25 Μαρτίου, 2023

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του OPPO A17k – Έχει σαγηνευτική αξιοπιστία

Gadgetren – Ξεκινώντας με τιμή 1.799.000 IDR, η νέα συσκευή OPPO A17k μπορεί σίγουρα να τραβήξει την προσοχή ορισμένων ανθρώπων που αναζητούν ένα προσιτό κινητό τηλέφωνο το 2022.

Αν και αφού το είδαμε πιο αναλυτικά, θα μπορούσαμε να το είχαμε αποθαρρύνει και να επιλέξουμε ένα άλλο μοντέλο κινητού. Υπάρχουν πολλές πτυχές του OPPO A17k επειδή έχει προδιαγραφές κάτω από το μέσο όρο της συσκευής στην κατηγορία του.

Υπάρχουν πολλά άλλα μοντέλα κινητών τηλεφώνων που προσφέρουν πιο εξειδικευμένες προδιαγραφές τόσο όσον αφορά την απόδοση, τις κάμερες όσο και τις δυνατότητες υποστήριξης. Για να μπορέσετε να το εξετάσετε εύκολα, ακολουθούν λεπτομέρειες σχετικά με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του OPPO A17k.

Πλεονεκτήματα του OPPO A17k

Για μένα προσωπικά, το OPPO A17k θα είναι πολύ κατάλληλο για όσους από εμάς ψάχνουμε για ένα νέο κινητό με αξιόπιστη χρήση. Αυτή η συσκευή έχει ως κύριο πλεονέκτημα την πιστοποίηση IPX4 αδιάβροχη.

Πιστοποιητικό IPX4 από μόνο του θα δείξει ότι το κινητό έχει σώμα που είναι ανθεκτικό σε πιτσιλιές νερού. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για τη χρήση της συσκευής όταν βρέχει ή είναι λίγο βρεγμένη.

Λάβετε όμως υπόψη ότι δεν προτείνω κολύμπι ή καταδύσεις. Η ζημιά που προκαλείται από υγρό δεν περιλαμβάνεται στις αξιώσεις εγγύησης που προσφέρει η OPPO για αυτό το κινητό τηλέφωνο.

Το OPPO A17k από την άλλη είναι επίσης εξοπλισμένο με ένα στρώμα Panda Glass. Αυτή η εναλλακτική του Corning Gorilla Glass θα παρέχει φυσικά προστασία στην οθόνη της συσκευής ώστε να μην γρατσουνίζεται εύκολα όταν χρησιμοποιείται.

Συνολικά, αυτό το κινητό τηλέφωνο περνάει επίσης από πολύ αυστηρές δοκιμές πριν διατεθεί στην αγορά. Η OPPO ισχυρίζεται ότι χρησιμοποίησαν ακόμη και ακραίες δοκιμές, όπως 20.000 προσθήκες USB, έπεσαν από ύψος 1 μέτρου ή 14 ημέρες σε υψηλή θερμοκρασία και υγρασία.

Μειονεκτήματα του OPPO A17k

Με ένα ανθεκτικό σώμα, δυστυχώς το OPPO A17k δεν είναι εξοπλισμένο με ικανό εσωτερικό. MediaTek Helio G35 η οποία σε συνδυασμό με 3 GB μνήμης RAM και αποθήκευσης eMMC 5.1 εξακολουθεί να είναι κάτω από το μέσο όρο της συσκευής με τιμή μεγαλύτερη από 1,5 εκατομμύρια IDR.

Επιπλέον, το OPPO A17k οπλίζεται μόνο με κύρια κάμερα 8MP. Στην πραγματικότητα, αρκετές άλλες συσκευές φέρουν ήδη φακούς με ανάλυση έως και 50MP, ενώ ορισμένες είναι εξοπλισμένες ακόμη και με αισθητήρα βάθους ως προσθήκη.

Η διεπαφή φόρτισης και η μεταφορά δεδομένων από το OPPO A17k εξακολουθούν να χρησιμοποιούν επίσης micro USB. Σε σύγκριση με το USB Type-C, το οποίο έχει μεταφερθεί από πολλές συσκευές στην κατηγορία του, φυσικά υπάρχουν ορισμένα μειονεκτήματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη.

Παρόλο που έχει χωρητικότητα μπαταρίας 5.000 mAh, αυτό το κινητό είναι εξοπλισμένο μόνο με τυπική τεχνολογία φόρτισης. Η διαδικασία φόρτισης απαιτεί σίγουρα μια αρκετά μεγάλη χρονική διάρκεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *