23 Μαρτίου, 2023

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Infinix HOT 20i – Τηλέφωνο εισόδου με μπαταρία μεγάλης διάρκειας

Gadgetren – Στα τέλη του 2022, η Infinix παρουσίασε ένα νέο κινητό τηλέφωνο που ονομάζεται Infinix HOT 20i για να στοχεύσει την κατηγορία εισόδου στην Ινδονησία.

Με τιμή προσφοράς 1.449.000 IDR και 1.599.000 IDR, το πιο πρόσφατο κινητό τηλέφωνο Infinix διαθέτει μνήμη RAM και μέσα αποθήκευσης μεγάλης χωρητικότητας και μπαταρία μεγάλης διάρκειας που δελεάζει τους χρήστες.

Ωστόσο, είναι πραγματικά ενδιαφέρον να εξεταστεί αυτό το βασικό κινητό τηλέφωνο; Όσοι από εσάς είστε περίεργοι για αυτό μπορείτε να ακούσετε την ακόλουθη εξήγηση των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων του Infinix HOT 20i.

Πλεονεκτήματα του Infinix HOT 20i

Ας ξεκινήσουμε εξετάζοντας πρώτα τα πλεονεκτήματα του κινητού τηλεφώνου. Όπως ισχυρίζεται η Infinix, η συσκευή Infinix HOT 20i έχει σχετικά μεγάλη υποστήριξη μνήμης.

Υπάρχουν δύο παραλλαγές μέσων αποθήκευσης από τις οποίες μπορούν να επιλέξουν οι χρήστες, συγκεκριμένα 64 GB και 128 GB. Και τα δύο έχουν διαμορφωθεί με χωρητικότητα μνήμης RAM 4 GB, η οποία μπορεί να επεκταθεί έως και 7 GB χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα Extended RAM.

Το κινητό είναι επίσης εξοπλισμένο με μπαταρία χωρητικότητας 5.000 mAh. Σε συνδυασμό με την τεχνολογία Power Marathon, δεν χρειάζεται να ανησυχούμε μήπως η συσκευή τελειώσει γρήγορα όταν χρησιμοποιείται για δραστηριότητες.

Η Infinix ισχυρίζεται ότι η μπαταρία της συσκευής μπορεί να χρησιμοποιηθεί για έως και 3 ημέρες με μία μόνο φόρτιση. Μπορεί να είναι ακόμη περισσότερο αν κάνετε απλώς ελαφριές δραστηριότητες, όπως η αναπαραγωγή μουσικής που μπορεί να κάνει το κινητό να διαρκέσει έως και 138 ώρες.

Εκτός από τα δύο παραπάνω πλεονεκτήματα, το Infinix HOT 20i κυκλοφορεί επίσης με αρκετά ολοκληρωμένα πρόσθετα χαρακτηριστικά. Έτσι, η συσκευή μπορεί να υποστηρίξει κάθε δραστηριότητα χρήστη, από την απλή επικοινωνία μέχρι την απόλαυση της ψυχαγωγίας.

Αυτά τα κινητά τηλέφωνα περιλαμβάνουν υποστήριξη για αισθητήρα σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στο πίσω μέρος, αντίστροφη φόρτιση για φόρτιση άλλων συσκευών, έως και LinkPlus 1.0 για βελτίωση της εμπειρίας παιχνιδιού.

Μειονεκτήματα του Infinix HOT 20i

Όπως και άλλα κινητά τηλέφωνα εισόδου, δυστυχώς το Infinix HOT 20i εξακολουθεί να χρησιμοποιεί ένα αρκετά χαμηλό chipset. Παρόλο που υπάρχουν στην πραγματικότητα αρκετές συσκευές που χρησιμοποιούν πιο ενδιαφέρουσα υποστήριξη.

Για όσους από εσάς δεν γνωρίζετε, το Infinix HOT 20i χρησιμοποιεί MediaTek Helio G25. Το chipset από την οικογένεια εισόδου της MediaTek εξακολουθεί να αναπτύσσεται με βάση την αρχιτεκτονική ARM Cortex-A53 με ταχύτητα 2,0 GHz και PowerVR GE8320 με τεχνολογία 12 nm.

Για ελαφριά χρήση, όπως επικοινωνία, σερφάρισμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρακολούθηση βίντεο ροής, αυτό το chipset είναι σίγουρα αρκετό. Ωστόσο, μην περιμένετε βαριές δραστηριότητες, όπως παιχνίδια με υψηλές ρυθμίσεις γραφικών.

Επιπλέον, το κινητό, δυστυχώς, εξακολουθεί να χρησιμοποιεί θύρα Micro USB. Σε σύγκριση με Το νεότερο USB Type-Cη χρήση του μπορεί να είναι λίγο λιγότερο πρακτική επειδή η πρίζα δεν είναι αναστρέψιμη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *