25 Μαρτίου, 2023

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του TECNO POVA 4 – Φέρτε το Helio G99 και μια μπαταρία 6.000 mAh!

Gadgetren – Ανταγωνίζονται στο μεσαίο τμήμα κινητών, TECNO Mobile κυκλοφόρησε το TECNO POVA 4 στην Ινδονησία.

Τιμή 2.399.000 IDR, TECNO POVA 4 ήδη εξοπλισμένο με λειτουργίες Panther Engine 2.0 και Game Space 2.0 που μπορούν να βελτιώσουν την απόδοση όταν το παιχνίδι εκτελείται και να μειώσουν την κατανάλωση ενέργειας.

Για να διατηρείται σταθερή η θερμοκρασία ακόμα και όταν εκτελούνται εφαρμογές και παιχνίδια για μεγάλο χρονικό διάστημα, το TECNO Mobile ενσωματώνει ένα στερεοφωνικό σύστημα απορρόφησης θερμότητας με έναν ψυκτικό σωλήνα γραφικών στο TECNO POVA 4.

Με την παρουσία διπλών ηχείων, το TECNO POVA 4 μπορεί να παρέχει στερεοφωνικό ήχο που κάνει τη διασκέδαση ζωντανή. Όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε να αγοράσετε το TECNO POVA 4 μπορείτε να δείτε περαιτέρω τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που έχει.

Πλεονεκτήματα του TECNO POVA 4

Αυτή η συσκευή τροφοδοτείται από το chipset MediaTek Helio G99 (6nm) Octa-Core 2,2 GHz, το οποίο αναπτύχθηκε για την ομαλή εκτέλεση εφαρμογών και παιχνιδιών.

Εν τω μεταξύ, για την ομαλή διαχείριση των δραστηριοτήτων πολλαπλών εργασιών, το TECNO POVA 4 έχει εξοπλιστεί με 8 GB μνήμης RAM. Επιπλέον, υπάρχει επέκταση RAM που μπορεί να παρέχει εικονική μνήμη RAM έως 5 GB.

Με άλλα λόγια, το TECNO POVA 4 είναι σε θέση να έχει RAM συνολικής χωρητικότητας 13 GB παρόμοια με την έκδοση Pro αυτής της σειράς. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος που φέρει αυτό το τηλέφωνο αισθάνεται επίσης ανακούφιση επειδή φτάνει τα 256 GB.

TECHNO POVA 4 Όλα

Υποστήριξη πλήρους οθόνης 6,82 ιντσών με τεχνολογία IPS LCD, HD + (1600 x 720 pixels) και ρυθμό ανανέωσης 90 Hz ικανή να εμφανίζει καλά το περιεχόμενο, ώστε να είναι άνετο στα μάτια των χρηστών του.

Η μπαταρία των 6.000 mAh στο TECNO POVA 4 υποστηρίζεται ότι διαρκεί σχεδόν μια μέρα σε κανονική χρήση. Με τη λειτουργία γρήγορης φόρτισης 18 W, η φόρτιση της μπαταρίας από 0% έως 20% μπορεί να λειτουργήσει μόνο για 20 λεπτά.

Ενώ το υπόλοιπο 20% της μπαταρίας μπορεί ακόμα να χρησιμοποιηθεί για συνομιλίες σε σύνδεση 4G για 12 ώρες, αναπαραγωγή PUBG έως και 3 ώρες ή παρακολούθηση YouTube για έως και 4 ώρες. Η παρουσία της τεχνολογίας μπαταριών STS αυξάνει την ασφάλεια αποτρέποντας τα εσωτερικά βραχυκυκλώματα που προκαλούνται από την άμεση επαφή μεταξύ του φύλλου αλουμινίου και της ανόδου.

Όσον αφορά τη φωτογραφία, το TECNO POVA 4 διαθέτει υποστήριξη για κύρια κάμερα 50 MP και βάθος AI 2 MP. Ενώ η μπροστινή κάμερα 8 MP μπορεί να χρησιμοποιηθεί για selfies, vlogging, βιντεοκλήσεις και ξεκλείδωμα προσώπου.

TECNO POVA 4 Gaming

Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι καρφιτσωμένος στην άκρη του κουμπιού λειτουργίας για την ακρίβεια. Το NFC (Near Field Communication) είναι ένα από τα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του TECNO POVA 4, επειδή μπορεί να διευκολύνει τον έλεγχο και τη συμπλήρωση υπολοίπων καρτών ηλεκτρονικού χρήματος.

Το TECNO POVA 4 είναι επίσης εξοπλισμένο με άλλες λειτουργίες που αποτελούνται από δύο κάρτες SIM, WiFi, Bluetooth, GPS, USB OTG (On-The-Go), θύρα USB Type-C, θύρα υποδοχής ήχου 3,5 mm και HIOS που βασίζεται στο Android 12. .

Μειονεκτήματα του TECNO POVA 4

Με τιμή που κυμαίνεται στα 2 εκατομμύρια IDR, το TECNO POVA 4 δεν είναι εξοπλισμένο με κάμερα υπερευρείας. Παρόλο που πολλά κινητά τηλέφωνα ανταγωνιστών έχουν χρησιμοποιήσει αυτή τη φωτογραφική μηχανή για να παράγουν φωτογραφίες με μεγάλη επιφάνεια.

Με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες του TECNO POVA 4 πρέπει να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία Panorama, η οποία θα είναι λίγο ταλαιπωρημένη για να μπορούν να τραβήξουν εκτενείς φωτογραφίες. Επιπλέον, σε αυτή τη συσκευή δεν είναι ενσωματωμένη μια macro κάμερα, η οποία είναι χρήσιμη για λήψη φωτογραφιών από πολύ κοντινή απόσταση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *