23 Μαρτίου, 2023

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Infinix Zero Ultra – Φέρτε γρήγορη φόρτιση και υψηλή κάμερα

Το Gadgetren – Infinix Zero Ultra κυκλοφόρησε ως εναλλακτική λύση για όσους από εμάς χρειαζόμαστε μια συσκευή στη μεσαία κατηγορία με υψηλές προδιαγραφές, αλλά με αρκετά προσιτή τιμή.

Σημειώνεται ότι το κινητό τηλέφωνο μεταφέρει τεχνολογία σούπερ γρήγορης φόρτισης, κάμερα υψηλής ανάλυσης, σε μια ελκυστική οθόνη που δελεάζει τους χρήστες.

Αυτές οι προδιαγραφές είναι αρκετά σύμφωνες με την τιμή που φτάνει τις 6.499.000 Rp. Αν και είναι αρκετά ενδιαφέρον, πρέπει απλώς να εξετάσουμε σωστά το κινητό τηλέφωνο.

Infinix Zero Ultra επειδή φέρνει επίσης ορισμένα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που μπορεί να επηρεάσουν την εμπειρία χρήσης σας. Μπορείτε να το ακούσετε αναλυτικότερα στην παρακάτω περίληψη.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Infinix Zero Ultra

Πλεονέκτημα

Το κορυφαίο χαρακτηριστικό του Infinix Zero Ultra είναι η τεχνολογία Thunder Charge 180W. Αυτή η υποστήριξη γρήγορης φόρτισης είναι επίσης ένα από τα πλεονεκτήματα που δεν πρέπει να χάσετε όταν εξετάζετε το κινητό τηλέφωνο.

Με την τεχνολογία Thunder Charge 180 W, η μπαταρία 4.500 mAh του Infinix Zero Ultra μπορεί να φορτιστεί πιο γρήγορα. Τα αποτελέσματα των δοκιμών της εταιρείας λένε μάλιστα ότι το κινητό χρειάζεται μόνο 12 λεπτά για να φτάσει στο 100%.

Επίσης, δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για τη χρέωση της ασφάλειας από αυτό. Παρόλο που η ταχύτητα είναι πολύ υψηλή, η Infinix χρησιμοποιεί ήδη την τεχνολογία GaN και διασφαλίζει ότι αυτή η υποστήριξη μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα με ασφάλεια με την Πιστοποίηση ασφάλειας TÜV Rheinland.

Όσοι από εμάς αγαπάμε τη φωτογραφία και τη γραφική βιντεοσκόπηση πρέπει επίσης να σκεφτούμε το κινητό τηλέφωνο. Το Infinix Zero Ultra είναι μία από τις συσκευές που προσφέρει υποστήριξη για κύρια κάμερα με αισθητήρα έως 200MP.

Infinix Zero Ultra

Τεχνικά, μπορούμε να παράγουμε εικόνες με αρκετά επαρκή ανάλυση όταν χρησιμοποιούμε κάμερα υψηλού αισθητήρα. Έτσι δεν θα σπάσει εύκολα ακόμα κι αν εκτυπωθεί σε πολύ μεγάλο μέγεθος ή γίνει μεγέθυνση πολλές φορές.

Επιπλέον, το Infinix Zero Ultra προσφέρει επίσης OIS (Optical Image Stabilization) ως υποστήριξη. Μπορούμε επίσης να παράγουμε ευκρινείς και καθαρές εικόνες, επειδή αυτή η δυνατότητα θα κάνει τη λήψη φωτογραφιών ή βίντεο πιο σταθερή.

Η πρόσθετη κάμερα από το Infinix Zero Ultra φαίνεται επίσης αρκετά ενδιαφέρουσα. Το τηλέφωνο είναι εξοπλισμένο με αισθητήρα ευρείας γωνίας 13MP και μπροστινό φακό 32MP για να παρέχει πιο δημιουργικές επιλογές λήψης.

Η οθόνη Infinix Zero Ultra είναι επίσης αρκετά δελεαστική. Το πάνελ AMOLED που χρησιμοποιεί όχι μόνο έχει μεγάλο μέγεθος και υψηλό ρυθμό ανανέωσης, αλλά έχει επίσης μια κυρτή πλευρική σχεδίαση τυπική των ναυαρχίδων τηλεφώνων.

Ονομάζεται Waterfall Display, η ίδια η οθόνη Infinix Zero Ultra έχει μέγεθος 6,8″. Η υποστήριξη ρυθμού ανανέωσης έφτασε επίσης τα 120 Hz, οπότε θεωρητικά μπορεί να εμφανίζει πολύ ομαλά κινούμενα σχέδια για υποστήριξη περιεχομένου.

Ελλείψεις

Για το εύρος τιμών, το Infinix Zero Ultra είναι αρκετά συνηθισμένο. Υπάρχουν αρκετά chipset που είναι στην πραγματικότητα πιο ικανά από το MediaTek Dimensity 920 που χρησιμοποιεί, ειδικά αν αφήσουμε στην άκρη την τεχνολογία δικτύου 5G.

Ορισμένα κινητά τηλέφωνα με τιμή άνω των 5 εκατομμυρίων IDR γενικά προσφέρουν επίσης προστασία από πιτσιλίσματα νερού και σκόνης, όπως αποδεικνύεται από πιστοποιητικό αξιολόγησης IP. Ωστόσο, το Infinix Zero Ultra δεν το έχει ακόμα.

Ακολουθώντας τα βήματα των κινητών τηλεφώνων ανώτερης μεσαίας κατηγορίας, το Infinix Zero Ultra δεν είναι επίσης εξοπλισμένο με υποδοχή 3,5 mm. Έτσι, όσοι από εμάς θέλουμε να ζητήσουμε το χέρι της πρέπει να προετοιμάσουμε χρήματα για να αγοράσουμε ένα καλώδιο μετατροπέα ή μια ασύρματη συσκευή ήχου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *