27 Μαρτίου, 2023

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Vivo V25e – Η κάμερα εξακολουθεί να γίνεται βασικός

Gadgetren – Με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που φέρνει, το vivo V25e μπορεί φυσικά να είναι μια επιλογή που αξίζει να εξετάσουμε όταν ψάχνουμε για ένα νέο κινητό τηλέφωνο.

Επιπλέον, το κινητό είναι επίσης διαθέσιμο με σχετικά προσιτή τιμή. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορούμε να ζητήσουμε το χέρι της μόνο για 3.999.000 Rp. για την παραλλαγή αποθήκευσης 128GB και 4.299.000 Rp. για τα 256GB.

Αλλά αν εξακολουθείτε να αμφιβάλλετε όταν θέλετε να ζητήσετε το χέρι της, μπορείτε επίσης να εξετάσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του κινητού τηλεφώνου.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του vivo V25e

Πλεονέκτημα

Όπως οι περισσότερες συσκευές ανώτερης-μεσαίας κατασκευής της Vivo, αυτό το κινητό τηλέφωνο φέρνει επίσης τον τομέα της κάμερας ως ένα από τα πλεονεκτήματά του. Σε αυτή την περίπτωση, το vivo V25e εμπιστεύεται τις δυνατότητές του σε κύριο φακό 64MP και selfies 32MP.

Επιπλέον, η κύρια κάμερα του κινητού τηλεφώνου είναι επίσης εξοπλισμένη με υποστήριξη OIS (Optical Image Stabilization). Ως εκ τούτου, οι εικόνες με το vivo V25e όχι μόνο θα είναι υψηλής ανάλυσης αλλά και θα είναι ορατές, επειδή η διαδικασία λήψης μπορεί να εκτελεστεί πιο σταθερά.

Για να υποστηρίξει τις δυνατότητες της κάμερας, το Vivo V25e φέρνει επίσης μια ποικιλία από λειτουργίες λήψης. Ανάμεσά τους, μπορούμε να βρούμε τα πάντα, από Bokeh Flare Portrait, Dual-View Video, Vlog Movie, έως Night Mode.

vivo-V25e-απελευθέρωση

Η οθόνη του vivo V25e μπορεί επίσης να είναι ένα ενδιαφέρον σημείο προς εξέταση. Εκτός από την υποστήριξη ρυθμού ανανέωσης έως και 90 Hz, ο πίνακας είναι κατασκευασμένος από AMOLED που προσφέρει αντίθεση έως και 6.000.000:1, 100 τοις εκατό DCI-P3 και φωτεινότητα έως και 1.300 nit.

Με απλά λόγια, η οθόνη του κινητού τηλεφώνου θα μπορεί αργότερα να εμφανίζει περιεχόμενο με πιο ευκρινείς, φωτεινότερες και πιο ομαλές εικόνες. Η εμφάνιση μπορεί επίσης να είναι πιο άνετη στα μάτια, επειδή το vivo V25e διαθέτει επίσης πιστοποιητικό Samsung Eye Care Display.

Όχι λιγότερο δελεαστικό, το vivo V25e χρησιμοποιεί επίσης έναν ενσωματωμένο αισθητήρα σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη χάρη στη χρήση ενός πάνελ AMOLED που επιτρέπει σε διάφορες συσκευές να υιοθετήσουν αυτήν την τελευταία τεχνολογία.

Με χωρητικότητα μπαταρίας 4.500 mAh, το Vivo V25e είναι επίσης εξοπλισμένο με τεχνολογία FlashCharge 44 W, η οποία υποστηρίζεται ότι μπορούμε να φορτίσουμε το κινητό τηλέφωνο έως και 58 τοις εκατό σε μόλις 30 λεπτά.

Τα χαρακτηριστικά που φέρει το κινητό τηλέφωνο είναι επίσης αρκετά πλήρη. Εκτός από Bluetooth 5.2, USB Type-C, NFC (Near-Field Communication), έως Hi-res Audio, το vivo V25e διαθέτει επίσης αρκετά καλή υποστήριξη προστασίας επειδή είναι πιστοποιημένο IP54.

Ελλείψεις

Δυστυχώς, αυτό το τηλέφωνο δεν θα είναι κατάλληλο για όσους από εμάς αναζητούν μια συσκευή δικτύου 5G. Το chipset MediaTek Helio G99 που φέρει το vivo V25e οφείλεται στο ότι δεν υποστηρίζει καθόλου αυτήν την τεχνολογία.

vivo-V25e-1

Επιπλέον, το κινητό τηλέφωνο είναι επίσης εξοπλισμένο μόνο με υβριδική υποδοχή κάρτας. Εμείς που έχουμε δύο αριθμούς πρέπει να επιλέξουμε να το χρησιμοποιήσουμε ως κάρτα SIM ή εξωτερικό μέσο αποθήκευσης.

Η χρήση αυτής της υβριδικής υποδοχής ακολουθήθηκε επίσης από την απώλεια της υποδοχής ήχου από το κινητό τηλέφωνο. Έτσι, όσοι από εμάς θέλουν να ακούσουν μουσική ή να παίξουν παιχνίδια θα πρέπει να σκεφτούν να χρησιμοποιήσουν το TWS, ένα ασύρματο ακουστικό ή να προσθέσουν ένα καλώδιο μετατροπέα.

Αν και είναι εξοπλισμένο με κύρια κάμερα τριπλής στοίβαξης, το Vivo V25e δυστυχώς δεν χρησιμοποιεί ευρυγώνιο φακό. Το κινητό βασίζεται πραγματικά σε αισθητήρα βάθους και μακροεντολή που κατά τη γνώμη μου είναι λιγότερο χρήσιμο από αυτόν τον τύπο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *