1 Απριλίου, 2023

Πλεονεκτήματα και αδυναμίες του OPPO A77s – Εμβληματική εμφάνιση!

Gadgetren – Ως κινητό τηλέφωνο μεσαίας κατηγορίας, το OPPO A77s διαθέτει διάφορες δυνατότητες και προδιαγραφές που μπορούν να υποστηρίξουν τις δραστηριότητες των χρηστών του.

Όσον αφορά τη σχεδίαση, το OPPO A77s έφερε το σχέδιο πίσω αμαξώματος Fiberglass-Leather Design για την παραλλαγή χρώματος Sunset Orange.

Η επιφάνεια φέρει υφή δέρματος από υαλοβάμβακα με υφή μικρών κόκκων που γίνεται με επίστρωση και ψήσιμο 6 φορές.

Σε σύγκριση με τα παραδοσιακά δερμάτινα καλύμματα, το OPPO A77s παρέχει μια πιο ελκυστική ομαλή εμφάνιση κάνοντας το πίσω κάλυμμα πιο λείο στην αφή, ενώ επίσης φαίνεται πιο λεπτό και πιο ανθεκτικό από άλλα φινιρίσματα από ψεύτικο δέρμα.

Ενώ η παραλλαγή χρώματος Starry Black δημιουργεί μια εμφάνιση που μοιάζει με το εφέ ενός έναστρου ουρανού τη νύχτα. Αυτή η παραλλαγή χρησιμοποιεί το εμβληματικό OPPO Glow που είναι το χαρακτηριστικό της σχεδίασης κινητών τηλεφώνων της σειράς Reno.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του OPPO A77s

Πλεονέκτημα

Το OPPO A77s τροφοδοτείται από ένα chipset Qualcomm Snapdragon 680 (6nm) Octa-Core 2,4 GHz σε συνδυασμό με 8 GB μνήμης RAM για να μπορεί να εκτελεί ομαλά δραστηριότητες πολλαπλών εργασιών.

Επιπλέον, αυτό το κινητό τηλέφωνο είναι εξοπλισμένο με τη λειτουργία Smart RAM Expansion, η οποία μπορεί να δανειστεί εσωτερικό χώρο αποθήκευσης για χρήση ως εικονική μνήμη RAM έως 8 GB. Με αυτόν τον τρόπο, τα OPPO A77 μπορούν να έχουν RAM συνολικής χωρητικότητας 16 GB.

Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος αυτού του κινητού τηλεφώνου θα νιώσει επίσης ανακούφιση επειδή φτάνει τα 128 GB. Αλλά εάν η εσωτερική χωρητικότητα εξακολουθεί να λείπει, τότε μπορείτε να προσθέσετε μια microSD έως 1 TB.

Χρώμα OPPO A77s

Για να διατηρείται σταθερή η θερμοκρασία κατά την εκτέλεση παιχνιδιών ή εφαρμογών για μεγάλο χρονικό διάστημα, η OPPO εισήγαγε τη λειτουργία Multi-Cooling System σε αυτήν τη συσκευή. Όσον αφορά τα βιομετρικά χαρακτηριστικά, υπάρχει ένας αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι και η λειτουργία Face Unlock.

Με την τεχνολογία SUPERVOOC 33W, η OPPO ισχυρίζεται ότι η μπαταρία των 5.000 mAh που υπάρχει σε αυτή τη συσκευή μπορεί να φορτιστεί από 0% έως 60% σε 30 λεπτά. Η φόρτιση για 6 λεπτά επιτρέπει στο OPPO A77 να χρησιμοποιηθεί για 2,98 ώρες για το τηλέφωνο.

Το OPPO A77s διαθέτει δύο ηχεία στο επάνω και στο κάτω μέρος, ώστε να μπορεί να παράγει στερεοφωνικό ήχο. Ενώ η λειτουργία Ultra Volume μπορεί να κάνει το ηχείο να παράγει πιο δυνατό ήχο.

Όσον αφορά τη φωτογραφία, το OPPO A77s διαθέτει υποστήριξη πίσω κάμερας που αποτελείται από κύρια κάμερα 50 MP και bokeh 2 MP. Ενώ στο μπροστινό μέρος έχει κάμερα 8 MP.

Αυτή η συσκευή είναι εξοπλισμένη με τη λειτουργία Bokeh Flare Portrait, η οποία μπορεί να παράγει φωτογραφίες με το θέμα εστιασμένο, αλλά το φόντο έχει ένα στρογγυλό εφέ bokeh όπως η χρήση κάμερας DSLR.

Η OPPO παρουσίασε επίσης τη δυνατότητα Ultra-Clear των 108 MP, ώστε να επιτρέπει στις φωτογραφίες που προκύπτουν να έχουν πολύ μεγάλη ανάλυση έως και 108 MP.

Αυτή η συσκευή διαθέτει πιστοποίηση IP5X που αποδεικνύεται ανθεκτική στη σκόνη και IPX4 που είναι ανθεκτική στο πιτσίλισμα. Ενώ άλλες δυνατότητες που υπάρχουν στο OPPO A77s αποτελούνται από δύο κάρτες SIM, 4G-LTE, WiFi, Bluetooth και ColorOS 12.1 που βασίζεται στο Android 12.

Ελλείψεις

Με τιμή 3.499.000 Rp., το OPPO A77s δεν έχει ακόμη ενσωματωθεί με κάμερα υπερευρείας. Παρόλο που οι συσκευές ανταγωνιστών χρησιμοποιούν ήδη αυτόν τον τύπο κάμερας για την παραγωγή φωτογραφιών με μεγάλη επιφάνεια.

Έτσι, οι χρήστες πρέπει να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία Panorama μετατοπίζοντας την όραση από αριστερά προς τα δεξιά ή αντίστροφα για να παράγουν φωτογραφίες με μεγάλη περιοχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *