21 Μαρτίου, 2023

Περνώντας τις δοκιμές πιστοποίησης TKDN και Postel, το OPPO A77s Mobile έρχεται σύντομα στην Ινδονησία

Gadgetren – Μετά την παρουσίαση ενός μεσαίου κινητού τηλεφώνου μέσω της σειράς OPPO Reno8, η OPPO φημολογείται ότι ετοιμάζει ένα άλλο νέο κινητό τηλέφωνο, το οποίο πιστεύεται ότι θα ονομάζεται σειρά OPPO A77s.

Αυτό αποδεικνύεται από την έκδοση πιστοποίησης TKDN από το Υπουργείο Βιομηχανίας και την εγγραφή του κινητού τηλεφώνου στον ιστότοπο Postel που ανήκει στο Υπουργείο Επικοινωνίας και Ενημέρωσης. Στη λίστα των τοποθεσιών TKDN, το OPPO A77s παρατίθεται με τον κωδικό OPPO CPH2473 που έχει αριθμό πιστοποιητικού 3873/SJ-IND.8/TKDN/8/2022 που έχει εκδοθεί στις 18 Αυγούστου 2022.

Στη δοκιμή πιστοποίησης TKDN, το OPPO A77s πέρασε τη δοκιμή με τιμή TKDN 35,60 τοις εκατό. Ενώ βρίσκεστε στο χώρο Postel SDPPI Kominfoτο OPPO A77s με κωδικό CPH2473 έχει επίσης λάβει αριθμό πιστοποιητικού 84264/SDPPI/2022.

Λαμβάνοντας δύο επίσημα πιστοποιητικά από την κυβέρνηση και περνώντας το τεστ TKDN με επαρκή αξία. Έτσι, το OPPO A77s έχει λάβει επίσημη άδεια από την κυβέρνηση της Ινδονησίας και έχει νομιμότητα να διατεθεί άμεσα στην αγορά στην Ινδονησία.

Όσον αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας, η ίδια η OPPO Indonesia δεν έχει ενημερώσει περαιτέρω πότε και πού θα παρουσιαστεί το OPPO A77. Ωστόσο, εκτιμάται ότι το κινητό τηλέφωνο OPPO A77s θα παρουσιαστεί τις επόμενες εβδομάδες.

Η OPPO είπε ότι η συσκευή θα φέρει διαφορετικές προδιαγραφές σε σύγκριση με συσκευές με παρόμοιο όνομα που έχουν κυκλοφορήσει νωρίτερα στην ινδική αγορά. Ακόμη και ορισμένες από τις προδιαγραφές υπόσχονται να είναι υψηλότερες από αυτές που κυκλοφορούν εκτός Ινδονησίας.

  TKDN-OPPO-A77s

Είναι ενδιαφέρον ότι ως διαρροή, το OPPO έδειξε επίσης φωτογραφίες της μονάδας πίσω κάμερας OPPO A77s. Η συσκευή φαίνεται ότι θα εξαπλώσει τη γοητεία της με μια διαμόρφωση δύο πίσω καμερών με τη μορφή κύριας κάμερας 50MP με αισθητήρα Τεχνητής Νοημοσύνης (AI).

Ενώ το πίσω αμάξωμα θα είναι επίσης εξοπλισμένο με τη σχεδίαση OPPO Glow που κάνει τη συσκευή ανθεκτική στις γρατσουνιές και δεν αφήνει δακτυλικά αποτυπώματα. Αυτή η νέα συσκευή θα είναι μια νέα εταιρεία στο τμήμα κινητής τηλεφωνίας της μεσαίας τάξης στην Ινδονησία.

Επιπλέον, τα OPPO A77 που θα κυκλοφορήσουν θα είναι επίσης ο διάδοχος του OPPO A76 που κυκλοφόρησε στο παρελθόν στην Ινδονησία τον Φεβρουάριο του 2022 στην τιμή των 3.399.000 Rp.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *