23 Μαρτίου, 2023

Πλεονεκτήματα και αδυναμίες του Infinix NOTE 12 2023 – Mid-range Mobile με ενδιαφέρουσες προδιαγραφές

Gadgetren – Η εταιρεία Infinix φέρνει επιμελώς τα κινητά της μεσαίας κατηγορίας στην Ινδονησία. Πριν από λίγο καιρό, κυκλοφόρησαν μια νέα συσκευή που ονομάζεται Infinix NOTE 12 2023.

Το κινητό τηλέφωνο, που ξεκινά από 2.799.000 Rp., μπορεί να είναι μια επιλογή όταν ψάχνουμε για μια συσκευή στη μεσαία κατηγορία. Οι προδιαγραφές που φέρει είναι αρκετά ενδιαφέρουσες για το εύρος τιμών του.

Απλώς, για όσους από εσάς δεν είστε ακόμα σίγουροι, πρέπει σίγουρα να ληφθούν υπόψη τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αυτών των κινητών τηλεφώνων. Ακολουθεί μια πιο πλήρης εξήγηση σχετικά με αυτό.

Πλεονεκτήματα του Infinix NOTE 12 2023

Ξεκινώντας στη μεσαία κατηγορία, το Infinix NOTE 12 είναι οπλισμένο με MediaTek Helio G99 ως σπιρτάδα κουζίνας. Αυτό το chipset είναι φυσικά ένα από τα πλεονεκτήματα που δεν μπορούμε να χάσουμε αν ψάχνουμε για ένα ισχυρό κινητό τηλέφωνο.

Το ίδιο το Helio G99 είναι ένα chipset που αναπτύχθηκε με βάση τα ARM Cortex-A76 και Cortex-A55 με ταχύτητες έως και 2,2 GHz. Ο επεξεργαστής γραφικών βασίζεται ήδη στην GPU Mali-G57 MC2 και είναι κατασκευασμένος με κατασκευή 6nm.

Για να μην αναφέρουμε το Infinix NOTE 12 2023, αυτό το chipset συνδυάζεται με 8 GB μνήμης RAM που μπορεί να επεκταθεί χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Extended RAM. Τα μέσα αποθήκευσης εσωτερικού είναι επίσης διαθέσιμα από 128 GB.

Για να παρέχει καλύτερη εμπειρία χρήστη, η Infinix παρείχε σε αυτό το κινητό τηλέφωνο οθόνη 6,7″ και ανάλυση Full HD + (1080 x 2400 pixel). Το πάνελ είναι ήδη κατασκευασμένο με τεχνολογία AMOLED.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Infinix NOTE 12 2023 - Οθόνη

Οθόνη Infinix NOTE 12 2023

Υπάρχει επίσης μια μπαταρία χωρητικότητας 5.000mAh η οποία είναι έτοιμη να μας συνοδεύσει στην εκτέλεση διαφόρων ειδών καθημερινών δραστηριοτήτων. Ακόμη και όταν η μπαταρία τελειώσει, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γιατί αυτό το κινητό υποστηρίζει τεχνολογία φόρτισης 33W.

Η κάμερα που φέρει το Infinix NOTE 12 2023 είναι επίσης αρκετά υψηλή. Ο κύριος φακός υποστηρίζει αναλύσεις έως και 50MP με την προσθήκη αισθητήρα βάθους 2MP και μπροστινής κάμερας 16MP.

Οι δυνατότητες που έχει ενσωματώσει το Infinix είναι επίσης πλήρεις. Εκτός από τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων που είναι ενσωματωμένος στο πλάι με το κουμπί λειτουργίας, θα βρούμε επίσης αισθητήρας NFC καθώς και υποστήριξη Ήχος υψηλής ανάλυσης στο κινητό.

Μειονεκτήματα του Infinix ΣΗΜΕΙΩΣΗ 12 2023

Με μια ποικιλία πλεονεκτημάτων, το Infinix NOTE 12 2023 δυστυχώς έχει αρκετά μειονεκτήματα που χρειάζονται προσοχή, ώστε να μην το μετανιώσουμε αργότερα μετά την αγορά του. Ένα από αυτά βρίσκεται στον ρυθμό ανανέωσης της οθόνης.

Εάν τα περισσότερα κινητά τηλέφωνα της μεσαίας κατηγορίας (συμπεριλαμβανομένου του εύρους τιμών τους) έχουν αρχίσει να προσφέρουν υψηλούς ρυθμούς ανανέωσης που είναι ικανοί να παράγουν πολύ ομαλά κινούμενα σχέδια, η οθόνη Infinix NOTE 12 2023 διαθέτει μόνο ένα τυπικό πάνελ.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Infinix ΣΗΜΕΙΩΣΗ 12 2023 - Κάμερα

Kamera Infinix NOTE 12 2023

Εκτός από αυτό, το κινητό τηλέφωνο μεσαίας κατηγορίας της Infinix δεν διαθέτει επίσης πλήρη υποστήριξη φακού. Η συσκευή, για παράδειγμα, δεν διαθέτει ακόμη ευρυγώνιο ή μακρο αισθητήρα, παρόλο που φαίνεται ότι χρησιμοποιεί κάμερα με τριπλό φακό.

Όσοι από εσάς χρειάζεστε ένα κινητό τηλέφωνο με καλή προστασία, πρέπει επίσης να εξετάσετε προσεκτικά το Infinix NOTE 12 2023. Το πρόβλημα είναι ότι αυτή η συσκευή δεν είναι εξοπλισμένη με προστατευτικό γυαλί για την οθόνη ή καμία πιστοποίηση αξιολόγησης IP.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *