23 Μαρτίου, 2023

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Redmi Pad – Ένα πολύ ενδιαφέρον μεσαίο tablet

Gadgetren – Μετά από τόσο καιρό, τώρα υπάρχει ένα μεσαίου μεγέθους tablet που έχει αρκετά ενδιαφέρουσες προδιαγραφές. Αυτή η συσκευή είναι το Redmi Pad, το οποίο κυκλοφόρησε χθες στις 17 Νοεμβρίου 2022.

Στην Ινδονησία, το νέο tablet από την υπο-μάρκα Xiaomi παρουσιάστηκε με μια αρκετά προσιτή τιμή. Μπορούμε να το φέρουμε στο σπίτι μόνο με 3.499.000 IDR.

Με αυτήν την τιμή, μπορούμε να αποκτήσουμε ένα tablet με υψηλή απόδοση, μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, ελκυστική οθόνη και αξιόπιστη μπροστινή κάμερα. Όσοι από εσάς είστε περίεργοι για το Redmi Pad μπορείτε να ακούσετε περισσότερα για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του ως εξής.

Πλεονεκτήματα του Redmi Pad

Όπως τα σημερινά μεσαίου μεγέθους κινητά τηλέφωνα, το Redmi Pad είναι εξοπλισμένο με το MediaTek Helio G99 ως διάδρομο. Αυτό το chipset είναι μια από τις καλύτερες επιλογές εάν χρειαζόμαστε μια συσκευή υψηλής απόδοσης αλλά προσιτή.

Επεξεργασμένο με τεχνολογία 6nm, το Helio G99 οφείλεται στο ότι χρησιμοποιεί ήδη δύο ARM Cortex-A76 και έξι Cortex-A55 με ταχύτητες έως και 2,2 GHz ως πυρήνα. Η δυνατότητα χειρισμού εμφάνισης εικόνας έχει επίσης ανατεθεί στην GPU ARM Mali-G57 MC2.

Εκτός από την υπόσχεση ανώτερης απόδοσης, αυτό το chipset προσφέρει επίσης υποστήριξη υψηλού ρυθμού ανανέωσης. Ειδικότερα, το Redmi Pad είναι ικανό να χειρίζεται τόσο περιεχόμενο βίντεο όσο και περιεχόμενο παιχνιδιών με κινούμενα σχέδια έως 90Hz.

Από την άλλη πλευρά, η διαμόρφωση μνήμης που φέρνει η παραλλαγή Redmi Pad στην Ινδονησία είναι επίσης αρκετά δελεαστική. Το tablet υποστηρίζει το chipset του με RAM LPDDR4x Χωρητικότητα 6 GB και εσωτερικό μέσο αποθήκευσης UFS 2.2 128 GB.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Redmi Pad - Screen

Οθόνη Redmi Pad

Για καλύτερη εμπειρία χρήστη, το Redmi Pad είναι επίσης εξοπλισμένο με οθόνη 10,61” με ανάλυση 2K (2.000 x 1.200 pixel). Εκτός από υψηλό ρυθμό ανανέωσης, το πάνελ καταφέρνει επίσης να συσκευαστεί Πιστοποίηση TUV Rheinland για επίπεδα οθόνης μπλε ακτίνων που είναι ασφαλή να τα δείτε.

Το Redmi Pad είναι επίσης εξοπλισμένο με μπαταρία χωρητικότητας 8.000 mAh. Επομένως, δεν χρειάζεται να ανησυχούμε ότι η συσκευή θα εξαντληθεί γρήγορα όταν χρησιμοποιείται για την εκτέλεση διαφόρων ειδών καθημερινών δραστηριοτήτων από τη μελέτη έως την εργασία.

Όσοι από εμάς χρειαζόμαστε tablet για συνδιάσκεψη ή απλώς βιντεοκλήσεις πρέπει να εξετάσουμε προσεκτικά αυτήν τη συσκευή. Το Redmi Pad, το πρόβλημα είναι ότι είναι οπλισμένο με μπροστινή κάμερα ανάλυσης 8MP η οποία είναι αρκετά ικανή για αυτό.

Μειονεκτήματα του Redmi Pad

Ακριβώς όπως τα tablet γενικά, το Redmi Pad είναι δυστυχώς εξοπλισμένο μόνο με μια κύρια κάμερα που είναι αρκετά συνηθισμένη. Η συσκευή εξακολουθεί να χρησιμοποιεί έναν μόνο φακό με ανάλυση παρόμοια με την μπροστινή κάμερα.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Redmi Pad - Back Body

Redmi Pad Back Body

Επιπλέον, αυτό το tablet αναπτύχθηκε χωρίς υποστήριξη κάρτας κινητής τηλεφωνίας. Πρέπει να βασιστούμε σε δίκτυα WiFi, να εκμεταλλευτούμε το MiFi ή να χρησιμοποιήσουμε τη σύνδεση από άλλες συσκευές για να πραγματοποιήσουμε διάφορες διαδικτυακές δραστηριότητες.

Η τεχνολογία φόρτισης του Redmi Pad υποστηρίζει επίσης μόνο έως 18 W. Με πολύ μεγάλη χωρητικότητα μπαταρίας, μπορεί να χρειαστούμε αρκετά μεγάλη χρονική διάρκεια όταν χρειαστεί να την επαναφορτίσουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *