27 Μαρτίου, 2023

Πιο ήσυχο, η ASUS παρουσιάζει την κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce RTX 4080 Noctua Edition

Gadgetren – Η ASUS συνεργάστηκε επίσημα με την Noctua με το νεότερο προϊόν της που ονομάζεται GeForce RTX 4080 Noctua Edition.

Μέσω της κάρτας γραφικών GeForce RTX 4080 Noctua Edition, η ASUS και η Noctua ισχυρίζονται ότι αυτό το προϊόν είναι η πιο αθόρυβη κάρτα γραφικών στην κατηγορία του με τις χαρακτηριστικές καφέ και μπεζ πινελιές της Noctua.

Προηγουμένως, η ASUS παρουσίασε επίσης την έκδοση Noctua των NVIDIA GeForce RTX 3070 και 3080. Σχεδιαστικά, αυτή η κάρτα γραφικών παρέχει ένα ασφαλές σύστημα τοποθέτησης χωρίς να χρειάζεται φερμουάρ. Στη συνέχεια, τα λογότυπα ASUS και Noctua βρίσκονται στο μπροστινό και στο πλάι του σάβανου.

Υπάρχουν επίσης διακριτικά γραφικά στην πίσω πλάκα από κράμα που επιτρέπουν σε αυτή την κάρτα να συνδυάζεται πιο αρμονικά με άλλα εξαρτήματα της Noctua. Όσον αφορά τη διαθεσιμότητα, η κάρτα γραφικών GeForce RTX 4080 Noctua Edition είναι διαθέσιμη παγκοσμίως, ενώ σύντομα θα υπάρξουν περαιτέρω ανακοινώσεις στην Ινδονησία.

Η κάρτα γραφικών GeForce RTX 4080 Noctua Edition συνδυάζει ένα ζευγάρι ανεμιστήρες Noctua NF-A12x25 που μπορούν να μετακινούν καλύτερα τον αέρα μέσα από μια μεγάλη ψύκτρα.

Επιπλέον, η ASUS έχει επίσης επεκτείνει τον όγκο της κάρτας ώστε να μπορεί να καταλαμβάνει 4,3 υποδοχές για να έχει χαμηλό θόρυβο, ομαλή ακουστική υπογραφή, υψηλή απόδοση ψύξης και να εξακολουθεί να παρέχει χώρο για ένα ζευγάρι ανεμιστήρες 120 mm.

Υπάρχει επίσης ένας διακόπτης Dual BIOS και η αθόρυβη λειτουργία που είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή. Από την άλλη πλευρά, αυτή η κάρτα γραφικών είναι επίσης εξοπλισμένη με έναν μεγάλο θάλαμο ατμού κατασκευασμένο από την ASUS με ένα δίκτυο οκτώ σωλήνων θερμότητας.

Αυτό επιτρέπει στην κάρτα γραφικών να λειτουργεί σε θερμοκρασία 61,7 ° C με εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο θορύβου που είναι το ίδιο με τις προηγούμενες εκδόσεις GeForce RTX 3070 και RTX 3080 Noctua.

Όταν συνδυάζεται με το τροφοδοτικό ROG Thor 1000P2, η κάρτα γραφικών GeForce RTX 4080 Noctua Edition έχει ως αποτέλεσμα στιβαρή κατασκευή και αποτελεσματική λειτουργία, ενώ με το ROG Loki 1000P FX-L για πιο συμπαγή κατασκευή. Ας μην ξεχνάμε ότι κάθε τροφοδοτικό από την ASUS είναι επίσης εξοπλισμένο με 10 χρόνια εγγύηση για να διασφαλίζει ότι οι χρήστες απολαμβάνουν σταθερή και αξιόπιστη ισχύ για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *