1 Απριλίου, 2023

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Xiaomi 12T – Φέρτε αρκετά ενδιαφέρουσες προδιαγραφές

Gadgetren – Το Xiaomi 12T, που κυκλοφόρησε ως συσκευή προηγμένης τεχνολογίας, μπορεί σίγουρα να είναι μια επιλογή που αξίζει να εξεταστεί όταν χρειάζεστε ένα νέο κινητό τηλέφωνο για την υποστήριξη καθημερινών δραστηριοτήτων.

Αυτό το νέο κινητό τηλέφωνο από τη Xiaomi οφείλεται στο ότι φέρει αρκετά ενδιαφέρουσες προδιαγραφές όπως οι ναυαρχίδες γενικά. Αυτό περιλαμβάνει κάμερες, οθόνες, τεχνολογία γρήγορης φόρτισης, έως πρόσθετες λειτουργίες.

Ακόμα κι έτσι, το Xiaomi 12T παραμένει μια στοιχειώδης συσκευή. Υπάρχουν ακόμα κάποια πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη πριν τον παντρευτείς. Όσοι από εσάς είστε περίεργοι μπορείτε να ακούσετε με περισσότερες λεπτομέρειες στην παρακάτω σύνοψη των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Xiaomi 12T

Πλεονέκτημα

Xiaomi 12T slides με οθόνη AMOLED έχων μέγεθος 6,67” και ανάλυση 2712 x 1220 pixel. Με αυτήν την τεχνολογία πάνελ, αυτό το τηλέφωνο προσφέρει επίπεδο φωτεινότητας έως και 900 nit και αναλογία αντίθεσης έως 5.000.000:1.

Αυτό σημαίνει ότι αυτή η οθόνη κινητού τηλεφώνου της Xiaomi μπορεί να παράγει εικόνες με πολύ καλή αντίθεση. Μπορούμε ακόμα να βασιστούμε σε αυτό για να δούμε καθαρά το περιεχόμενο ακόμα και κάτω από τον καυτό ήλιο.

Επιπλέον, η οθόνη Xiaomi 12T συσκευάζεται επίσης AdaptiveSync που μπορεί να προσαρμόσει κινούμενα σχέδια έως και 120 Hz. Υπάρχουν επίσης μερικές ενδιαφέρουσες υποστηρίξεις όπως η χρωματική γκάμα DCI-P3, πιστοποιητικά HDR10+στην προστασία Corning Gorilla Glass 5.

Επομένως, η απόλαυση περιεχομένου βίντεο και παιχνιδιών στο Xiaomi 12T θα είναι διασκεδαστική. Επιπλέον, αυτό το κινητό τηλέφωνο είναι επίσης εξοπλισμένο με διπλά ηχεία που ακούγονται αρκετά δυνατά, τα οποία ήδη υποστηρίζουν τεχνολογία Dolby Atmos.

Μιλώντας για τον ήχο, αυτό το τηλέφωνο διαθέτει επίσης πιστοποιητικά Hi-res Audio και Hi-res Audio Wireless. Έτσι όσοι σας αρέσει να ακούτε μουσική μπορείτε να απολαύσετε τραγούδια και όργανα με υψηλή ποιότητα.

Θα μας κακομάθει και η υποστήριξη της κάμερας που φέρνει. Αυτό το κινητό τηλέφωνο είναι εξοπλισμένο με κύριο φακό με ανάλυση έως και 108MP σε συνδυασμό με αισθητήρα ευρείας γωνίας 8 MP και μακροεντολή 2MP.

Το τηλέφωνο προσφέρει επίσης εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση ως αναβάθμιση. Η Xiaomi χρησιμοποιεί πλέον τεχνολογία Υπερφόρτιση 120W που υποστηρίζεται ότι μπορεί να φορτίσει πλήρως τη χωρητικότητα της μπαταρίας 5.000 mAh που ανήκει στο Xiaomi 12T σε μόλις 19 λεπτά.

Επιπλέον, αυτό το τηλέφωνο διαθέτει επίσης πολλές πρόσθετες λειτουργίες. Αυτά περιλαμβάνουν έναν ενσωματωμένο αισθητήρα σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη, WiFi 6, Bluetooth 5.3, Δίκτυο 5G, σε σύστημα υγρής ψύξης.

Ελλείψεις

Παρά το γεγονός ότι διαθέτει μια αρκετά πλήρη διαμόρφωση κάμερας, το Xiaomi 12T δυστυχώς δεν είναι εξοπλισμένο με αισθητήρα τηλεφακού. Παρόλο που ορισμένα κινητά τηλέφωνα στην κατηγορία τους υποστηρίζουν ήδη έναν ειδικό φακό για τη λήψη αυτής της εικόνας σε μεγάλες αποστάσεις.

Η απουσία του τηλεφακού δεν είναι το μόνο μειονέκτημα του Xiaomi 12T. Επίσης, δεν συνιστούμε αυτό το κινητό τηλέφωνο εάν χρειάζεστε υποδοχή ήχου, επειδή δεν το χρησιμοποιείτε όπως άλλες συσκευές προηγμένης τεχνολογίας.

Όσοι από εμάς θέλουν να ακούν μουσική, να παρακολουθούν βίντεο ή να παίζουν παιχνίδια θα πρέπει να σκεφτούν άλλους τρόπους. Για παράδειγμα, πρέπει να αγοράσουμε TWS (True Wireless Stereo) ή ένα καλώδιο μετατροπέα από USB Type-C σε υποδοχή ήχου.

Με επιλογές εσωτερικών μέσων 128 GB και 256 GB, αυτό το τηλέφωνο δυστυχώς δεν είναι εξοπλισμένο με υποδοχή εξωτερικής μνήμης. Επομένως, πρέπει να είμαστε επιμελείς όσον αφορά τη διαγραφή δεδομένων, τη μετακίνηση αρχείων ή την αγορά υπηρεσιών αποθήκευσης cloud.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *