1 Απριλίου, 2023

Περισσότερα Gahar! Δύο νέας γενιάς φορητοί υπολογιστές παιχνιδιών Acer θα κυκλοφορήσουν σύντομα στην Ινδονησία

Η Gadgetren – Η Acer Indonesia επιβεβαίωσε την παρουσία δύο από τους νεότερους φορητούς υπολογιστές παιχνιδιών της που θα κυκλοφορήσουν σύντομα στην Ινδονησία, συμπεριλαμβανομένων των Nitro και Predator Helios. Και οι δύο αυτοί φορητοί υπολογιστές παιχνιδιών έχουν λάβει μια ανανέωση στο εσωτερικό και ένα νέο σχέδιο λογότυπου για Nitro.

Όσον αφορά τη διαθεσιμότητα, αυτοί οι δύο φορητοί υπολογιστές παιχνιδιών θα ξεκινήσουν να διατίθενται στην Ινδονησία τον Μάρτιο του 2023, αλλά η Acer δεν έχει ανακοινώσει την ακριβή τιμή πώλησης.

Ωστόσο, η Acer διέρρευσε το εύρος τιμών της. Οι φορητοί υπολογιστές Nitro θα κοστίζουν κάτω από 20 εκατομμύρια Rp., ενώ ο φορητός υπολογιστής Predator Helios θα πωλείται σε τιμές που ξεκινούν από 35 εκατομμύρια Rp.

Και οι δύο φορητοί υπολογιστές Nitro και Predator Helios θα χρησιμοποιούν ως επεξεργαστές τους επεξεργαστές της σειράς HX 13ης γενιάς της Intel. Συγκεκριμένα για Αρπακτικό Ήλιο θα υποστηρίζεται επίσης από επεξεργαστές AMD Ryzen 7000 Series. Και οι δύο αυτοί επεξεργαστές συνδυάζονται επίσης με τον επεξεργαστή γραφικών NVIDIA GeForce RTX 40 Series.

Το ειδικό σύστημα ψύξης για το φορητό υπολογιστή Predator Helios είναι εξοπλισμένο με τον 5ης γενιάς AeroBlade 3D Fan. Ενώ ο φορητός υπολογιστής Nitro είναι εξοπλισμένος με σύστημα διπλής ψύξης. Επιπλέον, αυτοί οι δύο φορητοί υπολογιστές παιχνιδιών παρέχουν DDR5 RAM έως 32 GB και αποθήκευση NVMe PCle SSD για τον οποίο η μέγιστη υποστήριξη χωρητικότητας είναι άγνωστη.

Επιπλέον, και τα δύο προσφέρουν μακροχρόνια χρήση μπαταρίας χάρη στη λειτουργία NVIDIA Max-Q που βασίζεται στις δυνατότητες Τεχνητής Νοημοσύνης (AI). Αυτή η δυνατότητα είναι επίσης σε θέση να βελτιστοποιήσει την απόδοση του φορητού υπολογιστή, ώστε να μπορεί να εκτελέσει διάφορες βαριές εργασίες.

Στον τομέα της οθόνης, ο φορητός υπολογιστής Nitro φέρει μέγεθος οθόνης 16 ιντσών που έχει ανάλυση WQXGA και υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης 165 Hz. Εν τω μεταξύ, ο φορητός υπολογιστής Predator Helios προσφέρει δύο παραλλαγές μεγέθους οθόνης, συμπεριλαμβανομένων 16″ και 18″ που διαθέτουν πάνελ Mini WQXGA LED και υποστηρίζονται από ρυθμό ανανέωσης 250 Hz και χρωματική γκάμα DCI-P3 100%.

Τόσο οι φορητοί υπολογιστές Nitro όσο και οι φορητοί υπολογιστές Predator Helios είναι εξοπλισμένοι με πληκτρολόγιο RGB όπου ο φορητός υπολογιστής Nitro εμφανίζει ζώνες RGB 4, τις οποίες μπορείτε να διαχειριστείτε μέσω του λογισμικού NitroSense.

Εν τω μεταξύ, ο φορητός υπολογιστής Predator Helios προσφέρει ένα πληκτρολόγιο με υποστήριξη Mini LED ανά πλήκτρο, το οποίο συνοδεύεται από πλήκτρα συντόμευσης και τα πλήκτρα συντόμευσης του λογισμικού PredatorSense. Για να μην μείνετε πίσω όσον αφορά τη συνδεσιμότητα, τα Nitro και Predator Helios παρέχουν υποστήριξη για HDMI 2.1, Thunderbolt 4 και υποδοχή microSD.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *