27 Μαρτίου, 2023

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Samsung Galaxy M14 5G – Τι είναι ενδιαφέρον;

[Ilustrasi: Tech Outlook]

Gadgetren – Φημολογείται ότι το Samsung Galaxy M14 5G θα κυκλοφορήσει σύντομα παγκοσμίως, επομένως έχουν διαρρεύσει πολλές προδιαγραφές σχετικά με αυτήν τη συσκευή.

Φτιαγμένο smartphone Samsung Αυτό θα χρησιμοποιήσει την οθόνη που γεμίζει το μπροστινό μέρος. Ενώ τα κτυπήματα σε σχήμα σταγόνας που υπάρχουν πάνω από την οθόνη λειτουργούν για να φιλοξενήσουν την μπροστινή κάμερα.

Αυτή η συσκευή θα έχει επίσης έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι και μια λειτουργία Face Unlock για να ξεκλειδώνει εύκολα την οθόνη. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Samsung Galaxy M14 5G, μπορείτε να δείτε τις λεπτομέρειες ως εξής.

Πλεονεκτήματα του Samsung Galaxy M14 5G

Ο διάδρομος της κουζίνας για αυτό το προϊόν φέρεται να ανατεθεί σε έναν επεξεργαστή Octa-Core που μπορεί να υποστηρίξει δίκτυα 5G σε υψηλή ταχύτητα. Ενώ η μνήμη RAM με επιλογή 3GB, 4GB ή 6GB θα είναι διαθέσιμη προαιρετικά.

Η εσωτερική αποθήκευση έχει τρεις επιλογές χωρητικότητας που αποτελούνται από 32 GB, 64 GB ή 128 GB. Εν τω μεταξύ, θα ενσωματωθεί και μια υποδοχή microSD για να επιτρέψει την επέκταση της χωρητικότητας αποθήκευσης.

Θα ενσωματωθεί μια μπαταρία 5.000 mAh, η οποία μπορεί να ειπωθεί ότι είναι μια μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας που είναι το χαρακτηριστικό των κινητών τηλεφώνων της σειράς Galaxy M που υπάρχουν εδώ και πολλές γενιές. Για τη μεταφορά δεδομένων και τη φόρτιση της μπαταρίας φαίνεται επίσης ότι θα χρησιμοποιεί θύρα USB Type-C.

Μια θύρα υποδοχής ήχου 3,5 mm θα εξακολουθεί να υπάρχει σε αυτό το προϊόν για ευκολία στη σύνδεση ακουστικών ή ακουστικών. Για βιομετρικά χαρακτηριστικά, το Samsung Galaxy M14 5G θα διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι και τη λειτουργία Face Unlock.

Από τον τομέα της φωτογραφίας, το Samsung Galaxy M14 5G φημολογείται ότι έχει κύρια κάμερα 50 MP, macro 2 MP και βάθος 2 MP. Ενώ η μπροστινή κάμερα θα έχει ανάλυση 8 MP για να υποστηρίζει selfies, wefies, βιντεοκλήσεις και πολλά άλλα.

Για την προβολή περιεχομένου και λειτουργικών συστημάτων, το Samsung Galaxy M14 5G θα είναι εξοπλισμένο με οθόνη 6,5 ιντσών με τεχνολογία PLS IPS και ανάλυση HD + (1600 x 720 pixels). Αργότερα, το OneUI 5.0 που βασίζεται στο Android 13 θα είναι παρόν σε αυτήν τη συσκευή.

Μειονεκτήματα του Samsung Galaxy M14 5G

Δυστυχώς, το Samsung Galaxy M14 5G φέρεται να μην είναι εξοπλισμένο με κάμερα υπερευρείας. Παρόλο που τα κινητά τηλέφωνα από ανταγωνιστές χρησιμοποιούν ήδη αυτόν τον τύπο κάμερας επειδή μπορούν να τραβήξουν φωτογραφίες σε μεγάλη περιοχή.

Επιπλέον, φαίνεται ότι η macro κάμερα αυτής της συσκευής θα έχει ανάλυση μόνο 2 MP, επομένως θα παράγει κακή ποιότητα όταν προβάλλεται σε μεγάλα μέσα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *