21 Μαρτίου, 2023

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Infinix HOT 20S – Ομαλά παιχνίδια!

Gadgetren – Τιμή 2.499.000 IDR, Infinix HOT 20S έρχεται με προδιαγραφές και χαρακτηριστικά που μπορούν να τρέξουν τα παιχνίδια ομαλά.

Αυτή η συσκευή υποστηρίζεται από το Dar-link 2.0, το οποίο παρέχει έξυπνη δυναμική διαχείριση της CPU και της GPU, η οποία μπορεί να διασφαλίσει ότι το Infinix HOT 20S λειτουργεί ομαλά και εξοικονομεί ενέργεια μπαταρίας ενώ παίζονται παιχνίδια.

Υπάρχει επίσης το Aurora Engine Lightning Game Booster που υποστηρίζεται από τεχνολογία AI (Artificial Intelligence) που μαθαίνει γλυκά τη ρουτίνα παιχνιδιού αυτού του χρήστη κινητού γρήγορα, έτσι ώστε το παιχνίδι να είναι έτοιμο ανά πάσα στιγμή όταν ο χρήστης ξεκινά ή επιστρέφει στη μέση του παιχνιδιού. .

Τα πλεονεκτήματα του Infinix HOT 20S

Το Infinix HOT 20S έχει ισχυρή απόδοση χάρη στη χρήση του chipset MediaTek Helio G96 (12nm) Octa-Core 2,05 GHz. Επιπλέον, το chipset υποστηρίζεται από τη λειτουργία MediaTek HyperEngine που μπορεί να βελτιώσει την απόδοση όταν το παιχνίδι εκτελείται.

Συνοδεύοντας τις δυνατότητες του chipset που κατασκευάζει η MediaTek, στο Infinix HOT 20S έχουν παρουσιαστεί 8 GB RAM και 128 GB αποθηκευτικού χώρου. Υπάρχει επίσης μια δυνατότητα Extended RAM που μπορεί να παρέχει 5 GB εικονικής μνήμης RAM.

Με αυτόν τον τρόπο, το Infinix HOT 20S διαθέτει μνήμη RAM συνολικής χωρητικότητας έως 13 GB. Ακόμα και πάρτι Infinix τολμήστε να ισχυριστείτε ότι αυτό το τηλέφωνο μπορεί να αποθηκεύσει έως και 20 εφαρμογές φόντου και να εναλλάσσει εφαρμογές απρόσκοπτα.

Οθόνη Infinix HOT 20S

Για να κάνουν τους χρήστες να αισθάνονται πιο καθηλωτικοί και άνετοι, το Infinix HOT 20S είναι εξοπλισμένο με οθόνη 6,78 ιντσών που έχει ανάλυση Full HD + (2460 x 1080 pixel), τεχνολογία IPS LCD, ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και ρυθμό δειγματοληψίας αφής 240 Hz.

Για την υποστήριξη της φωτογραφίας από τους χρήστες, το Infinix HOT 20S υποστηρίζει κύρια κάμερα 50 MP, macro 2 MP και βάθος 2 MP. Ενώ η μπροστινή κάμερα έχει ανάλυση 8 MP.

Εξοπλισμένη με μπαταρία 5.000 mAh, αυτή η συσκευή υποστηρίζεται από την Infinix ότι μπορεί να διαρκέσει 12 ώρες για παιχνίδι, 27 ώρες για πλοήγηση, 38 ώρες για τηλεφωνικές κλήσεις ή 102 ώρες για αναπαραγωγή τραγουδιών.

Η λειτουργία γρήγορης φόρτισης 18 W μπορεί να φορτίσει γρήγορα την μπαταρία. Ενώ η υποστήριξη για αντίστροφη φόρτιση 5W μπορεί να κάνει αυτή τη συσκευή power bank για τη φόρτιση άλλων κινητών τηλεφώνων.

Infinix HOT 20S Πίσω

Τα βιομετρικά χαρακτηριστικά που παρουσιάζονται στο Infinix HOT 20S αποτελούνται από έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι και τη λειτουργία Face Unlock. Ενώ η υποστήριξη για δύο κάρτες SIM, το δίκτυο 4G-LTE, το WiFi, μια θύρα USB Type-C και μια θύρα υποδοχής ήχου 3,5 mm είναι επίσης διαθέσιμα σε αυτήν τη συσκευή.

Ελλείψεις

Με τιμή μεγαλύτερη από 2 εκατομμύρια IDR, το Infinix HOT 20S δεν είναι εξοπλισμένο με κάμερα υπερευρείας. Παρόλο που αυτός ο τύπος κάμερας έχει χρησιμοποιηθεί από πολλά κινητά τηλέφωνα ανταγωνιστών λόγω της λειτουργίας του που διευκολύνει τη λήψη φωτογραφιών σε μεγάλη περιοχή.

Ενώ η macro κάμερα εξακολουθεί να χρησιμοποιεί ανάλυση 2 MP που είναι λιγότερο καλής ποιότητας. Αλλά θα είναι αρκετό εάν οι φωτογραφίες μακροεντολής εμφανίζονται μόνο σε εφαρμογές συνομιλίας, email και κοινωνικά δίκτυα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *