημα συνεργαζόμενα καταστήματα μίνι μάρκετ της Telkomsel όπως τα Alfamart, Indomaret και Alfamidi καθώς και από τα Digipos Outlets. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε το πακέτο #SurpriseDeal χειροκίνητα πληκτρολογώντας *363*70# ή μέσω του Virtual Assistant Call Center της Veronika.

Εκτός από τους χρήστες καρτοκινητής Telkomsel, το πακέτο #SurpiseDeal μπορούν να απολαύσουν και οι χρήστες καρτοκινητής, δηλαδή το Telkomsel Halo, εκτός από το εταιρικό επί πληρωμή. Οι προϋποθέσεις για την ενεργοποίηση του πακέτου #SurpriseDeal είναι οι χρήστες Prepaid της Telkomsel, συμπεριλαμβανομένων των simPATI, KARTU As και Loop καθώς και του Telkomsel Halo που πρέπει να είναι ενεργοί για τουλάχιστον 1 μήνα.

Οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν το πακέτο #SurpriseDeal έως και 5 φορές για την ίδια παραλλαγή μέσω ενός από τα κανάλια πωλήσεων που αναφέρονται παραπάνω. Ως ελκυστική προσφορά, υπάρχουν οφέλη για τους αγοραστές που ενεργοποιούν το πακέτο #SurpriseDeal αυτή τη φορά.

Ειδικά για τους πελάτες Prepaid Telkomsel, έχουν τη δυνατότητα να λάβουν επιστροφή μετρητών πίστωσης 10.000 IDR εάν αγοράσουν ένα πακέτο αξίας άνω των 100.000 IDR μέσω της εφαρμογής MyTelkomsel ή χρησιμοποιήσουν το Telkomsel PayLater ως σύστημα πληρωμών.

Εν τω μεταξύ, οι νέοι πελάτες καρτοκινητής Telkomsel μπορούν επίσης να λάβουν επιπλέον όριο 1 GB για 2 ημέρες εάν αγοράσουν ένα πακέτο #SurpriseDeal για 50.000 IDR ή περισσότερο μέσω της εφαρμογής MyTelkomsel και χρησιμοποιήσουν ψηφιακά πορτοφόλια όπως LinkAja, GoPay, OVO, DANA και ShopeePay.

Το πακέτο #SurpriseDeal παρέχει επίσης μια μπόνους συνδρομή στην premium πρόσβαση στην υπηρεσία συνεχούς ροής βίντεο Disney+ Hotstar για 30 ημέρες για 10.000 IDR.

Εάν ο χρήστης έχει αγοράσει ένα από τα πακέτα #SurpriseDeal, μπορεί να ελέγξει την ενεργοποίηση #SurpriseDeal ελέγχοντας στο *888# ή μέσω της κατάστασης στην εφαρμογή MyTelkomsel. Για λεπτομέρειες τιμών και άλλα ποσά ποσόστωσης, μπορείτε να μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο προσφοράς πακέτων #SurpriseDeal Telkomsel.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *