21 Μαρτίου, 2023

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Nokia C21 Plus – Ένα κινητό τηλέφωνο εισόδου που δεν είναι λιγότερο ενδιαφέρον

Gadgetren – Το Nokia C21 Plus είναι εδώ ως νέος αμφισβητίας στην κατηγορία εισόδου. Το κινητό τηλέφωνο, το οποίο κοστίζει 1.499.000 IDR, δεν είναι λιγότερο ενδιαφέρον σε σύγκριση με αντίστοιχες συσκευές.

Το κινητό τηλέφωνο έχει πολλά πλεονεκτήματα που αξίζει να εξεταστούν. Αν και αντ ‘αυτού, υπάρχει μια σειρά από ελλείψεις που είναι σημαντικό να σημειωθούν για να μην μετανιώσετε μετά την αγορά του.

Όσοι από εσάς ψάχνετε για ένα νέο κινητό τηλέφωνο, μπορείτε να δείτε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Nokia C21 Plus. Ποιος ξέρει, ταιριάζει στις ανάγκες ή τις προτιμήσεις σας.

Πλεονεκτήματα του Nokia C21 Plus

Το Nokia C21 Plus μπορεί να είναι μια εναλλακτική λύση αν ψάχνετε για ένα πρωτοποριακό κινητό τηλέφωνο με μια αρκετά καλή κάμερα. Το πρόβλημα είναι ότι η συσκευή είναι εξοπλισμένη με διπλό κύριο φακό με διαμόρφωση βάθους 13MP + 2MP.

Με αυτόν τον συνδυασμό φακών, η κάμερα Nokia C21 Plus είναι τεχνικά επαρκής για να καταγράψει διάφορες σημαντικές στιγμές. Μπορείτε ήδη να βασιστείτε σε αυτόν για τη δημιουργία περιεχομένου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η λειτουργία του σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων που είναι ενσωματωμένη πίσω από το σώμα είναι επίσης ένα σημαντικό στοιχείο που πρέπει να λάβετε υπόψη. Υπάρχουν ακόμα πολύ λίγα κινητά τηλέφωνα στην κατηγορία του που προσφέρουν αυτόν τον βιομετρικό αισθητήρα ως υποστήριξη ασφάλειας δεδομένων.

Με σχετικά χαμηλές προδιαγραφές, το Nokia C21 Plus είναι ευτυχώς εξοπλισμένο με μια ελαφριά διεπαφή συστήματος. Το κινητό λειτουργεί ειδικά Android 11 Go Edition που είναι αυστηρά σχεδιασμένο για συσκευές εισαγωγικής κατηγορίας.

Η οθόνη του κινητού είναι επίσης πολύ ευρεία. Η Nokia ανέπτυξε αυτή τη συσκευή με οθόνη LCD 6,517” που υποστηρίζει εικόνες ανάλυσης HD+ (1600 x 720 pixel).

Μειονεκτήματα του Nokia C21 Plus

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το Nokia C21 Plus είναι πράγματι μια συσκευή με αρκετά χαμηλές προδιαγραφές. Αυτό το κινητό τηλέφωνο, για παράδειγμα, εξακολουθεί να βασίζεται στο chipset Unisoc SC9863A ως διάδρομος κουζίνας.

Unisoc SC9863A είναι ένα chipset οκτώ πυρήνων που βασίζεται στην αρχιτεκτονική ARM Cortex-A55 με ταχύτητες έως και 1,6 GHz. Ο επεξεργαστής γραφικών εξακολουθεί να βασίζεται στο IMG8322 με μια διαδικασία κατασκευής τεχνολογίας 28nm.

Για να αντισταθμίσει τις δυνατότητες αυτού του chipset, το Nokia C21 Plus είναι εξοπλισμένο μόνο με σχετικά μικρή υποστήριξη μνήμης. Το κινητό είναι εξοπλισμένο μόνο με 3 GB RAM και 32 GB εσωτερικής αποθήκευσης που μπορεί να επεκταθεί με εξωτερική μνήμη έως 256 GB.

Το κινητό τηλέφωνο χρησιμοποιεί επίσης μια σχετικά παλιά διεπαφή φόρτισης και μεταφοράς δεδομένων. Εάν πολλά κινητά τηλέφωνα στην κατηγορία του βασίζονται ήδη σε USB Type-C, το Nokia C21 Plus εξακολουθεί να χρησιμοποιεί Micro USB.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *