23 Μαρτίου, 2023

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Samsung Galaxy S23 Ultra – Λείπει ακόμα;

Gadgetren – Το Samsung Galaxy S23 Ultra είναι το υψηλότερο μοντέλο από τη σειρά κινητών τηλεφώνων που παρουσιάστηκε στην εκδήλωση Samsung Galaxy Unpacked την 1η Φεβρουαρίου 2023 χθες.

Δεν είναι λοιπόν περίεργο που αυτό το κινητό έχει ελαφρώς πιο ενδιαφέρουσες προδιαγραφές από τα δύο αδέρφια του. Αν και αντ ‘αυτού, πρέπει επίσης να ξοδέψουμε περισσότερα αν θέλουμε να κάνουμε πρόταση γάμου στο Galaxy S23 Ultra.

Αυτό το κινητό τηλέφωνο μπορεί να μεταφερθεί στο σπίτι μόνο αφού δαπανήσουμε τουλάχιστον 19.999.000 IDR για την έκδοση με τη χαμηλότερη μνήμη. Επομένως, είναι καλή ιδέα να εξετάσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Galaxy S23 Ultra πριν το αγοράσετε.

Τα πλεονεκτήματα του Samsung Galaxy S23 Ultra

Το Galaxy S23 Ultra κυκλοφορεί με την αναβάθμιση της κάμερας ως ένα από τα πλεονεκτήματά του. Αυτό το κινητό τηλέφωνο, σε αυτήν την περίπτωση, έχει καταγραφεί ότι φέρνει για πρώτη φορά έναν αισθητήρα με ανάλυση έως και 200MP στη σειρά οικογένειας Samsung Galaxy.

Υποστηρίζεται από βελτιώσεις σε μια σειρά από υποστηρίξεις όπως mode Nightography, Οπτική σταθεροποίηση εικόνας (OIS)και ένα σύστημα τεχνητής νοημοσύνης, η κάμερα Galaxy S23 Ultra υπόσχεται αυξημένες δυνατότητες λήψης φωτογραφιών και βίντεο.

Επιπλέον, το Galaxy S23 Ultra έχει επίσης μια αρκετά πλήρη διαμόρφωση κάμερας. Υπάρχουν αρκετοί υποστηρικτικοί φακοί όπως ευρυγώνιος 12MP, περισκόπιο τηλεφακό 10MP (10X), τηλεφακός 10MP (3X) και selfie 12MP.

Είναι αρκετά ενδιαφέρον ότι όλοι αυτοί οι αισθητήρες κάμερας υποστηρίζουν τεχνολογία dual pixel PDAF εκτός από τον κύριο φακό 200MP που υποστηρίζει PDAF super quad pixel. Έτσι, το Galaxy S23 Ultra μπορεί να έχει καλύτερες φωτογραφίες και βίντεο.

Η αύξηση του διαδρόμου της κουζίνας είναι επίσης ένα από τα πλεονεκτήματα που δεν πρέπει να χάσετε από το Galaxy S23 Ultra. Ακριβώς όπως το αδερφάκι του, αυτό το κινητό διαθέτει επίσης ένα ειδικό chipset Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 για Galaxy που μοιάζει με ταχύτερη CPU και GPU.

Με αυτό το τελευταίο chipset, το Galaxy S23 Ultra έχει σίγουρα πολύ αξιόπιστη απόδοση. Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για να χειριστούμε πολύ ομαλά μια ποικιλία δραστηριοτήτων που κυμαίνονται από ελαφριές εφαρμογές μέχρι και βαριά παιχνίδια.

Επίσης, δεν χρειάζεται να ανησυχούμε ότι τα κινητά τηλέφωνα θα παρουσιάσουν μείωση της απόδοσης γρήγορα αφού χρησιμοποιηθούν για λίγο, είτε επειδή εξαντλούνται η μνήμη ή η θερμότητα. Το Galaxy S23 Ultra είναι επίσης εξοπλισμένο με 12 GB μνήμης RAM και τεχνολογία ψύξης θαλάμου ψύξης ατμού για να υποστηρίζει τις ανάγκες όλων των εφαρμογών διατηρώντας παράλληλα τα εξαρτήματα δροσερά.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Samsung Galaxy S23 Ultra - σχεδιασμός

Συνεχίζοντας την προηγούμενη γενιά κινητών τηλεφώνων, το Galaxy S23 Ultra προσφέρει επίσης μια οθόνη 6,8” Dynamic AMOLED 2X με ανάλυση Quad HD +. Το πάνελ προσφέρει επίσης όχι μόνο εξαιρετική προβολή εικόνας αλλά και ομαλή κινούμενη εικόνα χάρη στον ρυθμό ανανέωσης που μπορεί να προσαρμόσει το περιεχόμενο από 1 έως 120 Hz.

Η οθόνη του Galaxy S23 Ultra έχει επίσης ενσωματωθεί με έναν υπερηχητικό αισθητήρα σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη που μπορεί να λειτουργήσει πιο γρήγορα και με ασφάλεια. Η λειτουργία υποστηρίζει επίσης ένα ειδικό ενσωματωμένο S Pen που μπορεί να αποθηκευτεί στο σώμα της συσκευής.

Το Galaxy S23 Ultra είναι επίσης εξοπλισμένο με πιο σκληρό σώμα. Αυτό το κινητό τηλέφωνο διαθέτει ήδη προστασία ανθεκτική στο νερό και τη σκόνη, όπως αποδεικνύεται από την πιστοποίηση IP68 και το Corning Gorilla Glass Victus 2 που έχει καλύτερη προστασία.

Μειονεκτήματα του Samsung Galaxy S23 Ultra

Παρόλο που έφερε ορισμένες βελτιώσεις, η σχεδίαση του Galaxy S23 Ultra, δυστυχώς, δεν έχει αλλάξει πολύ από την προηγούμενη γενιά. Στην πραγματικότητα, μπορεί να δυσκολευτούμε να διακρίνουμε τη διαφορά αν δεν κοιτάξουμε προσεκτικά, επειδή εξακολουθούν να μοιάζουν πολύ.

Σύμφωνα με την τάση που ισχύει για κινητά τηλέφωνα μεσαίας και υψηλής τεχνολογίας, το Galaxy S23 Ultra εγκατέλειψε επίσης την υποστήριξη υποδοχής ήχου, η οποία είναι όλο και πιο σπάνια σε αυτήν την κατηγορία. Ευτυχώς τώρα είμαστε σε θέση να βρίσκουμε εύκολα ασύρματες συσκευές ήχου ως λύση.

Η υποστήριξη για την εγκατάσταση εξωτερικής κάρτας μνήμης εξαφανίστηκε επίσης από το κινητό τηλέφωνο. Αλλά τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να ανησυχούμε γιατί το Galaxy S23 Ultra που κυκλοφορεί στην Ινδονησία έχει τουλάχιστον 256 GB εσωτερικής αποθήκευσης.

Ακόμα και τώρα, το πακέτο πωλήσεων για το Galaxy S23 Ultra δεν περιλαμβάνει αξεσουάρ φόρτισης (φορτιστή). Θα λάβουμε μόνο ένα καλώδιο δεδομένων αργότερα, επομένως πρέπει να προετοιμάσουμε περισσότερα κεφάλαια εάν δεν είχαμε πριν.

Αυτό που λυπάμαι περισσότερο, αυτό το κινητό τηλέφωνο εξακολουθεί να χρησιμοποιεί τεχνολογία φόρτισης 45 W όπως ο προκάτοχός του. Διάφοροι κατασκευαστές ανταγωνίζονται επί του παρόντος για την ανάπτυξη καλύτερης και ταχύτερης υποστήριξης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *