21 Μαρτίου, 2023

Πλεονεκτήματα και αδυναμίες του Samsung Galaxy M40 – Ένα κινητό τηλέφωνο μεσαίας κατηγορίας που δεν είναι λιγότερο ενδιαφέρον

Gadgetren – Το Samsung Galaxy M40 κυκλοφόρησε επίσημα το 2019. Με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της, αυτή η συσκευή μπορεί επίσης να είναι ένα εναλλακτικό κινητό τηλέφωνο στην κατώτερη μεσαία τάξη.

Αυτό το τηλέφωνο προσφέρει ένα πλήρες πακέτο. Μπορούμε να βρούμε τα πάντα, από έναν ισχυρό διάδρομο κουζίνας, διαμορφώσεις κάμερας με πλήρεις φακούς έως διάφορα υποστηρικτικά χαρακτηριστικά που μπορούν να διευκολύνουν τις δραστηριότητες των χρηστών.

Ακόμα κι έτσι, το Galaxy M40 δεν είναι απαραίτητα κατάλληλο για όλους. Γι’ αυτό πρέπει ακόμα να εξετάσουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αυτού του κινητού τηλεφώνου πριν το ζητήσουμε πραγματικά.

Πλεονεκτήματα του Samsung Galaxy M40

Αν ξεκινήσετε από τα πλεονεκτήματα, ο τομέας του διαδρόμου της κουζίνας μπορεί να είναι το πρώτο επίκεντρο. Το Galaxy M40 κυκλοφορεί εξοπλισμένο με chipset Qualcomm Snapdragon 675 που εξακολουθεί να είναι τεχνικά επαρκής για τη σημερινή χρήση.

Το πρόβλημα του Snapdragon 675 έχει αναπτυχθεί με οκτώ πυρήνες Qualcomm Kryo 460 που μπορούν να οδηγηθούν έως και 2,0 GHz. Το chipset είναι επίσης εξοπλισμένο με κατασκευαστές Qualcomm Adreno 612 και 11nm.

Με αυτήν τη διαμόρφωση, ο Snapdragon 675 είναι σίγουρα ικανός να χειρίζεται διάφορα είδη εργασιών, από την απλή επικοινωνία μέχρι την αναπαραγωγή παιχνιδιών. Το Galaxy M40 το συνδυάζει επίσης με μνήμη RAM χωρητικότητας έως και 6 GB.

Το δεύτερο πλεονέκτημα έγκειται στη διαμόρφωση της κάμερας. Το Galaxy M40 διαθέτει κύριο φακό ανάλυσης έως και 32MP, ο οποίος συνδυάζεται με αισθητήρα ευρυγώνιας γωνίας 8MP και βάθους 5MP στο πίσω μέρος και 16MP στο μπροστινό μέρος.

Ως κινητό τηλέφωνο μεσαίας κατηγορίας, το Galaxy M40 είναι επίσης μια συσκευή με αρκετά ολοκληρωμένα χαρακτηριστικά υποστήριξης. Αυτά περιλαμβάνουν Bluetooth 5.0, Dolby Atmos, NFC και προστασία από Corning Gorilla Glass 3.

Μειονεκτήματα του Samsung Galaxy M40

Δυστυχώς, σε σύγκριση με έναν αριθμό νεότερων συσκευών, το Galaxy M40 θα φαίνεται πράγματι να έχει πολλά μειονεκτήματα. Μια οθόνη με τυπικό ρυθμό ανανέωσης είναι ένα από αυτά.

Όπως γνωρίζουμε, τα περισσότερα κινητά τηλέφωνα μεσαίας κατηγορίας είναι πλέον εξοπλισμένα με υψηλούς ρυθμούς ανανέωσης, όπου μερικά χρησιμοποιούν ακόμη και έως και 144 Hz. Επομένως, η κινούμενη εικόνα που προβάλλεται από το Galaxy M40 δεν μπορεί να είναι αρκετά ομαλή ώστε να εμφανίζει συγκεκριμένο περιεχόμενο.

Η απουσία υποστήριξης αντοχής στο νερό και τη σκόνη από το Galaxy M40 πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη για όσους από εμάς θέλουν να ζητήσουν το χέρι της. Μερικά κινητά τηλέφωνα στην τάξη τους παρόλο που έχουν χρησιμοποιήσει τουλάχιστον Πιστοποίηση IP52 ή υψηλότερη.

Όσοι από εσάς αποφασίσετε να αγοράσετε αυτό το κινητό τηλέφωνο πρέπει επίσης να προετοιμάσετε περισσότερα χρήματα για να αγοράσετε ένα ασύρματο ακουστικό ή μια υποδοχή ήχου σε USB Type-C. Το πρόβλημα είναι ότι το Galaxy M40 δεν είναι εξοπλισμένο με υποδοχή 3,5 mm.

Η τεχνολογία γρήγορης φόρτισης που διαθέτει το Galaxy M40 είναι επίσης μόνο 15W. Αυτό σημαίνει ότι η διαδικασία φόρτισης της μπαταρίας θα διαρκέσει περισσότερο από ορισμένα κινητά τηλέφωνα της κατηγορίας του που μεταφέρουν ισχύ άνω των 18 W.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *