25 Μαρτίου, 2023

Πλήρης λίστα με τις τελευταίες εκδόσεις HP Vivo το 2022

Gadgetren – Οι συσκευές που κατασκευάζονται in vivo σίγουρα δεν πρέπει να χάνονται όταν ψάχνουμε για ένα νέο κινητό τηλέφωνο, όποιες κι αν είναι οι ανάγκες, οι προτιμήσεις μας ή η διαθεσιμότητα κεφαλαίων.

Δεν φέρουν μόνο ισχυρές προδιαγραφές, αλλά και συσκευές που κατασκευάζονται από τη vivo γενικά επειδή προσφέρουν σχέδια που συμβαδίζουν με την εποχή. Στην πραγματικότητα, συχνά φαίνεται πιο ελκυστικό από τους ανταγωνιστές του.

Επιπλέον, τα κινητά τηλέφωνα που αναπτύχθηκαν από τη vivo είναι συνήθως εξοπλισμένα με αρκετά πλήρη χαρακτηριστικά. Οι συσκευές που κατασκευάζονται πρόσφατα έχουν αρχίσει επίσης να πειράζουν με τη δοκιμή αντοχής στη φθορά.

Εμείς από την άλλη μπορούμε επίσης εύκολα να βρούμε μια συσκευή που ταιριάζει στις επιθυμίες ή τις ανάγκες μας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Vivo έχει λανσάρει πολλά μοντέλα κινητών τηλεφώνων, τα οποία διαδίδονται από τους αρχάριους στην ανώτερη κατηγορία.

Σχεδόν κάθε χρόνο ανανεώνουν επίσης τη γραμμή κινητής τηλεφωνίας τους για να το εκπληρώσουν αυτό. Συμπεριλαμβανομένου ότι κυκλοφόρησαν επίσης τις ακόλουθες συσκευές το 2022.

Τελευταία κυκλοφορία του Vivo το 2022

1. vivo X80 Pro

vivo X80 Pro

Ξεκινώντας από το υψηλότερο μοντέλο, το Vivo X80 Pro εξακολουθεί να είναι το νεότερο της σειράς. Αυτό το εμβληματικό κινητό τηλέφωνο που διατίθεται σε κανονική τιμή 15.999.000 Rp. κυκλοφορεί από χθες στις 26 Ιουλίου 2022.

Αυτό το τηλέφωνο θα είναι πολύ κατάλληλο για όσους αγαπούν τη φωτογραφία ή τη βιντεοσκόπηση. Εκτός από ισχυρές προδιαγραφές, το Vivo X80 Pro είναι εξοπλισμένο με σύστημα κάμερας που αναπτύχθηκε με τη ZEISS.

Με μια κάμερα αισθητήρα GNV Ultra-Sensing 50MP σε συνδυασμό με το τσιπ απεικόνισης vivo V1+ και την επίστρωση ZEISS T*, οι φωτογραφίες και τα βίντεο από αυτό το κινητό τηλέφωνο μπορούμε να πούμε ότι είναι εκπληκτικά. Μπορείτε να το ακούσετε περαιτέρω από τα αποτελέσματα των δοκιμών που έχουμε κάνει αν είστε περίεργοι.

2. vivo X80

vivo Τελευταία έκδοση 2022 - 2

Μαζί με το vivo X80 Pro, η vivo παρουσίασε και την κανονική του έκδοση. Αυτό το κινητό τηλέφωνο που ονομάζεται vivo X80 διατίθεται σε φθηνότερη τιμή. Μπορούμε να ζητήσουμε το χέρι της μόνο για 11.999.000 Rp.

Αν και διατίθεται σε πιο προσιτή τιμή, το Vivo X80 είναι επίσης εξοπλισμένο με σύστημα κάμερας που αναπτύχθηκε με τη ZEISS. Απλώς, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ότι το vivo X80 Pro είναι πολύ ανώτερο από αυτή την άποψη.

Το vivo X80 για παράδειγμα χρησιμοποιεί έναν διαφορετικό τύπο αισθητήρα που βασίζεται ειδικά στο Sony IMX866. Επιπλέον, το vivo X80 Pro έχει μια πιο ολοκληρωμένη διαμόρφωση με την προσθήκη μιας κάμερας περισκοπίου 8MP και ενός φακού υψηλότερης ευρείας γωνίας με ανάλυση 48MP.

3. vivo V25 Pro

vivo Νέα κυκλοφορία 2022 - 3

Αν μιλάτε για το πιο πρόσφατο κινητό τηλέφωνο Vivo το 2022, το Vivo V25 Pro δεν θα μείνει πίσω. Η συσκευή, η οποία διατίθεται με τιμή 8.999.000 Rp. έχει κυκλοφορήσει μόλις χθες από τις 12 Σεπτεμβρίου 2022.

Αυτό το κινητό τηλέφωνο μπορεί σίγουρα να είναι μια φθηνότερη εναλλακτική λύση για όσους από εμάς θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα αλλά χρειάζονται μια συσκευή με ικανή κάμερα. Αν και δεν είναι αποτέλεσμα συνεργασίας με τη ZEISS, το vivo V25 Pro έχει μια αρκετά ενδιαφέρουσα διαμόρφωση φακού.

Αυτή η κάμερα κινητού τηλεφώνου διαθέτει κύριο φακό με ανάλυση 64MP, ευρεία γωνία 8MP και μακροεντολή 2MP συνοδευόμενη από μπροστινή κάμερα 32MP. Επιπλέον, υπάρχει μια λειτουργία OIS (Optical Image Stabilization) που μπορεί να κάνει τη λήψη πιο σταθερή.

4.live V25

vivo Νέα κυκλοφορία 2022 - 4

Ως μια πιο προσιτή εναλλακτική, το Vivo V25 παρουσιάστηκε επίσης με το Vivo V25 Pro στην Ινδονησία. Αυτό το smartphone μεσαίας κατηγορίας διατίθεται στην αγορά μόνο για 5.999.000 Rp.

Με φθηνότερη τιμή, το Vivo V25 είναι επίσης εξοπλισμένο με αρκετά υψηλή υποστήριξη κάμερας. Αυτό το τηλέφωνο χρησιμοποιεί ήδη κύριο φακό 64MP, ευρυγώνιο 8MP και μακροεντολή 2MP με κάμερα 50MP στο μπροστινό μέρος. Οι λειτουργίες OIS εξακολουθούν να είναι διαθέσιμες σε αυτό.

Απλώς, γίνονται κάποιες προσαρμογές από τη vivo για μείωση της τιμής. Αυτά περιλαμβάνουν τη χρήση του chipset MediaTek Dimensity 900, την τεχνολογία φόρτισης FlashCharge 44 W και μια οθόνη 90 Hz που είναι ελαφρώς χαμηλότερη από το vivo V25 Pro, παρόλο που είναι σύμφωνη με την κατηγορία του.

5. vivo T1 Pro 5G

vivo Νέα κυκλοφορία 2022 - 5

Το επόμενο τελευταίο κινητό τηλέφωνο Vivo είναι το Vivo T1 Pro. Αυτή η συσκευή, η οποία έχει προστεθεί επανειλημμένα στη συνιστώμενη λίστα μας, μπορεί να αγοραστεί από την 1η Μαΐου 2022 σε κανονική τιμή 4.499.000 IDR.

Όσοι από εσάς σας αρέσει να παίζετε παιχνίδια, μπορείτε να θεωρήσετε αυτό το τηλέφωνο ως μια πιο προσιτή εναλλακτική λύση σε κορυφαίες συσκευές. Ο λόγος είναι το vivo T1 Pro 5G γιατί είναι εξοπλισμένο με το chipset Qualcomm Snapdragon 778G.

Επιπλέον, από την άλλη πλευρά, αυτό το κινητό είναι επίσης εξοπλισμένο με οθόνη AMOLED με ρυθμό ανανέωσης έως και 90 Hz ως υποστήριξη. Υπάρχει επίσης η τεχνολογία FlashCharge 66W που μπορεί να συντομεύσει τη διαδικασία φόρτισης εάν ξεμείνετε από μπαταρία ενώ παίζετε.

6. vivo Y75 5G

vivo Νέα κυκλοφορία 2022 - 6

Επίσης, δεν μπορούμε να χάσουμε το vivo Y75 5G αν ψάχνουμε για το πιο πρόσφατο κινητό τηλέφωνο από τη Vivo. Η συσκευή, η οποία είναι διαθέσιμη στην αγορά της Ινδονησίας από τον Φεβρουάριο του 2022, μπορεί να δανειστεί για 3.999.000 Rp.

Αυτή η συσκευή Vivo είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα τηλέφωνα μεσαίας κατηγορίας. Μπορούμε να βρούμε τα πάντα, από τεχνολογία δικτύου 5G, διαμορφώσεις καμερών υψηλής ανάλυσης, μπαταρίες μεγάλης χωρητικότητας έως NFC.

Επίσης, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την απόδοση, επειδή αυτό το κινητό τηλέφωνο χρησιμοποιεί ήδη το MediaTek Dimensity 700 ως διάδρομο. Το chipset μπορεί να βασιστεί αρκετά για την ομαλή εκτέλεση εφαρμογών και παιχνιδιών.

7. Ζωντανός Υ35

vivo Νέα κυκλοφορία 2022 - 7

Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το πιο πρόσφατο κινητό τηλέφωνο Vivo αλλά έχετε πιο περιορισμένα χρήματα, μπορούμε να εξετάσουμε το Vivo Y35. Αυτή η συσκευή πωλήθηκε επίσημα στην Ινδονησία από τον Αύγουστο του 2022 χθες.

Αν και δεν είναι πολύ ισχυρό στις κύριες προδιαγραφές, αυτό το κινητό 3.399.000 Rp. φέρνει με ενδιαφέρον πρόσθετα χαρακτηριστικά που είναι αρκετά ολοκληρωμένα. Ένα από αυτά περιλαμβάνει τεχνολογία FlashCharge 44W, η οποία υποστηρίζεται ότι μπορεί να φορτίσει έως και 70 τοις εκατό σε μόλις 34 λεπτά.

Επιπλέον, αυτό το τηλέφωνο φαίνεται επίσης να έχει πολύ αξιόπιστη αντίσταση. επειδή η vivo έχει λάβει πιστοποιητικά IPX4 αδιάβροχα και IP5X ανθεκτικά στη σκόνη και διασφαλίζει ότι το Vivo Y35 θα περάσει το τεστ ακραίας χρήσης.

8. vivo T1 5G

vivo Τελευταία έκδοση 2022 - 8

Προκειμένου να διανείμει συσκευές με πιο προσιτή υποστήριξη δικτύου 5G, η Vivo κυκλοφόρησε επίσης το Vivo T1 5G το 2022 με τιμές που ξεκινούν από 2.999.000 IDR. Αυτό το τηλέφωνο παρουσιάστηκε την ίδια μέρα με το Vivo T1 Pro 5G.

Είναι αρκετά ενδιαφέρον ότι το chipset που χρησιμοποιείται για την παροχή υποστήριξης τεχνολογίας 5G σε αυτό το κινητό τηλέφωνο είναι αρκετά υψηλό. Το πρόβλημα είναι ότι η Vivo έχει ενσωματώσει το MediaTek Dimensity 810 ως τον διάδρομο Vivo T1 5G.

Στις δοκιμές χρήσης που έχουμε κάνει, το MediaTek Dimensity 810 είναι πολύ κατάλληλο για εκτέλεση διαφόρων εφαρμογών. Η αναπαραγωγή παιχνιδιών είναι επίσης αρκετά ομαλή, ειδικά επειδή αυτή η οθόνη κινητού τηλεφώνου έχει επίσης ρυθμό ανανέωσης έως και 90 Hz.

9. Ζωντανός Υ22

vivo Νέα κυκλοφορία 2022 - 9

Στο εύρος τιμών των 2 εκατομμυρίων IDR, η Vivo ανανέωσε επίσης την κάτω μεσαία γραμμή με το Vivo Y22. Αυτό το κινητό τηλέφωνο μπορεί επίσης να είναι μια επιλογή εάν ψάχνετε για μια νέα συσκευή το 2022.

Η συσκευή, η οποία είναι διαθέσιμη από τις αρχές Σεπτεμβρίου 2022, είναι εξοπλισμένη με κύρια κάμερα ανάλυσης έως και 50MP. Από την άλλη, το Vivo Y22 είναι επίσης εξοπλισμένο με MediaTek Helio G85 για επεξεργασία δεδομένων.

Για ένα κινητό τηλέφωνο με τιμή 2.399.000 Rp., η πιστοποίηση IPX4 αδιάβροχη και ανθεκτική στη σκόνη IP5X που φέρει είναι επίσης πολύ ελκυστική. Επομένως, δεν χρειάζεται να ανησυχούμε πλέον για την αξιοπιστία της χρήσης του Vivo Y22.

10. Ζωντανός Υ16

vivo Νέα κυκλοφορία 2022 - 10

Στις αρχές Σεπτεμβρίου 2022, η Vivo όχι μόνο παρουσίασε το Vivo Y22. Παρουσίασαν επίσης το vivo Y16 που φαίνεται να έχει σχεδιαστεί για να στοχεύει στην κατηγορία των αρχαρίων, επειδή η τιμή του είναι μόνο 1.799.000 Rp.

Η ελκυστικότητα αυτού του ίδιου του κινητού τηλεφώνου έγκειται στην ανθεκτικότητα του σώματος που φέρει. Εκτός από τις δοκιμές ακραίας χρήσης στο εργαστήριο, το Vivo Y16 φέρει επίσης πιστοποιητικά αντοχής στο νερό IPX3 και IP5X αντοχής στη σκόνη.

Η μπαταρία των 5.000 mAh είναι επίσης ένα από τα πλεονεκτήματα αυτού του κινητού τηλεφώνου. Με αυτή τη χωρητικότητα, το Vivo Y16 υποστηρίζεται ότι διαρκεί έως και 7 ώρες για αναπαραγωγή παιχνιδιών, 18 ώρες για ροή βίντεο HD και 22 ώρες για συνεχή αναπαραγωγή μουσικής.

11. Ζωντανός Υ01

vivo Νέα κυκλοφορία 2022 - 11

Ακόμη και όσοι από εμάς έχουμε πολύ περιορισμένα κεφάλαια δεν χρειάζεται να ανησυχούμε. Το πρόβλημα είναι ότι η Vivo παράγει επίσης κινητά τηλέφωνα για μια πραγματικά αρχάριο κατηγορία, η οποία περιλαμβάνει το Vivo Y01 ως ένα από αυτά.

Αυτό το κινητό τηλέφωνο, το οποίο κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2022 στην Ινδονησία, μπορεί να είναι η πιο προσιτή επιλογή από τους διάφορους τύπους νέων συσκευών της Vivo. Επιπλέον, το Vivo Y01 κοστίζει μόνο 1.499.000 Rp.

Το ανώτερο χαρακτηριστικό του έγκειται στην αρκετά μεγάλη χωρητικότητα της μπαταρίας του. Το τηλέφωνο, το οποίο τροφοδοτείται από το MediaTek Helio P35, έχει υποστήριξη ισχύος 5.000 mAh. Επιπλέον, υπάρχει τεχνολογία αντίστροφης φόρτισης που μπορεί να το μετατρέψει σε power bank.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *