23 Μαρτίου, 2023

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Infinix Smart 6 Plus – Μόνο 1 εκατομμύριο IDR!

Gadgetren – Για να προσεγγίσει περισσότερους βασικούς χρήστες κινητών στην Ινδονησία σε χαμηλές τιμές, η Infinix κυκλοφόρησε ένα προϊόν που ονομάζεται Smart 6 Plus.

Με τιμή 1.349.000 IDR, το Infinix Smart 6 Plus έχει επίσης εξοπλιστεί με μια ποικιλία από ενδιαφέροντα στηρίγματα, όπως μια οθόνη που γεμίζει το μπροστινό μέρος για μεγαλύτερη απόσταση θέασης.

Σε αυτή τη συσκευή παρουσιάζεται επίσης μια μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας. Αλλά αν σας ενδιαφέρει να ζητήσετε το Infinix Smart 6 Plus, τότε πρέπει να εξετάσετε περαιτέρω τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Infinix Smart 6 Plus

Πλεονέκτημα

Το Infinix Smart 6 Plus διαθέτει οθόνη 6,82 ιντσών με τεχνολογία IPS LCD και ανάλυση HD + (1600 x 720 pixel) που μπορεί να εμφανίσει καλά το περιεχόμενο. Υπάρχει υποστήριξη για το Sunlight Display, το οποίο σας επιτρέπει να βλέπετε καθαρά βίντεο, φωτογραφίες και έγγραφα ακόμα κι αν βρίσκεστε στον καυτό ήλιο.

Αυτή η συσκευή είναι εξοπλισμένη με 3 GB μνήμης RAM από την οποία ζητήθηκε να χειρίζεται ομαλά τις δραστηριότητες πολλαπλών εργασιών. Επιπλέον, υπάρχει μια δυνατότητα Extended RAM που μπορεί να διαθέτει 3 GB Virtual RAM.

Με συνδυασμό 3 GB RAM και 3 GB Εικονικής RAM, το Infinix Smart 6 Plus έχει συνολική χωρητικότητα RAM 6 GB. Ενώ η εσωτερική χωρητικότητα αποθήκευσης είναι 64 GB η οποία μπορεί να επεκταθεί με microSD έως και 1 TB.

Οθόνη Infinix Smart 6 Plus

Με μπαταρία 5.000 mAh, η Infinix ισχυρίζεται ότι αυτό το τηλέφωνο μπορεί να διαρκέσει 7 ώρες για συνομιλίες WhatsApp, 11 ώρες για εκτέλεση του YouTube, 16 ώρες για παιχνίδι, 31 ώρες για τηλεφωνικές κλήσεις, 96 ώρες για αναπαραγωγή μουσικής ή 64 ημέρες σε κατάσταση αναμονής .

Υπάρχει επίσης μια λειτουργία Ultra Power Mode που επιτρέπει στο Infinix Smart 6 Plus να εξακολουθεί να χρησιμοποιείται για 90 λεπτά για τηλεφωνικές κλήσεις ή 15 ώρες σε κατάσταση αναμονής όταν η κατάσταση της μπαταρίας εισέλθει σε ένα κρίσιμο σημείο 5%.

Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων και η λειτουργία Face Unlock έχουν ενσωματωθεί σε αυτήν τη συσκευή, ώστε να επιταχύνει το ξεκλείδωμα της οθόνης. Υποστήριξη για δύο κάρτες SIM, δίκτυο 4G-LTE και XOS 10.6 με βάση το Android 12 Go Edition υπάρχουν επίσης στο Infinix Smart 6 Plus.

Ελλείψεις

Παρόλο που το chipset MediaTek Helio G25 (12nm) Octa-Core 2 GHz μπορεί να εκτελέσει εφαρμογές ομαλά, δεν μπορείτε να το αναγκάσετε να τρέχει παιχνίδια με υψηλούς ρυθμούς καρέ και γραφικά.

Αυτό το smartphone δεν είναι εξοπλισμένο με κάμερα macro, επομένως δεν μπορεί να τραβήξει αντικείμενα από πολύ κοντινή απόσταση. Με μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας, το Infinix Smart 6 Plus δεν είναι εξοπλισμένο με τη λειτουργία γρήγορης φόρτισης, έτσι ώστε η φόρτιση της μπαταρίας να μην είναι πολύ γρήγορη.

Με μια τιμή που κοστίζει 1 εκατομμύριο Rp., θα μπορούσαμε να πούμε ότι τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το Infinix Smart 6 Plus εξακολουθούν να είναι περισσότερα από τα μειονεκτήματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *