21 Μαρτίου, 2023

Ποια είναι η λειτουργία κοινότητας στη νέα εφαρμογή WhatsApp;

Gadgetren – Το WhatsApp διαθέτει διάφορες δυνατότητες που επιτρέπουν σε κάθε χρήστη να συνδέεται μεταξύ τους είτε σε ομάδες είτε προσωπικά στην υπηρεσία του.

Με αυτές τις διάφορες δυνατότητες, μπορούμε να δημιουργήσουμε επικοινωνία με οποιονδήποτε, αρκεί να έχει σύνδεση στο διαδίκτυο. Επιπλέον, η υπηρεσία WhatsApp είναι εύκολη και πρακτική στη χρήση.

Παρόλο που είναι εξοπλισμένο με διάφορες χρήσιμες λειτουργίες, το WhatsApp δεν σταματά να αναπτύσσει τις υπηρεσίες του. Εξακολουθούν να προσπαθούν να προσθέσουν νέες υποστηρίξεις για να παρέχουν καλύτερη εμπειρία επικοινωνίας.

Ακόμη και πρόσφατα, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που βασίζεται σε σύντομα μηνύματα κυκλοφόρησε μια νέα δυνατότητα που ονομάζεται Κοινότητα. Ευτυχώς, εμείς που ζούμε στην Ινδονησία μπορέσαμε να γευτούμε τα οφέλη του.

Ποια είναι η δυνατότητα κοινότητας στην υπηρεσία WhatsApp; Σε τι χρησιμεύει; Για όσους από εσάς θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη νέα καρτέλα, μπορείτε να την ακούσετε στην παρακάτω επεξήγηση.

Ποια είναι η δυνατότητα κοινότητας στο WhatsApp;

Κοινότητα είναι μια νέα δυνατότητα που προσφέρεται από το WhatsApp, ώστε οι χρήστες να μπορούν πάντα να συνδέονται με άτομα σε σημαντικές ομάδες στην υπηρεσία τους.

Διαθέσιμες ως αποκλειστική καρτέλα που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά των Συζητήσεων, οι Κοινότητες μπορούν να μας διευκολύνουν στη διαχείριση διαφόρων τύπων σχετικών ομαδικών συνομιλιών σε μία σελίδα. Σε αυτή την περίπτωση μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα νέο ή να προσθέσουμε ένα υπάρχον.

Τι είναι η Κοινότητα στο WhatsApp

Μπορούμε να δημιουργήσουμε πολλές κοινότητες μέσα στην καρτέλα όπου η καθεμία υποστηρίζει έως και 50 ομάδες. Σε αυτήν θα δημιουργηθεί επίσης μια ομάδα ανακοινώσεων, η οποία είναι ένα μέρος όπου οι διαχειριστές μπορούν να στέλνουν ανακοινώσεις στα μέλη τους.

Η ίδια η ομάδα ανακοινώσεων θα σχηματιστεί αυτόματα όταν ολοκληρώσουμε τη δημιουργία κάθε κοινότητας. Σε αυτό μπορούμε να προσθέσουμε έως και 5.000 μέλη, ώστε αργότερα να είναι πιο εύκολο να λαμβάνετε τις τελευταίες πληροφορίες.

Τόσο απλά, η νέα δυνατότητα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ομαδοποίηση σχετικών ομάδων σε μια μεγάλη κοινότητα, ώστε να είναι πιο εύκολη η διαχείρισή της, συμπεριλαμβανομένης της παροχής ανακοινώσεων.

Επίσης, δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για την ασφάλεια των δεδομένων για τις λειτουργίες κοινότητας. Όπως η υπηρεσία τους γενικά, το WhatsApp διασφαλίζει ότι κάθε συνομιλία και κλήση σε αυτό είναι κρυπτογραφημένη από άκρο σε άκρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *