25 Μαρτίου, 2023

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του TECNO POVA 4 Pro – Φέρτε πολύ ελκυστικές προδιαγραφές

Gadgetren – Το τελευταίο κινητό της Tecno Mobile, το TECNO POVA 4 Pro, που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό, φαίνεται να παρουσιάζει προδιαγραφές που φαίνονται ικανές στην κατηγορία του.

Αν και η Tecno Mobile είναι ακόμα σχετικά νέα στην Ινδονησία, αυτός ο κατασκευαστής κινητών τηλεφώνων κυκλοφορεί αρκετά τακτικά νέα κινητά τηλέφωνα τελευταία. Παρέχουν κινητά τηλέφωνα σε τιμές που δεν σπάνε την τσέπη, αλλά προδιαγραφές που δεν μπορούν να υποτιμηθούν.

Με τιμή 3.199.000 Rp TECNO POVA 4 Pro στη μεσαία τάξη, αυτό το κινητό τηλέφωνο έχει πολλά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα ως εξής.

Πλεονεκτήματα του TECNO POVA 4 Pro

  • Μπαταρία 6.000 mAh
  • 45W γρήγορη φόρτιση
  • Ευρύχωρος αποθηκευτικός χώρος 256 GB
  • Το ευέλικτο MediaTek Helio G99
  • 8 GB επεκτάσιμη μνήμη RAM

Η μπαταρία που είναι ενσωματωμένη στο TECNO POVA 4 Pro είναι αρκετά μεγάλη στην κατηγορία του, αγγίζοντας τα 6.000 mAh. Η μπαταρία υποστηρίζεται από την Tecno Mobile ότι διαρκεί 10 ώρες για να παίξετε παιχνίδια. Και αν το υπόλοιπο 20% της μπαταρίας φημολογείται ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περισσότερες από 12 ώρες για να πραγματοποιήσετε κλήσεις, να παρακολουθήσετε βίντεο στο YouTube για έως και 4 ώρες και να παίξετε παιχνίδια PUBG Mobile για 3 ώρες.

Εκτός από τη μεγάλη μπαταρία του, το Tecno Mobile παρέχει επίσης γρήγορη φόρτιση 45 W. Η Tecno Mobile λέει ότι η φόρτιση αυτής της μπαταρίας κινητού τηλεφώνου έως και 50% διαρκεί μόνο 24 λεπτά. Επιπλέον, το TECNO Pova 4 Pro μπορεί να φορτίσει άλλες συσκευές χάρη στη λειτουργία αντίστροφης φόρτισης 10 W.

Στον τομέα των επιδόσεων, το προηγμένο TECNO POVA 4 Pro χρησιμοποιεί ένα chipset MediaTek Helio G99 με κατασκευή 6nm που κυκλοφόρησε στις αρχές του 2022. Η MediaTek ως κατασκευαστής chipset είπε ότι ένα από τα πλεονεκτήματα αυτού του chipset έγκειται στην απόδοσή του για την αναπαραγωγή παιχνιδιών.

Αυτό το chipset συνδυάζεται επίσης με 8 GB μνήμης RAM και άφθονο εσωτερικό χώρο αποθήκευσης που φτάνει τα 256 GB. Επιπλέον, η χωρητικότητα RAM μπορεί να προστεθεί σχεδόν κατά 5 GB, γεγονός που καθιστά τη συνολική χωρητικότητα RAM στα 13 GB.

Μειονεκτήματα του TECNO POVA 4 Pro

  • Χωρίς υπερευρεία κάμερα
  • Μικρός αισθητήρας μπροστινής κάμερας
  • Δεν υπάρχει πιστοποίηση αξιολόγησης IP
  • Δεν είναι σαφές ποιο προστατευτικό οθόνης να χρησιμοποιήσετε

Παρόλο που το TECNO POVA 4 Pro φαίνεται σκληρό όσον αφορά την μπαταρία και την απόδοση, από την πλευρά της κάμερας, αρχίζει να φαίνεται ότι λείπει από αυτό το κινητό τηλέφωνο. Το πρώτο είναι η απουσία ενός υπερευρυγώνιου φακού, μόνο ενός φακού bokeh 2MP που δεν χρειάζεται πραγματικά.

Επιπλέον, η μπροστινή κάμερα διαθέτει μόνο αισθητήρα 8MP. Ευτυχώς, αυτό το κινητό τηλέφωνο διαθέτει κύρια κάμερα ανάλυσης 50 MP που μπορεί τουλάχιστον να παράγει φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης.

Ένα άλλο μειονέκτημα αυτού του τηλεφώνου έγκειται στην ανθεκτικότητα του σώματος. Δεν υπάρχει πιστοποίηση αξιολόγησης IP που σημαίνει ότι αυτό το τηλέφωνο είναι ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη. Επίσης, δεν υπάρχει σαφήνεια σχετικά με το προστατευτικό οθόνης που χρησιμοποιείται από αυτό το κινητό τηλέφωνο.

Ουδέτερος

Εκτός από τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του TECNO POVA 4 Pro παραπάνω, αυτό το κινητό τηλέφωνο έχει επίσης αρκετές πτυχές που στην πραγματικότητα δεν ταιριάζουν στις δύο κατηγορίες της κατηγορίας του. Ένα από αυτά είναι ένα σχέδιο που μοιάζει με μια συσκευή παιχνιδιού που μπορεί να μην αρέσει σε κάποιους, αλλά από την άλλη μπορεί να υπάρχουν και άνθρωποι που είναι πολύ ευχαριστημένοι με το σχέδιο.

Αυτό το κινητό χρησιμοποιεί επίσης μια οθόνη AMOLED με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz, έτσι ώστε η οθόνη να φαίνεται πιο ομαλή. Επιπλέον, υπάρχουν επίσης αισθητήρες NFC και γυροσκόπια για την υποστήριξη καθημερινών δραστηριοτήτων. Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι αρκετά τυπικά για τα σημερινά κινητά τηλέφωνα στο εύρος τιμών τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *