21 Μαρτίου, 2023

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Xiaomi Civi 2 – Όχι μόνο φέρνει μια ενδιαφέρουσα κάμερα

Gadgetren – Το Xiaomi Civi 2 παρουσίασε επίσημα τον εαυτό του με τιμή περίπου 5 εκατομμυρίων Rp. και προσφέρει διάφορα είδη ενδιαφέρουσας υποστήριξης σε δελεαστικούς χρήστες.

Αν και έχει σχεδιαστεί ως όπλο για selfie, αυτό το κινητό τηλέφωνο δεν βασίζεται μόνο στην υποστήριξη μιας πολύ ικανής κάμερας.

Το Civi 2 είναι επίσης εξοπλισμένο με ελκυστική οθόνη, εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση και αρκετά ισχυρή απόδοση. Αυτό το κινητό τηλέφωνο είναι τέλειο για όσους από εμάς θέλουν να βρουν μια αντικατάσταση για μια κορυφαία συσκευή, αλλά έχουν φθηνότερη τιμή.

Απλώς πριν το αγοράσουμε πρέπει ακόμα να αναλογιστούμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του για να μην μετατραπεί σε απογοήτευση.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Xiaomi Civi 2

Πλεονέκτημα

Το Civi 2 είναι μια συσκευή που οπλίζεται με μια κύρια κάμερα με συνολικά τρεις φακούς. Ο αισθητήρας που χρησιμοποιείται είναι επίσης πολύ υψηλός επειδή η Xiaomi χρησιμοποιεί ένα Sony IMX766 με ανάλυση έως και 50MP με επιπλέον ευρεία γωνία 20MP και μακροεντολή 2MP.

Στο μπροστινό μέρος, αυτό το τηλέφωνο είναι επίσης εξοπλισμένο με μια κάμερα που δεν είναι λιγότερο δελεαστική. Το Civi 2 διαθέτει selfie 32MP και ευρυγώνιο φακό με μπροστινό φλας διπλού τόνου για καλύτερο φωτισμό όταν χρειάζεται.

Με δύο φακούς στο μπροστινό μέρος, η οθόνη αυτού του κινητού τηλεφώνου που κατασκευάζεται από την Xiaomi φαίνεται επίσης ελκυστική. Ειδικά η τρύπα όπου βρίσκεται η κάμερα που μου θυμίζει τη δυνατότητα Dynamic Island στη σειρά iPhone 14 Pro.

Υψηλές είναι και οι προδιαγραφές της ίδιας της οθόνης Civi 2. Το πάνελ του 6,55” έχει αναπτυχθεί με βάση την τεχνολογία AMOLED με ανάλυση Full HD + (2400 x 1080 pixel) και ρυθμό ανανέωσης έως και 120 Hz.

Το Civi 2 είναι επίσης εξοπλισμένο με διάφορες υποστηρίξεις όπως Dolby Vision, HDR10+ και πλήρη χρωματική γκάμα DCI-P3. Με την τεχνολογία AMOLED, αυτό το κινητό τηλέφωνο είναι επίσης εξοπλισμένο με ενσωματωμένο αισθητήρα σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη.

Ως μορφή αναβάθμισης από την προηγούμενη γενιά, αυτό το κινητό τώρα υποστηρίζει επίσης τεχνολογία γρήγορης φόρτισης 67W, η οποία υποστηρίζεται ότι μπορεί να φορτιστεί πλήρως σε μόλις 40 λεπτά. Η ίδια η μπαταρία Civi 2 έχει χωρητικότητα 4.500 mAh.

Για να παρέχει καλύτερη εμπειρία χρήστη, η Xiaomi βασίζεται επίσης στο Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 ως διάδρομο κουζίνας για το Civi 2. Το chipset είναι αρκετά ισχυρό, ειδικά επειδή αυτό το κινητό τηλέφωνο είναι επίσης εξοπλισμένο με μνήμη RAM από 8 GB και αποθήκευση από 128 GB.

Ελλείψεις

Παρουσιάζοντας ως μια πιο προσιτή εναλλακτική λύση, το Civi 2 ακολουθεί δυστυχώς επίσης την αυξανόμενη τάση στην κορυφαία κατηγορία. Αυτό το κινητό τηλέφωνο είναι ένα από αυτά που αρχίζουν να εξαλείφουν την υποστήριξη για την προσθήκη εξωτερικών μέσων αποθήκευσης.

Σχεδιάζουμε να κάνουμε πρόταση στο Civi 2, οπότε πρέπει να προετοιμαστούμε. Για να μην γεμίσει γρήγορα η αποθήκευσή του και να δημιουργήσει προβλήματα, πρέπει να είμαστε επιμελείς στη μεταφορά δεδομένων σε άλλα μέσα ή στη χρήση υπηρεσιών cloud ως υποκατάστατο.

Επιπλέον, το Civi 2 δεν είναι επίσης εξοπλισμένο με υποδοχή ήχου. Όσοι από εμάς πρέπει να ακούμε μουσική ή να παίζουμε παιχνίδια πρέπει να βασιζόμαστε σε ασύρματες συσκευές ή να χρησιμοποιούμε καλώδιο μετατροπέα 3,5 mm σε USB Type-C.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *