27 Μαρτίου, 2023

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Samsung Galaxy A04e – Φθηνότερο από τα αδέρφια του

Gadgetren – Η Samsung έχει αναζωογονήσει ξανά την αγορά εισόδου στην Ινδονησία φέρνοντας το Samsung Galaxy A04e, το οποίο έχει τη φθηνότερη τιμή σε σύγκριση με τους συγγενείς της στην οικογένεια της.

Αυτό το νέο τηλέφωνο έχει ειδική τιμή στην τιμή των 1.299.000 IDR ή θα μπορούσε να είναι ακόμη φθηνότερο κατά τη διάρκεια των προσφορών. Αρκετά μακριά από τα αδέρφια του όπως το Samsung Galaxy A04 που είναι διαθέσιμο από 1.499.000 Rp. και το Samsung Galaxy A04s Rp. 2.099.000.

Εκτός από τη σχετικά φθηνή τιμή, το Galaxy A04e φέρνει επίσης πολλά πλεονεκτήματα που το κάνουν να αξίζει να ληφθεί υπόψη όταν ψάχνετε για ένα νέο κινητό τηλέφωνο. Οι λεπτομέρειες φαίνονται στην ακόλουθη εξήγηση.

Πλεονεκτήματα του Samsung Galaxy A04e

Για τηλέφωνα βασικής κατηγορίας που έχουν τιμή μικρότερη από 1,3 εκατομμύρια Rp., η κύρια κάμερα του Galaxy A04e είναι αρκετά υψηλή. Αυτή η συσκευή οφείλεται στο ότι φέρει ήδη διπλό φακό ανάλυσης 13MP + 2MP βάθος.

Με αυτόν τον συνδυασμό φακών, μπορούμε σίγουρα να αποτυπώσουμε καλύτερα διάφορα είδη σημαντικών στιγμών. Τουλάχιστον αρκεί να κοινοποιηθεί σε διάφορες υπηρεσίες κοινωνικών μέσων όπως το Facebook, το Instagram και το Twitter.

Η μπαταρία που φέρει το Galaxy A04e είναι επίσης μεγάλη. Με χωρητικότητα που φτάνει τα 5.000 mAh, αυτό το κινητό τηλέφωνο θα έχει μεγάλη διάρκεια καθημερινής χρήσης, ώστε να μπορείτε να το βασίζεστε για να συνοδεύει διάφορες δραστηριότητες στην καθημερινή ζωή.

Αν και εξακολουθεί να έχει ανάλυση HD + (1600 x 720 pixel), η οθόνη αυτού του κινητού τηλεφώνου είναι επίσης αρκετά ευρεία. Επειδή η Samsung έχει εξοπλίσει το Galaxy A04e με οθόνη LCD IPS που εκτείνεται από γωνία σε γωνία διαγώνια έως και 6,5 ίντσες.

Υποστήριξη αιχμής όπως USB Type-C υπάρχει επίσης σε αυτό το τηλέφωνο. Στην πραγματικότητα, αν κοιτάξετε αρκετούς ανταγωνιστές στο εύρος τιμών τους, σπάνια υπάρχουν συσκευές που χρησιμοποιούν αυτή τη διεπαφή. Οι περισσότεροι εξακολουθούν να βασίζονται στο Micro USB το οποίο παρεμπιπτόντως είναι λίγο παλαιότερο.

Το Galaxy A04e είναι επίσης εξοπλισμένο με πρόσθετες λειτουργίες που είναι αρκετά ολοκληρωμένες. Ανάμεσά τους θα βρούμε μια ειδική υποδοχή κάρτας (διπλή SIM + MicroSD) και τη δυνατότητα RAM Plus που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αύξηση της χωρητικότητας RAM.

Μειονεκτήματα του Samsung Galaxy A04e

Για να αναπτύξει ένα κινητό τηλέφωνο με πραγματικά φθηνή τιμή, η Samsung δυστυχώς μείωσε τις προδιαγραφές του Galaxy A04e. Υπάρχουν ορισμένες λειτουργίες που παραλείπονται ή εξακολουθούν να φαίνονται ανεπαρκείς.

Ένα από αυτά, το Galaxy A04e δεν είναι ακόμη εξοπλισμένο με αισθητήρα σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων όπως τα νέα κινητά τηλέφωνα στο εύρος τιμών του. Γι’ αυτό μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μόνο άλλες εναλλακτικές λύσεις ασφαλείας ξεκινώντας από ένα PIN, μοτίβο, κωδικό πρόσβασης ή Ξεκλείδωμα προσώπου.

Η ικανότητα του διαδρόμου που φέρει το Galaxy A04e φαίνεται επίσης χαμηλή. Η Samsung δεν ανέφερε τον τύπο που χρησιμοποιήθηκε. Ωστόσο, αν κοιτάξετε τις προδιαγραφές και τη χρήση του συστήματος One UI Core που έχει σχεδιαστεί για να είναι ελαφρύτερο από την κανονική έκδοση, αυτό το chipset κινητού τηλεφώνου είναι πραγματικά για το αρχικό επίπεδο.

Δηλαδή, δεν μπορούμε να το αναγκάσουμε να τρέχει εφαρμογές που είναι πολύ βαριές. Επιπλέον, το Galaxy A04e είναι επίσης εξοπλισμένο με υποστήριξη μόνο 3 GB RAM πριν από τη χρήση της τεχνολογίας RAM Plus και 32 GB εσωτερικού αποθηκευτικού μέσου.

Η μπροστινή κάμερα του Galaxy A04e έχει επίσης ανάλυση μόνο 5MP. Στην πραγματικότητα είναι αρκετά επαρκής για βιντεοκλήσεις ή λήψη καθημερινών στιγμών, αλλά δεν αρκεί αν χρειαζόμαστε φωτογραφίες ή βίντεο με καλύτερη ποιότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *