25 Μαρτίου, 2023

Ποια είναι τα δώρα Instagram που μπορούν να κερδίσουν επιπλέον χρήματα;

Gadgetren – Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που ήταν απλώς ένα μέρος για να λέμε ιστορίες και να μοιραζόμαστε στιγμές καθημερινών δραστηριοτήτων, μπορούν πλέον να γίνουν πεδίο πρόσθετου εισοδήματος.

Ειδικά για δημιουργούς περιεχομένου που ενδιαφέρονται σοβαρά να εξελιχθούν φέρνοντας τα αντίστοιχα ενδιαφέροντά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το YouTube, το TikTok και το Snack Video.

Εκτός από εγκρίσεις ή συνεργασίες, οι μορφές εισοδήματος που προέρχονται από τη δημιουργία περιεχομένου είναι επίσης γνωστές ως δώρα. Οι χρήστες μπορούν να παρέχουν δώρα που μπορούν να επιλεγούν με τη μορφή ορισμένων αντικειμένων που θα μετατραπούν σε αξίες σε δολάρια αργότερα.

Προηγουμένως, το TikTok και το Snack Video είχαν ήδη παρουσιάσει ένα Δώρο όπου οι χρήστες μπορούσαν να δώσουν δώρα στους αγαπημένους τους δημιουργούς περιεχομένου για τα βίντεο που έκαναν.

Είναι ενδιαφέρον ότι τώρα το Gift αυξάνεται και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δηλαδή στο Instagram. Μετα στη γραπτή δήλωσή του που παρουσιάζει τη λειτουργία Δώρο έχει ως στόχο να προσφέρει μια ευκαιρία στους δημιουργούς περιεχομένου να μπορέσουν να αναπτυχθούν ξανά στο Instagram με την υποστήριξη της αύξησης των οικονομικών εσόδων.

Τι είναι τα δώρα Instagram;

Το Instagram Gift είναι ένα εικονικό δώρο που μας επιτρέπει να δείξουμε εκτίμηση στους δημιουργούς περιεχομένου ή στους δημιουργούς στις αναρτήσεις του Reel. Αρχικά, η λειτουργία Gift στο Instagram αναπτύχθηκε τον Ιούλιο του 2022 και δοκιμάστηκε τον Νοέμβριο του 2022 στις Ηνωμένες Πολιτείες.

  Instagram-Δώρα-1.

Στις 8 Φεβρουαρίου 2023, το Instagram επεκτάθηκε επίσης χαρακτηριστικό δώρων σε ακόμη περισσότερους χρήστες. Ωστόσο, δεν λαμβάνουν όλοι οι δημιουργοί περιεχομένου τη δυνατότητα Δώρου επειδή το Instagram παρέχει ειδικές συνθήκες για την παροχή της δυνατότητας Δώρου.

Ωστόσο, το Instagram δεν παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες υπό τις οποίες οι δημιουργοί περιεχομένου μπορούν να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία Δώρου. Είναι πιθανό ότι ο δημιουργός περιεχομένου πρέπει πρώτα να εκπληρώσει τον αριθμό των ακολούθων με ένα συγκεκριμένο ονομαστικό όριο.

Οι δημιουργοί περιεχομένου μπορούν να ελέγξουν τους αντίστοιχους επαγγελματικούς τους πίνακες ελέγχου για να δουν τα Δώρα που έχουν αποκτηθεί. Η λειτουργία Δώρων στο Instagram είναι επίσης παρόμοια με αυτή που είναι διαθέσιμη στο TikTok όπου μπορούμε να κάνουμε αμέσως δώρα πατώντας το κουμπί Δώρο. Για το Instagram, η δυνατότητα Gift θα εμφανιστεί στο βίντεο Reel.

  Instagram-Δώρα-2

Πατώντας ένα κουμπί Στέλνω δώρο πάνω από το όνομα του προφίλ του δημιουργού, θα μας ζητηθεί να αγοράσουμε δώρα με τη μορφή αντικειμένων που κυμαίνονται από 10 έως 300 αστέρια. Στη συνέχεια, η δημιουργία περιεχομένου θα αποφέρει έσοδα από το Δώρο που δίνεται όταν ένας συγκεκριμένος αριθμός αστεριών έχει τη δική του αξία μετατροπής.

Οσον αφορά 45 bintang, οι δημιουργοί περιεχομένου θα λάβουν χρήματα 0,99 USD ή το ισοδύναμο των 15.000 IDR. Επί πλέον 140 bintang ή 2,99 USD που ισοδυναμεί με 45 χιλιάδες Rp. και 300 bintang ή 5,99 USD που ισοδυναμεί με 91 χιλιάδες Rp. Σε σύγκριση με τα Δώρα στο TikTok και στο Snack Video, το ονομαστικό χρηματικό ποσό που δίνεται δεν είναι τόσο μεγάλο, αλλά είναι πιθανό το Instagram να αναπτύξει άλλες επιλογές δώρων σε μεγαλύτερες ποσότητες.

Επί του παρόντος, τα Δώρα στο Instagram μπορούν να αγοραστούν προσθέτοντας ένα υπόλοιπο αστέρι με τη μέθοδο πληρωμής μέσω του λογαριασμού Apple Store ή Google Play Store του χρήστη. Το ονομαστικό αστέρι μπορεί να συμπληρωθεί ανά πάσα στιγμή, αν θέλουμε να δώσουμε βραβεία σε δημιουργούς περιεχομένου στις αναρτήσεις του Reel.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *