21 Μαρτίου, 2023

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ZTE Blade A72 – Κινητό για αρχάριους με υψηλό ρυθμό ανανέωσης

Gadgetren – Μετά από πολύ καιρό, η ZTE επέστρεψε για να ζωντανέψει την αγορά κινητής τηλεφωνίας στη χώρα, παρουσιάζοντας πολλές συσκευές, μία από τις οποίες περιλαμβάνει το ZTE Blade A72.

Το κινητό τηλέφωνο μπορεί να είναι μια εναλλακτική λύση που μπορεί να ληφθεί υπόψη όταν ψάχνετε για μια συσκευή στην κατηγορία αρχαρίων.

Σε αυτή την περίπτωση, το ZTE Blade A72 σύρεται σε δύο παραλλαγές, οι τιμές των οποίων είναι 1.899.000 IDR και 2.049.000 IDR. Για να δελεάσει τους πιθανούς αγοραστές, το κινητό είναι επίσης εξοπλισμένο με αρκετά ενδιαφέρουσες προδιαγραφές ως πλεονεκτήματα.

Αν και από την άλλη υπάρχουν και κάποιες ελλείψεις που πρέπει να ληφθούν υπόψη λίγο ώστε να πρέπει να τις προσέξεις.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ZTE Blade A72

Πλεονέκτημα

Το ZTE Blade A72 είναι ένα από τα κινητά τηλέφωνα αρχαρίων που είναι εξοπλισμένα με πολύ μεγάλη οθόνη. Σημειώνεται ότι το κινητό τηλέφωνο διαθέτει πάνελ IPS LCD που εκτείνεται σε μια περιοχή 6,7″ όταν μετράται από γωνία σε γωνία διαγώνια.

Αρκετά καλή είναι και η οθόνη του ZTE Blade A72. Εκτός από το πολύ μεγάλο μέγεθός του, το πάνελ που ανήκει σε αυτό το αρχάριο κινητό τηλέφωνο είναι επίσης εξοπλισμένο με υποστήριξη για αρκετά υψηλό ρυθμό ανανέωσης για συσκευές της κατηγορίας του.

Τεχνικά, η οθόνη ZTE Blade A72 είναι σε θέση να εμφανίζει πολύ ομαλά κινούμενα σχέδια με ρυθμό ανανέωσης έως και 90 Hz για συγκεκριμένο περιεχόμενο. Όσοι από εσάς σας αρέσει να παίζετε παιχνίδια ή να παρακολουθείτε βίντεο, μπορείτε σίγουρα να είστε πιο άνετοι.

Επιπλέον, το κινητό τηλέφωνο ZTE είναι επίσης εξοπλισμένο με πολύ μεγάλη μπαταρία. Πίσω από το αμάξωμα υπάρχει χωρητικότητα αποθήκευσης ισχύος 5.130 mAh. Έτσι μπορεί να έχει καθημερινό κύκλο χρήσης με μεγαλύτερη διάρκεια.

Επίσης, δεν χρειάζεται να φοβόμαστε μήπως ξεμείνουμε από μπαταρία ενώ είμαστε εν κινήσει. Για να συντομεύσει τη διάρκεια του χρόνου φόρτισης, το ZTE Blade A72 είναι επίσης εξοπλισμένο με τεχνολογία Fast Charger 22,5 W, η οποία είναι γενικά πάνω από τα κινητά τηλέφωνα που κατασκευάζουν οι ανταγωνιστές του.

Τα πρόσθετα χαρακτηριστικά που φέρει το ZTE Blade A72 είναι επίσης αρκετά ολοκληρωμένα. Ανάμεσά τους μπορούμε να βρούμε έναν αισθητήρα σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στο πλάι και USB Type-C που είναι πιο εξελιγμένο από την προηγούμενη γενιά.

Ελλείψεις

Το ZTE Blade A72, δυστυχώς, εξακολουθεί να βασίζεται σε ταχύτητες Unisoc T606 (12nm) έως και 1,6 GHz ως κίνητρο της κουζίνας. Σε σύγκριση με το chipset που χρησιμοποιείται από κινητά τηλέφωνα στην κατηγορία του, αυτό εξακολουθεί να είναι λιγότερο ισχυρό.

Η υποστήριξη RAM που προσφέρεται για να αντισταθμίσει αυτό είναι επίσης σχετικά μικρή. Παρόλο που υποστηρίζει την τεχνολογία Fusion RAM που μπορεί να την επεκτείνει με επιπλέον έως 2 GB, η πραγματική χωρητικότητα είναι μόνο 3 GB.

Ο τομέας της κάμερας του κινητού τηλεφώνου είναι επίσης μέτριος. Ακόμη και ο μπροστινός φακός εξακολουθεί να είναι πολύ χαμηλός επειδή ορισμένες συσκευές στο εύρος τιμών του έχουν υψηλότερες αναλύσεις.

Για όσους από εσάς δεν το γνωρίζετε, το ZTE Blade A72 διαθέτει κύρια κάμερα με τρεις φακούς με διαμόρφωση 13MP, μακροεντολή 2MP και βάθος 2MP. Ενώ για το μπροστινό μέρος φέρει μόνο αισθητήρα ανάλυσης 5MP.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *