21 Μαρτίου, 2023

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Nokia T21 – Ελκυστική επιλογή για αρχάριους με μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας

Gadgetren – Μια καναδική εταιρεία, η HMD Global πραγματοποίησε μια κυκλοφορία εκτός σύνδεσης στην Τζακάρτα με ένα προϊόν tablet που ονομάζεται Nokia T21.

Αυτό το tablet είναι ο διάδοχος του Nokia T20 που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2021. Μέσω αυτού του νέου προϊόντος tablet, η HMD Global ελπίζει να καλύψει τις ανάγκες των συσκευών για εργασία αλλά και ψυχαγωγία για τους χρήστες της.

Η ίδια η HMD Global είναι αρκετά σίγουρη για την επιστροφή συσκευών tablet στην Ινδονησία, δεδομένου ότι η ζήτηση για tablet εδώ είναι ακόμα υψηλή, επειδή πολλοί χρήστες εργάζονται οπουδήποτε και μελετούν από το σπίτι.

Με τιμή 3.299.000 IDR, Nokia T21 αναμφισβήτητα πολύ ενδιαφέρον να προταθεί για χρήστες που χρειάζονται μια συσκευή για εργασίες με εφαρμογές γραφείου.

Το Nokia T21 μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τηλεδιάσκεψη με βίντεο, είτε πρόκειται για συσκέψεις, για επικοινωνία με συναδέλφους, οικογένεια, μέχρι μελέτη με δασκάλους. Εδώ είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα του tablet Nokia T21 που μπορείτε να εξετάσετε πριν το αγοράσετε.

Τα πλεονεκτήματα του Nokia T21

Συνεχίζοντας με τον προκάτοχό του, φαίνεται ότι η HMD Global έχει εσκεμμένα παράσχει μεγάλη χωρητικότητα μπαταρίας για αυτό το προϊόν. Μέσω του Nokia T21, η HMD Global βυθίζει επίσης μια μεγάλη χωρητικότητα μπαταρίας έως και 8.020 mAh.

Αυτή η χωρητικότητα της μπαταρίας μπορεί να κάνει το Nokia T21 να χρησιμοποιείται όλη μέρα, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχούμε για τη φόρτιση μέσω USB Type C όταν είμαστε απασχολημένοι.

Το Nokia T21 διαθέτει επίσης οριζόντια οθόνη 10,4 ιντσών που έχει ανάλυση 2K (2.000 x 1.200 pixel). Το περιεχόμενο στην οθόνη θα εμφανίζει χρώματα που δεν είναι ανοιχτά και η κίνηση είναι αρκετά ομαλή για να μετακινηθεί σε άλλες σελίδες.

Nokia-T21-πίσω

Η οθόνη Nokia T21 προστατεύεται επίσης από μια ανθεκτική στις γρατσουνιές επίστρωση. Αυτή η συσκευή είναι επίσης ανθεκτική στο πιτσίλισμα και τη σκόνη χάρη στην πιστοποίηση IP52. Το πίσω σώμα είναι επίσης στιβαρό, το οποίο είναι κατασκευασμένο από υλικό αλουμινίου, ώστε αυτό το tablet να φαίνεται κομψό σε γκρι.

Εκτός από αυτό, είναι εξοπλισμένο με στερεοφωνικά ηχεία δεξιά και αριστερά, θύρα υποδοχής ήχου 3,5 mm, αναγνώριση προσώπου, λειτουργικό σύστημα Android 12. Διατίθενται επίσης αρκετές άλλες λειτουργίες, όπως HD Streaming, Second Screen και λογισμικό Google Kids για παιδιά. Με 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο, το Nokia T21 παρέχει υποδοχή microSD έως 512GB.

Μειονεκτήματα του Nokia T21

Δυστυχώς το Nokia T21 τροφοδοτείται από ένα chipset με μέγιστη ταχύτητα 1,8 GHz μέσω του Unisoc Tiger T612 (12 nm), οπότε φυσικά έχει περιορισμούς για την εκτέλεση πολλαπλών εφαρμογών στο multitasking. Εκτός αυτού, το ίδιο το βάρος όταν κρατιέται στο ένα χέρι είναι ακόμα αρκετά βαρύ, περίπου 466 γραμμάρια με πάχος 7,5 mm.

Στη διατομή του πίσω αμαξώματος αισθάνεται επίσης ολισθηρό, οπότε πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όταν το κρατάμε με το ένα χέρι. Στη συνέχεια, η υποστήριξη φωτογραφίας χρησιμοποιεί επίσης μια μικρή ανάλυση με τη μορφή ενός μπροστινού φακού 8MP και ενός πίσω φακού 8MP. Αλλά εξακολουθεί να είναι αρκετά λογικό, επειδή η φωτογραφία σε tablet δεν είναι το κύριο χαρακτηριστικό, ειδικά για συσκευές tablet με τιμή από 2-3 εκατομμύρια Rp.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *