27 Μαρτίου, 2023

Πλεονεκτήματα και αδυναμίες του Vivo V25 Pro – Διατήρηση της όψης κάμερας

Το Gadgetren – Η Vivo ανανέωσε τη μεσαία γκάμα της, παρουσιάζοντας το Vivo V25 Pro. Αυτή η συσκευή μπορεί σίγουρα να είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή όταν ψάχνετε για ένα νέο κινητό τηλέφωνο.

Στην Ινδονησία, αυτό το κινητό τηλέφωνο λανσάρεται με μία μόνο παραλλαγή που κοστολογείται 8.999.000 Rp. Μπορούμε ήδη να το αγοράσουμε μέσω του καναλιού πωλήσεων vivo στην Tokopedia, της επίσημης ιστοσελίδας ή συνεργαζόμενων καταστημάτων.

Με τιμή σχεδόν 9 εκατομμύρια Rp., το Vivo V25 Pro είναι σίγουρα εξοπλισμένο με διάφορα πλεονεκτήματα, αν και εξακολουθούν να υπάρχουν μειονεκτήματα. Όσοι από εσάς σκέφτεστε αυτό το κινητό μπορείτε να το ακούσετε με περισσότερες λεπτομέρειες στην παρακάτω συζήτηση.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του vivo V25 Pro

Πλεονέκτημα

Με την ορολογία «Life is Cinematic», το vivo V25 Pro βασίζεται στην κάμερα που διαθέτει ως ένα από τα πλεονεκτήματά του. Αυτό το κινητό τηλέφωνο είναι ειδικά εξοπλισμένο με φακό υψηλής ανάλυσης και πολύ πλήρη υποστήριξη λήψης.

Η κύρια κάμερα του vivo V25 Pro αποτελείται από φακό ανάλυσης 64 MPευρεία γωνεία 8 MPκαι μακροεντολή 2MP. Ενώ βρίσκεται στο μπροστινό μέρος, αυτό το κινητό τηλέφωνο διαθέτει επίσης έναν αισθητήρα 32 MP πλήρης με τεχνολογία αυτόματης εστίασης ματιών για βοήθεια κατά τη λήψη selfie.

Για να βελτιώσει τις δυνατότητές του, το Vivo έχει προσθέσει και το OIS (Optical Image Stabilization) στην κύρια κάμερα. Αυτή η υποστήριξη μπορεί να κάνει τη διαδικασία λήψης πιο σταθερή, ώστε οι φωτογραφίες να μην είναι θολές και τα βίντεο να μην φαίνονται κουνημένα.

vivo V25 Pro Back

Υπάρχουν επίσης διάφορες λειτουργίες που μπορούν να βοηθήσουν τους χρήστες να παράγουν φωτογραφίες και βίντεο πιο βέλτιστα. Όσο για αυτό, συμπεριλαμβανομένων των Super Night Portrait, AI Skin Retouching, Bokeh Portrait Video, έως Multi Style Portrait.

Τα διάφορα είδη φωτογραφικών ικανοτήτων παραπάνω, φυσικά, δεν μπορούν να διαχωριστούν MediaTek Dimensity 1300 που είναι η κουζίνα του vivo V25 Pro. Το chipset με την κατασκευή 6nm είναι γιατί έχει υποστήριξη που το υποστηρίζει.

Το ίδιο το Dimensity 1300 είναι ένα chipset υψηλής απόδοσης. Αναπτύχθηκε με βάση τις αρχιτεκτονικές ARM Cortex-A78 και Cortex-A55 με ταχύτητες έως και 3 GHz, μπορούμε να τις εκμεταλλευτούμε για να χειριστούμε μια μεγάλη ποικιλία εργασιών.

In vivo V25 Pro, το chipset είναι επίσης εξοπλισμένο με Σύστημα Ψύξης Bionic. Δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για την πτώση της απόδοσης του κινητού τηλεφώνου ή την ταχεία βλάβη των εξαρτημάτων λόγω υπερβολικής παραγωγής θερμότητας.

Προκειμένου να υποστηρίξει τις δυνατότητες του chipset, η Vivo παρείχε επίσης αυτό το κινητό τηλέφωνο με: RAM 12 GB η οποία μπορεί να επεκταθεί καταλαμβάνοντας έως και 8 GB ελεύθερου χώρου πολυμέσων 256 GB αποθηκευτικού χώρου δικά της. Έτσι μπορούμε ακόμα να εκτελούμε ομαλά βαριές δραστηριότητες και πολλαπλές εργασίες.

Το να παίζετε παιχνίδια σε αυτό το κινητό τηλέφωνο θα είναι επίσης πολύ διασκεδαστικό. Εκτός από το εσωτερικό υψηλών επιδόσεων, το Vivo V25 Pro είναι επίσης εξοπλισμένο με οθόνη AMOLED καμπύλη ανάλυση 6,56” με ανάλυση 2376 × 1080 pixel με δυνατότητα παραγωγής ρυθμός ανανέωσης hingga 120Hz.

Επίσης, δεν χρειάζεται να ανησυχούμε όταν το κινητό εξαντληθεί. Η συσκευή Vivo V25 Pro υποστηρίζει ήδη τεχνολογία 66 FlashCharge που επιτρέπει τη διαδικασία φόρτισης για μπαταρίες υψηλής χωρητικότητας 4.830 mAh το δικό της είναι πιο σύντομο.

Το Vivo V25 Pro από την άλλη έχει επίσης πολύ ολοκληρωμένες δυνατότητες και υποστήριξη. Σε αυτήν τη συσκευή, μπορούμε να βρούμε τα πάντα, από έναν αισθητήρα σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη, υποστήριξη ήχου υψηλής ανάλυσης έως NFC.

Ελλείψεις

Ένα που είναι πολύ ατυχές, το vivo V25 Pro δεν είναι εξοπλισμένο με κανένα πιστοποιητικό αξιολόγησης IP, παρόλο που ισχυρίζεται ότι είναι ανθεκτικό στο πιτσίλισμα. Τα περισσότερα κινητά τηλέφωνα στην κατηγορία τους, παρόλο που διαθέτουν ήδη αυτήν την υποστήριξη.

Οθόνη vivo V25 Pro

Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όταν χρησιμοποιούμε αυτό το κινητό σε υγρές συνθήκες όπως η βροχή. Μην εκθέτετε τη συσκευή σε πολύ νερό για να προλάβετε ζημιά στα εξαρτήματα της.

Ακριβώς όπως τα κινητά τηλέφωνα μεσαίας άνω γενικά, το Vivo V25 Pro δυστυχώς πρέπει επίσης να εξαλείψει την υποδοχή εξωτερικής κάρτας μνήμης. Θα βρούμε μόνο δύο θέσεις για την κάρτα SIM όταν την ανοίγουμε.

Επομένως, πρέπει να προετοιμάσουμε έναν άλλο τρόπο πριν χρησιμοποιήσουμε αυτήν τη συσκευή. Για παράδειγμα, μπορούμε να εγγραφούμε σε υπηρεσίες cloud ή να μεταφέρουμε επιμελώς δεδομένα σε έναν υπολογιστή για να προβλέψουμε την έλλειψη χώρου αποθήκευσης.

Όσοι από εμάς τους αρέσει να ακούμε μουσική θα πρέπει επίσης να ετοιμάσουμε μια ασύρματη συσκευή ήχου ή έναν ειδικό μετατροπέα. Αυτό το κινητό τηλέφωνο δεν είναι επίσης εξοπλισμένο με υποδοχή ήχου 3,5 mm για ενσύρματα ακουστικά ή ακουστικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *