25 Μαρτίου, 2023

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του OPPO A17 – Design and Camera So Mainstay

Gadgetren – Είναι απαραίτητο να λάβουμε υπόψη τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα ενός κινητού πριν αποφασίσουμε να ζητήσουμε το χέρι της ή όχι. Αυτό ισχύει και όταν θέλετε να αγοράσετε OPPO A17.

Το τηλέφωνο μεσαίας κατηγορίας φαίνεται αρκετά άξιο προσοχής όταν ψάχνουμε για μια νέα συσκευή. Ειδικά για όσους από εμάς κάνουν τη σχεδίαση, την κάμερα και την αξιοπιστία χρήσης την κύρια προτίμηση στη λήψη αποφάσεων.

Αλλά πίσω από όλα, υπάρχουν κάποιες ελλείψεις που πρέπει να ληφθούν υπόψη για να μην το μετανιώσουμε αργότερα αφού της ζητήσουμε το χέρι. Οι λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε πιο αναλυτικά παρακάτω.

Πλεονεκτήματα του OPPO A17

Όπως τα συνηθισμένα τηλέφωνα που κατασκευάζονται από το OPPO, αυτή η συσκευή έχει επίσης ένα σχέδιο που φαίνεται αρκετά όμορφο. Το πίσω μέρος του OPPO A17 εισάγει ένα κάλυμμα με νέα υφή φτιαγμένο σαν στρώμα δέρματος.

Όχι μόνο κάνει το τηλέφωνο να φαίνεται premium, αυτό το ανάγλυφο στρώμα υποστηρίζεται ότι είναι πιο φιλικό προς το δέρμα. Επιπλέον, τεχνικά δεν γλιστράει όταν κρατιέται και δεν είναι εύκολο να κολλήσει δακτυλικά αποτυπώματα, σκόνη ή βρωμιά.

Το πλαϊνό σώμα του OPPO A17 χρησιμοποιεί επίσης ένα πλαίσιο που είναι επίπεδο όπως τα περισσότερα κινητά τηλέφωνα σήμερα. Αυτό το σχέδιο πιθανότατα θα μας θυμίσει τα μοντέλα iPhone νέας γενιάς που το χρησιμοποίησαν πρώτα.

Αν κοιτάξετε τις προδιαγραφές που φέρνει, η υποστήριξη κάμερας φαίνεται να είναι το κύριο πλεονέκτημα του OPPO A17. Το κινητό σε αυτή την περίπτωση έχει κύριο φακό με ανάλυση έως 50MP.

OPPO-A17-Μαύρο

Με βάση την περιγραφή του OPPO στη σελίδα προϊόντος του, η κύρια κάμερα OPPO A17 μπορεί να παράγει εικόνες με καλύτερη ανάλυση, λεπτομέρεια και ευκρίνεια. Τα αποτελέσματα μπορούν να είναι ακόμα πιο τέλεια με τις διάφορες δυνατότητες που προσφέρει, όπως η Λειτουργία Πορτραίτου.

Το τηλέφωνο είναι επίσης εξοπλισμένο με πολύ μεγάλη μπαταρία. Με χωρητικότητα έως και 5.000 mAh, το OPPO A17 μπορεί σίγουρα να βασιστείτε ενώ κάνετε καθημερινές δραστηριότητες χωρίς να ανησυχείτε μήπως τελειώσει η ισχύς.

Το OPPO A17 μπορεί επίσης να είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή εάν χρειαζόμαστε ένα αξιόπιστο κινητό τηλέφωνο. Αυτή η συσκευή δεν είναι μόνο εξοπλισμένη με πιστοποιητικό πατρίδας IPX4, αλλά έχει περάσει και τη δοκιμή αποσυναρμολόγησης καλωδίου δεδομένων, η δοκιμή έπεσε από ύψος 1 μέτρου, για χρήση σε ακραίες θερμοκρασίες και υγρασία.

Μειονεκτήματα του OPPO A17

Αλλά αν κοιτάξετε το chipset που χρησιμοποιείται, το OPPO A17 είναι δυστυχώς αρκετά χαμηλό. MediaTek Helio G35 είναι ακόμη αναμφισβήτητα κάτω από το μέσο όρο σε σύγκριση με αυτό που χρησιμοποιούν οι περισσότερες συσκευές στο εύρος τιμών του.

Επιπλέον, το OPPO A17 εξακολουθεί να εμπιστεύεται τις δυνατότητες διαχείρισης δεδομένων στη μνήμη τύπου eMMC 5.1. Η ικανότητα ανάγνωσης και γραφής είναι πολύ χαμηλότερη από το UFS που χρησιμοποιείται ευρέως σήμερα.

Με τιμή 2.099.000 IDR, το OPPO A17 εξακολουθεί επίσης να χρησιμοποιεί διεπαφή φόρτισης και μεταφοράς δεδομένων Micro USB. Παρόλο που τα περισσότερα κινητά τηλέφωνα στην κατηγορία τους χρησιμοποιούν ήδη υποστήριξη από USB Type-C.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *