21 Μαρτίου, 2023

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Samsung Galaxy A04 – High Camera Entry Mobile

Gadgetren – Το Samsung Galaxy A04 μεταφέρθηκε επίσημα στην Ινδονησία. Αυτό το βασικό κινητό τηλέφωνο έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που το κάνουν να αξίζει να λάβουμε υπόψη όταν ψάχνουμε για μια νέα συσκευή.

Επιπλέον, το Galaxy A04 διατίθεται σε αρκετά ανταγωνιστική τιμή. Με δύο επιλογές διαμορφώσεων μνήμης, αυτό το κινητό τηλέφωνο της Samsung μπορεί να δανειστεί με κεφάλαια αξίας 1.499.000 Rp. ή 1.799.000 Rp.

Αν και υπάρχει ως ένα βασικό κινητό τηλέφωνο, το Galaxy A04 έχει ενδιαφέροντα πλεονεκτήματα σε πολλές πτυχές. Αν και σε αυτή την περίπτωση έχει και πολλές ελλείψεις σε σχέση με συσκευές της κατηγορίας του.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Samsung Galaxy A04

Πλεονέκτημα

Η κάμερα υψηλής ανάλυσης είναι ένα παράδειγμα των πλεονεκτημάτων της. Αυτό το κινητό τηλέφωνο διαθέτει υποστήριξη όπως το Samsung Galaxy A04s που κυκλοφόρησε πρώτο όπου ο κύριος φακός υποστηρίζει αναλύσεις έως και 50MP.

Με φακό υψηλής ανάλυσης, η κάμερα Galaxy A04 θεωρητικά θα μπορεί να παράγει μεγάλες εικόνες. Έτσι, δεν θα σπάσει εύκολα όταν γίνει μεγέθυνση πολλές φορές ή εκτυπωθεί με μεγαλύτερες διαστάσεις.

Το Galaxy A04 διαθέτει επίσης μπαταρία 5.000 mAh. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορούμε φυσικά να βασιζόμαστε σε αυτό το κινητό τηλέφωνο για καθημερινή χρήση χωρίς να ανησυχούμε μήπως η συσκευή εξαντληθεί γρήγορα.

Όπως μια συσκευή στην κατηγορία αρχαρίων, αυτό το κινητό τηλέφωνο είναι επίσης εξοπλισμένο με αρκετά αξιοπρεπή χαρακτηριστικά και υποστήριξη. Αυτά περιλαμβάνουν μια διεπαφή φόρτισης και μεταφοράς δεδομένων USB Type-C, μια ειδική υποδοχή κάρτας (SIM 1 + SIM 2 + MicroSD), σε μια υποδοχή ήχου.

Ελλείψεις

Αν και στην πραγματικότητα επαρκεί για καθημερινή χρήση, το MediaTek Helio P35 που ανήκει στο Galaxy A04 δυστυχώς δεν είναι το ισχυρότερο στην κατηγορία του. Υπάρχουν πολλά τηλέφωνα με ισοδύναμη τιμή που φέρουν ένα πιο ικανό chipset.

Για όσους από εσάς δεν ξέρετε, Helio P35 περιλαμβάνει ένα αρκετά παλιό chipset. Η βασική αρχιτεκτονική που χρησιμοποιείται εξακολουθεί να χρησιμοποιείται ARM Cortex-A53 με κατασκευή 12nm αν και η ταχύτητα μπορεί να φτάσει τα 2,3GHz.

Επιπλέον, το Galaxy A04 δεν είναι επίσης καθόλου εξοπλισμένο με αισθητήρα σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Τα περισσότερα από τα κινητά τηλέφωνα κοστίζουν 1,5 εκατομμύριο Rp ή περισσότερο, παρόλο που συνήθως φέρουν αυτήν την υποστήριξη.

Επιπλέον, η Samsung φαίνεται λίγο πίσω στην τεχνολογία φόρτισης. Εξακολουθούν να βασίζονται στην υποστήριξη 15W για το Galaxy A04, παρόλο που ορισμένα κινητά τηλέφωνα στην κατηγορία του έχουν ήδη περισσότερα από 18W.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *