21 Μαρτίου, 2023

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Infinix HOT 20 5G – Ελκυστικό κινητό σε τιμή 2 εκατομμυρίων IDR

Gadgetren – Το Infinix HOT 20 5G μπορεί να είναι μια ελκυστική επιλογή όταν χρειαζόμαστε ένα νέο κινητό τηλέφωνο που έχει πλήρη υποστήριξη που κυμαίνεται από υψηλή απόδοση έως τις πιο πρόσφατες δυνατότητες.

Αυτό το smartphone μεσαίας κατηγορίας από την Infinix είναι επιπλέον διαθέσιμο σε σχετικά προσιτή τιμή. Χρειάζεται να ξοδέψουμε μόνο 2.499.000 IDR για να το φέρουμε στο σπίτι.

Για όσους από εσάς εξακολουθείτε να έχετε αμφιβολίες, η εξέταση των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων μπορεί σίγουρα να είναι ένα βήμα που μπορεί να γίνει. Ακολουθεί μια πλήρης εξήγηση για αυτό, ώστε να μην το μετανιώσετε στο μέλλον.

Τα πλεονεκτήματα του Infinix HOT 20 5G

Το Infinix HOT ξεκινά με MediaTek Dimensity 810 ως διάδρομος κουζίνας. Το chipset μεσαίας εμβέλειας είναι μια από τις σωστές επιλογές εάν χρειαζόμαστε μια συσκευή με υποστήριξη δικτύου 5G σε αυτό.

Επιπλέον, το chipset της MediaTek προσφέρει επίσης αρκετά ικανή απόδοση. Η αρχιτεκτονική του πυρήνα έχει κατασκευαστεί χρησιμοποιώντας δύο ταχύτητες ARM Cortex-A76 των 2,4 GHz και έξι ARM Cortex-A55 2 GHz.

Σε συνδυασμό με 4 GB μνήμης RAM που μπορεί να επεκταθεί έως και 7 GB και 128 GB εσωτερικής αποθήκευσης, το chipset των 6 nm είναι σίγουρα αρκετό για να καλύψει τις καθημερινές ανάγκες. Περιλαμβάνει ακόμη και για να παίζετε δημοφιλή παιχνίδια τώρα.

Η αναπαραγωγή παιχνιδιών με το Infinix HOT 20 5G μπορεί να είναι ακόμα πιο διασκεδαστική επειδή η συσκευή είναι εξοπλισμένη με σύστημα ψύξης αλλαγής φάσης. Έτσι η θερμοκρασία του κινητού μπορεί να ελεγχθεί και η απόδοση δεν θα μειωθεί δραστικά.

Infinix-HOT-20-5G-2

Επιπλέον, το Infinix HOT 20 5G είναι επίσης εξοπλισμένο με οθόνη Full HD + (2408 x 1080 pixels) με υποστήριξη για ρυθμό ανανέωσης έως και 120 Hz. Μπορούμε να το ρυθμίσουμε χειροκίνητα ή να χρησιμοποιήσουμε την αυτόματη λειτουργία για να το προσαρμόσουμε στο περιεχόμενο που θέλουμε να εμφανίσουμε.

Ο τομέας της κάμερας αυτού του κινητού τηλεφώνου φαίνεται επίσης αρκετά αξιοπρεπής. Η κύρια κάμερα διαθέτει ήδη φακό ανάλυσης έως και 50MP που υποστηρίζει διάφορες λειτουργίες, όπως νυχτερινή λειτουργία, πορτρέτο και ανίχνευση αντικειμένων ματιών.

Αυτό το κινητό τηλέφωνο φέρνει επίσης πρόσθετη υποστήριξη η οποία είναι σχετικά πλήρης. Ανάμεσά τους μπορούμε ήδη να βρούμε έναν αισθητήρα σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, NFC (Επικοινωνία κοντινού πεδίου)Γυροσκόπιο, Αντίστροφη Φόρτιση, καθώς και Στερεοφωνικός ήχος Surround DTS.

Μειονεκτήματα του Infinix HOT 20 5G

Σε σύγκριση με ορισμένους από τους ανταγωνιστές του, αυτό το κινητό τηλέφωνο δυστυχώς δεν είναι εξοπλισμένο με καλύτερη προστασία. Το Infinix HOT 20 5G δεν υποστηρίζει ακόμη πιστοποιητικά αντοχής στο νερό και τη σκόνη (IP Rating).

Το Infinix HOT 20 5G είναι στην πραγματικότητα εξοπλισμένο με σύστημα κύριας κάμερας διπλού φακού. Απλώς η εταιρεία δεν αναφέρει τον τύπο του αισθητήρα που χρησιμοποιείται ή την ανάλυση. Μην περιμένετε λοιπόν πολλά με τα αποτελέσματα.

Η τεχνολογία φόρτισης 18W αυτού του κινητού τηλεφώνου πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη πριν αποφασίσετε να το αγοράσετε. Με χωρητικότητα που φτάνει τα 5.000 mAh, χρειαζόμαστε οπωσδήποτε ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα για να γεμίσει η μπαταρία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *