21 Μαρτίου, 2023

Πιο φθηνα! Προπαραγγελία Vlog Camera Sony ZV-1F Άνοιξε επίσημα στην Ινδονησία

Gadgetren – Η Sony Indonesia άνοιξε επιτέλους μια βρύση για την παραγγελία της νεότερης κάμερας vlog της σειράς ZV που ονομάζεται ZV-1F. Αυτή η κάμερα διατίθεται σε χαμηλότερη τιμή από τα δύο αδέρφια της, δηλαδή τις ZV-1 και ZV-E10.

Η τιμή αποδεσμεύεται στα 7.999.000 IDR και κατά την περίοδο προπαραγγελίας έως τις 11 Δεκεμβρίου 2022 θα υπάρχουν μπόνους βραβεία με τη μορφή θήκης Sony ZV-1F και τσάντας Uniqlo Crossbody.

Επιπλέον, για αγορές με αγορές, υπάρχει επιστροφή μετρητών 500.000 Rp. και η Sony Indonesia παρέχει ειδικά εκπτώσεις για επιπλέον αξεσουάρ ZV-1F, συγκεκριμένα τη λαβή σταθεροποίησης GP-VPT2BT για 1.219.000 Rp.

Μιλώντας για προδιαγραφές, η κάμερα vlog ZV-1F διαθέτει οθόνη που μπορεί να χειριστεί με την αφή και χρησιμοποιεί μια οθόνη LCD που μπορεί να περιστραφεί προς όλες τις κατευθύνσεις. Ακριβώς όπως ο αδελφός της, η κάμερα ZV-1F χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα Exmor RS CMOS με φακό ZEISS Tessar T* που έχει ανάλυση 20,1 MP.

Η μηχανή επεξεργασίας εικόνας βασίζεται στο BIONZ X, το οποίο παρέχει λειτουργίες όπως steadyshot, συνεχή αυτόματη εστίαση, παρακολούθηση αντικειμένων, ανίχνευση αυτόματης εστίασης ματιών και λειτουργίες προβολής προϊόντων. Η εγγραφή βίντεο είναι επίσης ικανή να παράγει εικόνες ανάλυσης 4K στα 30 fps.

Ονομάζεται ZV-1F, το οποίο έχει την προσθήκη του γράμματος F, το οποίο σημαίνει Fix, που σημαίνει ότι η κάμερα χρησιμοποιεί έναν σταθερό φακό πλάτους 20 mm με διάφραγμα f/2.0. Το ZV-1F είναι μια άλλη επιλογή για χρήστες που θέλουν μια κάμερα vlog σε προσιτή τιμή ενώ έχουν εύκολο χειρισμό.

Όσον αφορά την ευκολία λειτουργίας, το ZV-1F υπερτερεί των αδερφών του γιατί έχει οθόνη αφής και ταχύτερη συνδεσιμότητα γιατί μπορεί να σταλεί σε κινητά τηλέφωνα με νέες εφαρμογές. Αν και σε επίπεδο χαρακτηριστικών, φυσικά το ZV-1 έχει υψηλότερα χαρακτηριστικά από το ZV-1F με πιο λεπτομερείς ρυθμίσεις.

Sony-ZV-1F-3.

Η Canny Carensky ως PT Sony Indonesia’s Digital Imaging Product Marketing είπε ότι το ZV-1F είναι ακόμη πιο προσιτό επειδή ανταποκρίνεται στις ανάγκες νέων δημιουργών ή υποψήφιων δημιουργών, ειδικά εκείνων που εμπνέονται από τους δημιουργούς που ακολουθούν στο Instagram.

«Τότε θέλουν να είναι έτσι, αυτή είναι η πρώτη τους κάμερα βήμα όπου είναι πολύ εύκολο να λειτουργήσει και μετά τα χαρακτηριστικά μπορούν να τους δώσουν ποιοτικό περιεχόμενο με καλές εικόνες», είπε στην ομάδα του Gadgetren.

Ο Canny πρόσθεσε ότι με αυτήν την ευκολία χρήσης, οι δημιουργοί που εξακολουθούν να επικεντρώνονται στην εύρεση ύπαρξης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να χρησιμοποιήσουν το ZV-1F για να αυξήσουν τη συχνότητα ανάρτησης.

Sony-ZV-1F-1

Ως πρόσθετες πληροφορίες, παλαιότερα η σειρά φωτογραφικών μηχανών ZV vlog μέσω του μοντέλου ZV-E10 προσέφερε το πλεονέκτημα των εναλλάξιμων φακών, παρέχοντας έτσι μεγαλύτερη ευελιξία στο vlogging. Για το ίδιο το περιεχόμενο της κάμερας ZV-E10, απευθύνεται περισσότερο σε περιεχόμενο vlog για το YouTube με διάρκεια άνω των 5 λεπτών και υποστήριξη λογισμικού επεξεργασίας.

Από την άλλη πλευρά, η κάμερα ZV-1 που είναι η πρώτη γενιά της σειράς ZV είναι μια συμπαγής κάμερα που σκοπίμως απευθύνεται σε ταξιδιωτικούς και περιστασιακούς δημιουργούς βίντεο, όπου όχι μόνο βίντεο αλλά και φωτογραφίες, έτσι ώστε η κάμερα να είναι εξοπλισμένη με οπτικό ζουμ και λειτουργίες σταθεροποίησης εικόνας για ευκρινή αποτελέσματα εικόνας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *