27 Μαρτίου, 2023

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Samsung Galaxy A04s – Κινητό για αρχάριους με ενδιαφέρουσα κάμερα

Gadgetren – Το Samsung Galaxy έφερε επίσημα το Samsung Galaxy A04s στην Ινδονησία. Αυτό το κινητό τηλέφωνο μπορεί πλέον να αγοραστεί σε κανονική τιμή 2.099.000 IDR μέσω διαφόρων καναλιών πωλήσεων.

Αυτή η συσκευή μπορεί επίσης να είναι μια εναλλακτική λύση αν ψάχνουμε για ένα νέο κινητό τηλέφωνο. Εκτός από το ότι είναι διαθέσιμο σε σχετικά προσιτή τιμή, το Galaxy A04s έχει επίσης πολλά πλεονεκτήματα, αν και υπάρχουν μειονεκτήματα.

Με την πρώτη ματιά, αυτό το τηλέφωνο προσφέρει υποστήριξη κάμερας υψηλής ανάλυσης, ομαλή κινούμενη εικόνα οθόνης, μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας και αρκετά ολοκληρωμένα χαρακτηριστικά. Όσοι από εσάς είστε περίεργοι μπορείτε να ακούσετε περαιτέρω ως εξής.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Samsung Galaxy A04s

Πλεονέκτημα

Παρόν στην κατηγορία αρχαρίων, το Galaxy A04s είναι εξοπλισμένο με μια διαμόρφωση κύριας κάμερας που είναι αρκετά ενδιαφέρουσα. Αυτό το κινητό τηλέφωνο φέρει ήδη τρεις φακούς που διαθέτουν αισθητήρα 50MP, macro 2MP και βάθος 2MP.

Με μια κάμερα υψηλής ανάλυσης, αυτό το τηλέφωνο μπορεί θεωρητικά να καταγράψει εικόνες με καλύτερη λεπτομέρεια. Η υποστήριξη φακού μακροεντολής και το βάθος που υπάρχουν επίσης θα παρέχουν ευρύτερες επιλογές λήψης φωτογραφιών.

Για πρώτη φορά, η Samsung ενσωματώνει επίσης μια οθόνη με υψηλό ρυθμό ανανέωσης έως και 90 Hz στο βασικό της κινητό τηλέφωνο μέσω του Galaxy A04s. Όσοι από εμάς τους αρέσει να παίζουν παιχνίδια ή να κάνουν ροή βίντεο με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να αποκτήσουν πιο ομαλά κινούμενα σχέδια.

Ακριβώς όπως τα κινητά τηλέφωνα στην κατηγορία αρχαρίων γενικά, το Galaxy A04s είναι επίσης εξοπλισμένο με μπαταρία 5.000 mAh. Αρκεί να συνοδεύει διάφορες καθημερινές δραστηριότητες των χρηστών, ειδικά αφού το chipset που φέρνει έχει αρκετά καλή απόδοση με την κατασκευή του στα 8nm.

Ακόμα κι αν φοβάστε να μείνετε γρήγορα από ρεύμα, αυτό το κινητό είναι επίσης εξοπλισμένο με τεχνολογία προσαρμοζόμενης γρήγορης φόρτισης 15W. Δεν είναι το καλύτερο στην κατηγορία του, αλλά είναι αρκετά ικανό σε σύγκριση με την τυπική φόρτιση.

Για κινητά τηλέφωνα με τιμή περίπου 2 εκατομμύρια Rp., οι δυνατότητες και η υποστήριξη για το Galaxy A04s είναι επίσης αρκετά ολοκληρωμένες. Μπορούμε να βρούμε διεπαφή USB Type-C, αισθητήρα σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, Dolby Atmos, RAM Plus, στην υποδοχή SIM και μια ειδική εξωτερική κάρτα μνήμης.

Ελλείψεις

Προσωπικά λυπάμαι που αυτό το κινητό είναι εξοπλισμένο μόνο με οθόνη HD + (1600 x 720 pixel). Με ετικέτα περίπου 2 εκατομμύρια Rp., το Galaxy A04s θα πρέπει να έχει καλύτερη υποστήριξη από αυτό.

Επιπλέον, το Galaxy A04s εξακολουθεί επίσης να βασίζεται στο Samsung Exynos 850, το οποίο είναι κατασκευασμένο μόνο με βάση την αρχιτεκτονική ARM Cortex-A55 με ταχύτητες έως και 2,0 GHz ως διάδρομος κουζίνας. Παρόλο που ορισμένα τηλέφωνα στην κατηγορία τους έχουν πιο ισχυρά chipset.

Η μπροστινή κάμερα αυτού του κινητού τηλεφώνου πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη πριν αποφασίσετε να το αγοράσετε. Επειδή το Galaxy A04s είναι εξοπλισμένο μόνο με φακό 5MP, ο οποίος είναι τεχνικά κάτω από τον μέσο όρο κινητού τηλεφώνου που κατασκευάζουν οι ανταγωνιστές του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *