25 Μαρτίου, 2023

Πιο συναρπαστικό, το Samsung Galaxy A33 5G παρέχει υποστηρικτικές λειτουργίες Παίζοντας παιχνίδια

Gadgetren – Το Samsung Galaxy A33 5G κυκλοφόρησε στην Ινδονησία τον Απρίλιο του 2022 σε υψηλότερη τιμή από το Galaxy A32 5G που κυκλοφόρησε προηγουμένως.

Αυτό το κινητό τηλέφωνο όχι μόνο διαθέτει προδιαγραφές υλικού που μπορούν να υποστηρίξουν διάφορες δραστηριότητες μέσω εφαρμογών, αλλά προσφέρει επίσης τις πιο πρόσφατες δυνατότητες που έχουν βελτιωθεί από την προηγούμενη γενιά. Ένα από τα αναμενόμενα υποστηρικτικά χαρακτηριστικά είναι ότι η υποστήριξη παιχνιδιών είναι πιο βέλτιστη.

Σε μια διαδικτυακή εκδήλωση, η Samsung μοιράστηκε επίσης τέσσερις βασικές λειτουργίες στο Galaxy A33 5G για να υποστηρίξει τους χρήστες που τους αρέσει να παίζουν παιχνίδια ή να παίζουν μαζί (mabar) με τους φίλους τους τόσο στη δουλειά όσο και στο σπίτι.

Αυτές οι δυνατότητες θα προσφέρουν στους χρήστες μια πιο συναρπαστική εμπειρία, συμπεριλαμβανομένων των επιδόσεων, της χρήσης μπαταρίας, καθώς και την ευκολία να παίζουν παιχνίδια χωρίς διακοπή από τις εισερχόμενες ειδοποιήσεις.

Όσο για τα τέσσερα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού Galaxy A33 5G συγκεκριμένα το Game Launcher, το Game Booster, τα Game Plugins και τη Priority Mode. Αυτές οι τέσσερις λειτουργίες είναι ήδη διαθέσιμες στο κινητό τηλέφωνο Galaxy A33 5G, το οποίο είναι ένα χαρακτηριστικό της Samsung. Αλλά για να μπορέσουμε να ενεργοποιήσουμε κάποιες από τις λειτουργίες σε αυτό πρέπει πρώτα να εγκαταστήσουμε ή να κάνουμε τις ρυθμίσεις.

Εκκίνηση παιχνιδιών

Samsung Game Launcher

Το ίδιο το Game Launcher είναι μια προεπιλεγμένη εφαρμογή από τη Samsung που μπορεί να ληφθεί από το Galaxy Store. Η εφαρμογή Game Launcher στοχεύει να είναι ένα ενιαίο μέρος όπου οι χρήστες Galaxy A33 5G μπορούν να βρουν όλα τα παιχνίδια που έχουν εγκαταστήσει.

Εκεί, οι χρήστες μπορούν επίσης να κάνουν ρυθμίσεις για τη βελτιστοποίηση του παιχνιδιού. Με αυτόν τον τρόπο μέσω του Game Launcher βασικά θα διευκολύνει τους χρήστες να βρουν ή να παίξουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια σε μία εφαρμογή.

Για να εισέλθουν όλα τα παιχνίδια που έχουν εγκατασταθεί στο Game Launcher, πρέπει να ενεργοποιηθεί χειροκίνητα. Μπορείτε να το κάνετε αυτό μέσω της ενότητας μενού Ρυθμίσεις και επιλέξτε το μενού Για προχωρημένους και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε την Εκκίνηση παιχνιδιού σύροντας το εικονίδιο στο μπλε.

Παιχνίδι Booster

  Fitur-Game-Booster-Samsung-Galaxy-A33-5G

Επιπλέον, το Galaxy A33 5G παρουσιάζει επίσης μια λειτουργία που ονομάζεται Game Booster, η οποία μπορεί να κάνει το παιχνίδι να αισθάνεται γρήγορα επιλέγοντας το μενού των επιλογών που παρέχονται. Οι παίκτες που θέλουν να κερδίσουν γρήγορα θα μπορούν να επιλέξουν ρυθμίσεις απόδοσης.

Επιπλέον, για παίκτες που θέλουν η μπαταρία να διαρκεί περισσότερο, μπορούν να επιλέξουν μια ρύθμιση εξοικονόμησης μπαταρίας και για παίκτες που θέλουν να παίξουν ένα πιο ισορροπημένο παιχνίδι, μπορούν να επιλέξουν την τυπική ρύθμιση βελτιστοποιώντας τόσο την απόδοση όσο και την εξοικονόμηση μπαταρίας.

Για να μπορέσουν να διαχειριστούν το Game Booster, οι χρήστες πρέπει να εισέλθουν στο Game Launcher και να επιλέξουν το μενού Game Booster στο κάτω μέρος της οθόνης με ένα εικονίδιο με τρεις γραμμές που λέει άλλα. Μετά από αυτό, επιλέξτε Game Booster και επιλέξτε Game Optimization. Στη συνέχεια, επιλέξτε μετά από αυτό που θέλετε, συμπεριλαμβανομένης της απόδοσης, του τυπικού ή της εξοικονόμησης μπαταρίας.

Προσθήκες παιχνιδιού

Εκτός από τις δύο παραπάνω δυνατότητες, μια δυνατότητα που μπορεί να περιποιηθεί τους χρήστες του Galaxy A33 5G ώστε να παίζουν παιχνίδια πιο βέλτιστα είναι η λειτουργία Προσθηκών παιχνιδιών. Μπορείτε να κατεβάσετε αυτήν τη δυνατότητα δωρεάν μέσω του Galaxy Store. Αφού ολοκληρώσουν την εγκατάσταση των προσθηκών παιχνιδιών στη συσκευή Galaxy A33 5G, οι χρήστες μπορούν να λάβουν τη λειτουργία Game Booster Plus.

Στο Game Booster Plus οι χρήστες θα έχουν τέσσερις επιλογές λειτουργίας, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας Max FPS που θα μεγιστοποιήσει την απόδοση FPS και CPU/GPU, λειτουργία υψηλής ποιότητας που θα παρέχει την καλύτερη ποιότητα γραφικών, λειτουργία ισορροπίας που θα παρέχει ισορροπία μεταξύ της απόδοσης CPU/GPU, και λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας για μεγαλύτερη διάρκεια παιχνιδιού.

Λειτουργία προτεραιότητας

Fitur-Priority-Mode-Samsung-Galaxy-A33-5G

Το Galaxy A33 5G παρέχει επίσης λειτουργία προτεραιότητας στην εφαρμογή Game Launcher. Επιλέγοντας τη λειτουργία προτεραιότητας, οι χρήστες δεν θα ενοχλούνται από εισερχόμενες ειδοποιήσεις από άλλες εφαρμογές όπως WhatsApp, email, Instagram, τηλεφωνικές κλήσεις ή υπενθυμίσεις συναγερμού.

Έτσι ο χρήστης θα είναι πιο συγκεντρωμένος και το παιχνίδι θα τρέχει ομαλά. Επιπλέον, επιτρέπει στους χρήστες να κερδίζουν αγώνες. Για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία προτεραιότητας, ο χρήστης απλώς αγγίζει το στρογγυλό κουμπί με τις λέξεις Λειτουργία προτεραιότητας στη σελίδα Εκκίνησης παιχνιδιού κάτω από τη σειρά των παιχνιδιών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *