25 Μαρτίου, 2023

Περισσότεροι προορισμοί! Το airasia Super App παρουσιάζει πακέτα συνδρομής πτήσεων που ξεκινούν από 4 εκατομμύρια ανά έτος

Η διαδικτυακή ταξιδιωτική υπηρεσία Gadgetren – Airasia Super App κυκλοφόρησε μια ενημέρωση SUPER+ με μια ποικιλία ελκυστικών προσφορών, παρέχοντας παράλληλα οφέλη για πελάτες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ινδονησίας.

Παλαιότερα ήταν γνωστό ότι το SUPER+ είχε ξεκινήσει Μάρτιος 2022 για την περιοχή της Νοτιοανατολικής Ασίας. Τώρα μέσω της τελευταίας έκδοσης του συνδρομητικού πακέτου SUPER+, το airasia Super App επεκτείνει την εμβέλειά του σε περισσότερους από 130 προορισμούς, ώστε αυτό το πακέτο να μην μπορεί να αγοραστεί μόνο από χρήστες στη Νοτιοανατολική Ασία αλλά και σε Αμερική, Ευρώπη και άλλες περιοχές.

Για να έχετε πρόσβαση στην πιο πρόσφατη έκδοση του πακέτου συνδρομής SUPER+, μπορείτε να επισκεφτείτε απευθείας την εφαρμογή στο κινητό σας τηλέφωνο και να πατήσετε το εικονίδιο SUPER+. Στη συνέχεια, θα προσφερθούν δύο επιλογές συνδρομής SUPER+ με επιλογή διαφορετικών προορισμών.

Εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις χώρες από τα δρομολόγια του ομίλου αεροπορικών εταιρειών AirAsia, συμπεριλαμβανομένων της Ιαπωνίας, της Νότιας Κορέας, της Αυστραλίας, της Νέας Ζηλανδίας, της Ινδίας, των Μαλδίβων, του Χονγκ Κονγκ, της Ταϊβάν και της Σαουδικής Αραβίας, μπορείτε να επιλέξετε SUPER+ Premium. Όσον αφορά τα δρομολόγια της Νοτιοανατολικής Ασίας, μπορείτε να επιλέξετε το συνδρομητικό πακέτο SUPER+ Lite.

Όσον αφορά την τιμή συνδρομής, το πακέτο SUPER+ Premium κοστίζει 9,9 εκατομμύρια IDR ετησίως. Εν τω μεταξύ, το πακέτο SUPER+ Lite κυκλοφορεί για 4 εκατομμύρια IDR ετησίως. Κάθε επιλογή πακέτου συνδρομής παρέχει επίσης εκπτώσεις για κρατήσεις βόλτων με airasia στο Μπαλί, τη Μαλαισία και την Ταϊλάνδη, και έκπτωση 5% για κρατήσεις ξενοδοχείων μέσω των ξενοδοχείων airasia.

Η ίδια η AirAsia στοχεύει νέους πελάτες για αυτό το προϊόν περίπου 200.000 και οι αγορές είναι ανοιχτές έως τις 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 22,59 WIB. Ως πρόσθετο ελκυστικό μπόνους, σε κάθε αγορά αυτής της τελευταίας έκδοσης του συνδρομητικού πακέτου SUPER+, οι πελάτες θα λαμβάνουν επίσης ένα μπόνους έως και 2.000 πόντων airasia.

SUPER-Airasia-Super-App-Τελευταία-Έκδοση

Αυτοί οι πόντοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την πραγματοποίηση συναλλαγών για όλες τις υπηρεσίες και τα προϊόντα στο Airasia Super App, από κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων, ξενοδοχείων, φαγητού, αγορές προϊόντων αφορολόγητων ειδών και πολλά άλλα. Η AirAsia είπε ότι μέχρι σήμερα, εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες έχουν ανταλλάξει περισσότερα από 500.000 δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια χρησιμοποιώντας το SUPER+.

Από την άλλη, οι συνδρομητές SUPER+ μπορούν επίσης να ανταλλάξουν τα αεροπορικά τους εισιτήρια για ένα έτος από την ημερομηνία συνδρομής. Για παράδειγμα, 5 Δεκεμβρίου 2022 – 5 Δεκεμβρίου 2023 και ξεκινήστε να ταξιδεύετε την 1η Ιανουαρίου 2023.

Ως πρόσθετες πληροφορίες, όλα τα αεροπορικά εισιτήρια που ανταλλάσσονται με SUPER+ δεν περιλαμβάνουν κρατικούς φόρους και άλλες πρόσθετες χρεώσεις.

Η κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων πρέπει επίσης να γίνει τουλάχιστον 14 ημέρες πριν από την ώρα της αναχώρησης και να ακολουθεί την περίοδο του εμπάργκο και να έχει όρους και προϋποθέσεις που ισχύουν. Επιπλέον, η διαθεσιμότητα αεροπορικών εισιτηρίων ακολουθεί τον αριθμό των προσφορών και των αιτημάτων στο επιλεγμένο δρομολόγιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *