1 Απριλίου, 2023

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του vivo Y35 – Φέρτε πολλά πρόσθετα χαρακτηριστικά

Gadgetren – Η συσκευή vivo Y35 μπορεί να είναι μια εξίσου ενδιαφέρουσα επιλογή εάν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε ένα νέο κινητό τηλέφωνο σε προσιτή τιμή σήμερα.

Εκτός από το ότι κυκλοφορεί μόνο στην τιμή των 3.399.000 Rp., το κινητό τηλέφωνο είναι επειδή φέρνει μια σειρά από πλεονεκτήματα που είναι αρκετά δελεαστικά για μια συσκευή στην κατηγορία του. Αν και από την άλλη έχει κάποια μειονεκτήματα.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, είναι ακόμα απαραίτητο να το κάνετε πριν αποφασίσετε να το αγοράσετε. Για να μην μετανιώσουμε αργότερα αν το Vivo Y35 αποδειχτεί πραγματικά πέρα ​​από τις προσδοκίες.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του vivo Y35

Πλεονέκτημα

Αν δεις τις προδιαγραφές που φέρει, το Vivo Y35 είναι μια αρκετά ολοκληρωμένη συσκευή. Το κινητό τηλέφωνο διαθέτει διάφορες δυνατότητες και υποστήριξη που μπορούν να βοηθήσουν τους χρήστες στις καθημερινές τους δραστηριότητες.

Ένα από αυτά διαθέτει FlashCharge 44W που προσφέρει ταχύτερη διαδικασία φόρτισης. Η Vivo μάλιστα ισχυρίζεται ότι αυτή η τεχνολογία επιτρέπει στην μπαταρία να φορτίζεται έως και 70 τοις εκατό σε 34 λεπτά.

Αυτή η τεχνολογία FlashCharge 44W θα είναι σίγουρα πολύ χρήσιμη στην καθημερινή ζωή, δεδομένου ότι η ίδια η μπαταρία Vivo Y35 είναι αρκετά μεγάλη. Εάν γεμίσει με έναν κανονικό φορτιστή, η χωρητικότητα 5.000 mAh θα πάρει συνήθως πολύ χρόνο.

vivo Y35 Πίσω

Εκτός από αυτήν την τεχνολογία γρήγορης φόρτισης, το Vivo Y35 διαθέτει επίσης αρκετά καλή υποστήριξη προστασίας. Το κινητό τηλέφωνο οφείλεται στο ότι διαθέτει ήδη πιστοποιητικά IPX4 αδιάβροχα και IP5X ανθεκτικά στη σκόνη για να διασφαλιστεί η αξιοπιστία του.

Πριν διαπραγματευτεί, η Vivo έχει επίσης εξασφαλίσει την ανθεκτικότητα του σώματος του κινητού τηλεφώνου μέσω διαφόρων ειδών δοκιμών ακραίας χρήσης. Συμπεριλαμβανομένης της πτώσης έως και 32.000 φορές, της σύνδεσης και αποσύνδεσης της υποδοχής ήχου 6.500 φορές και της σύνδεσης καλωδίου USB 6.000 φορές.

Το κινητό τηλέφωνο Vivo Y35 είναι επίσης εξοπλισμένο με οθόνη 6,58 ιντσών Full HD + (2408 × 1080 pixels). Όσοι από εμάς τους αρέσει να παίζουν παιχνίδια ή να παρακολουθούν βίντεο έχουν επίσης την ευκαιρία να δουν ομαλές κινήσεις κινουμένων σχεδίων, επειδή η συσκευή υποστηρίζει επίσης ρυθμό ανανέωσης έως και 90 Hz.

Η διαμόρφωση της κάμερας που φέρνει το Vivo Y35 φαίνεται επίσης αρκετά αξιόπιστη. Το κινητό τηλέφωνο είναι εξοπλισμένο με εμπρός και πίσω φακό 16MP που αποτελείται από κύριο αισθητήρα 50MP, macro 2MP και bokeh 2MP.

Ελλείψεις

Δυστυχώς, η συσκευή εξακολουθεί να βασίζεται στον Qualcomm Snapdragon 680 ως διάδρομο. Αν και στην πραγματικότητα είναι αρκετό για καθημερινή χρήση, υπάρχουν πλέον πολλά κινητά τηλέφωνα με πιο ισχυρά chipsets στο εύρος τιμών τους.

Ο ίδιος ο Snapdragon 680 περιλαμβάνει ένα chipset αρχικού επιπέδου. Σε αυτήν την περίπτωση, καταφέραμε να το βρούμε σε μια σειρά από ολοκαίνουργια μοντέλα κινητών τηλεφώνων που διατίθενται στην αγορά σε τιμή από 1 έως 2 εκατομμύρια Rp.

Επειδή εξακολουθεί να χρησιμοποιεί Snapdragon 680, το δίκτυο 5G απουσιάζει επίσης από το κινητό τηλέφωνο. Στην πραγματικότητα, αν κοιτάξετε τα κινητά τηλέφωνα στην περιοχή των 3 εκατομμυρίων Rp., αυτή η υποστήριξη είναι ένας από τους βασικούς άξονες για την προσέλκυση χρηστών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *