27 Μαρτίου, 2023

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Nokia C31 – Μόνο 1 εκατομμύριο IDR!

Gadgetren – Ανταγωνίζεται στην αγορά κινητής τηλεφωνίας βασικού επιπέδου στην Ινδονησία, HMD Global παρουσίασε τη συσκευή της με το όνομα Nokia C31.

Η πιστοποίηση IP52 που υπάρχει στο Nokia C31 έχει αποδείξει ότι αυτή η συσκευή είναι ανθεκτική στη σκόνη και τα πιτσιλίσματα νερού σε απόσταση μικρότερη από 15 μοίρες από την κατακόρυφο. Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν μπορείτε να βυθίσετε αυτήν τη συσκευή στο νερό.

Στη συσκευή είναι άμεσα διαθέσιμη την εφαρμογή GoPro Quik γεγονός που καθιστά εύκολη την επεξεργασία βίντεο για να τα κάνει πιο ενδιαφέροντα. Για περισσότερα σχετικά με το Nokia C31, τότε μπορείτε να δείτε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που έχει.

Πλεονεκτήματα του Nokia C31

Αυτή η συσκευή υποστηρίζεται από το chipset Unisoc SC9863A (28nm) σε συνδυασμό με 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο. Η τιμή είναι αρκετά προσιτή, αγγίζοντας τα 1.699.000 IDR στην Ινδονησία.

Το Nokia C31 χρησιμοποιεί μια μπαταρία χωρητικότητας 5.050 mAh, η οποία σύμφωνα με την HMD Global μπορεί να διαρκέσει τρεις ημέρες σε κανονική χρήση. Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η αντοχή της συσκευής θα διαφέρει ανάλογα με τις συνήθειες του κάθε χρήστη.

Αυτή η συσκευή υποστηρίζεται από τρεις πίσω κάμερες που αποτελούνται από κύρια κάμερα 13 MP, μακροεντολή 2 MP και βάθος 2 MP, ώστε να μπορείτε να είστε δημιουργικοί για να παράγετε ενδιαφέρουσες φωτογραφίες.

Μπροστά το Nokia C31

Το Nokia C31 είναι εξοπλισμένο με πλήρη οθόνη 6,75 ιντσών με ανάλυση HD+ (1600 x 720 pixel) και τεχνολογία IPS LCD που σας επιτρέπει να βλέπετε ελεύθερα διάφορα περιεχόμενα καθαρά και άνετα.

Το λειτουργικό σύστημα Android 12 που υπάρχει σε αυτήν τη συσκευή έχει απλή διεπαφή και ελάχιστο bloatware, διευκολύνοντας την πλοήγηση ή την εκτέλεση εφαρμογών. Η άλλη υποστήριξη που υπάρχει στο Nokia C31 αποτελείται από θύρα microUSB, θύρα υποδοχής ήχου 3,5 mm, WiFi, Bluetooth και GPS.

Μειονεκτήματα του Nokia C31

Με μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας, το Nokia C31 δεν είναι εξοπλισμένο με λειτουργία Γρήγορης φόρτισης, ώστε να μην φορτίζει πολύ γρήγορα. Επομένως, είναι καλύτερο να φορτίζετε αυτήν τη συσκευή όταν είστε χαλαροί, ώστε να μην χρειάζεται να περιμένετε πολύ.

Αυτή η συσκευή δεν είναι εξοπλισμένη με κάμερα υπερευρείας. Παρόλο που ορισμένα ανταγωνιστικά κινητά τηλέφωνα χρησιμοποιούν ήδη αυτόν τον τύπο κάμερας επειδή διευκολύνει τη λήψη φωτογραφιών σε μεγάλη περιοχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *