23 Μαρτίου, 2023

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της σφαίρας του C30 – Αξίζει να λάβετε υπόψη την κατηγορία εισόδου

Gadgetren – Πριν από λίγο καιρό, η Realme ανανέωσε τη σειρά εισόδου της στην Ινδονησία φέρνοντας ένα νέο κινητό τηλέφωνο που ονομάζεται Realme C30s.

Αυτή η νέα συσκευή μπορεί τώρα να είναι μια επιλογή που πρέπει να κοιτάξουμε όταν ψάχνουμε για μια συσκευή αντικατάστασης, ειδικά αν πρόκειται να αλλάξουμε από ένα παλαιότερο κινητό τηλέφωνο και χρειαζόμαστε πιο ενημερωμένη υποστήριξη.

Με τιμή που ξεκινά από 1.399.000 IDR για την παραλλαγή της χαμηλότερης μνήμης, αυτή η συσκευή που κατασκευάζεται από τη Realm δεν είναι πράγματι μια τέλεια συσκευή. Υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη πριν ζητήσετε το χέρι της.

Τα πλεονεκτήματα της σφαίρας του C30

Για μια συσκευή εισαγωγικής κατηγορίας, η υποστήριξη που παρέχεται από τη σφαίρα C30s μπορεί να θεωρηθεί αρκετά ολοκληρωμένη. Η συσκευή, η τιμή της οποίας είναι μικρότερη από 1,5 εκατομμύριο Rp., διαθέτει ακόμη και αισθητήρα σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Ίσως δεν είναι κάτι «ουάου» αν το συγκρίνουμε με τα μεσαία προς τα πάνω κινητά. Ωστόσο, σημειώστε ότι οι περισσότερες συσκευές που διατίθενται στην αγορά σε κατηγορία ισοδύναμη με τη σφαίρα C30s δεν διαθέτουν ακόμη αυτή τη δυνατότητα βιομετρικής προστασίας.

Όσοι από εμάς έχουμε δύο διαφορετικούς αριθμούς τηλεφώνου μπορούμε επίσης να συνεχίσουμε να τους χρησιμοποιούμε ταυτόχρονα. Το πρόβλημα είναι ότι το βασίλειο του C30 είναι εξοπλισμένο με μια ειδική υποδοχή κάρτας που αποτελείται από δύο υποδοχές SIM και μία εξωτερική μνήμη.

Αυτή η συσκευή που κατασκευάζεται από τη realme μας επιτρέπει επίσης να κινούμαστε πιο άνετα χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούμε ότι θα μείνει από ρεύμα. Τεχνικά, η μπαταρία χωρητικότητας 5.000 mAh που μεταφέρει μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλη μέρα.

Ακόμα κι αν σας τελειώσει η ισχύς αργότερα, υπάρχει επίσης μια Λειτουργία Ultra Savings που μας επιτρέπει να μπορούμε να χειριζόμαστε τη συσκευή για μεγαλύτερη διάρκεια. Έτσι μπορούμε να διατηρήσουμε επαφή ή να κάνουμε άλλα σημαντικά πράγματα.

Μειονεκτήματα της σφαίρας του C30

Αλλά πρέπει να υπογραμμιστεί, δυστυχώς η σφαίρα του C30 δεν είναι μια συσκευή υψηλής απόδοσης. Το τηλέφωνο είναι εξοπλισμένο μόνο με chipset Unisoc SC9863A που εξακολουθεί να είναι κατασκευασμένο με βάση την αρχιτεκτονική ARM Cortex-A55 με ταχύτητες έως και 1,6 GHz.

Με αυτό το chipset, οι δυνατότητες της σφαίρας του C30 είναι σίγουρα αρκετά περιορισμένες. Μπορεί να μην μπορεί καν να εκτελέσει σωστά τις βαριές εφαρμογές. Αλλά ευτυχώς, αυτό το κινητό τηλέφωνο χρησιμοποιεί το ελαφρύ πεδίο UI Go (βασισμένο στο Android 12), ώστε να μπορεί να λειτουργεί ομαλά για να καλύψει τις βασικές ανάγκες.

Η κάμερα realme C30s φαίνεται επίσης αρκετά συνηθισμένη επειδή εξακολουθεί να χρησιμοποιεί μόνο έναν αισθητήρα 8MP, παρόλο που αρκετές συσκευές στην κατηγορία της χρησιμοποιούν ήδη διπλό φακό με ακόμη υψηλότερη ανάλυση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *