21 Μαρτίου, 2023

Ποια TECNO Mobile κατασκεύασε; Αυτή είναι η εξήγηση για όσους από εσάς θέλετε να το μάθετε!

Gadgetren – Τον τελευταίο καιρό, η TECNO Mobile δραστηριοποιείται ολοένα και περισσότερο στην ενίσχυση της λαβής της στην αγορά της Ινδονησίας με μεταφέρουν διάφορους τύπους κινητών τηλεφώνων στην κατώτερη μεσαία τάξη.

Για όσους από εμάς αναζητούμε ένα κινητό με αρκετά προσιτή τιμή, διάφορα είδη συσκευών που κατασκευάζονται από την TECNO Mobile μπορούν σίγουρα να είναι μια εναλλακτική λύση.

Επιπλέον, μερικά από αυτά έχουν αρκετά ενδιαφέρουσες προδιαγραφές και υποστήριξη. Στην Ινδονησία, έχουν κυκλοφορήσει πολλά κινητά τηλέφωνα. Απλώς μπορεί ακόμα να χάσουν το κύρος τους με αρκετές μάρκες που ήδη κυριαρχούν και έχουν πρώτα θαυμαστές.

Ακόμα κι έτσι, η TECNO Mobile δεν είναι μια μάρκα που πρέπει να χάσετε όταν ψάχνετε για ένα νέο κινητό τηλέφωνο. Στην πραγματικότητα ασχολούνται με την ανάπτυξη κινητών συσκευών εδώ και πολύ καιρό, αν και είναι ακόμα νέο για εμάς που ζούμε στην επικράτεια της Ινδονησίας.

Επειδή δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο άλλες μάρκες, ορισμένοι από εμάς μπορεί να αμφιβάλουμε για την ποιότητα των κινητών τηλεφώνων τους, όπως το Infinix, το οποίο βρίσκεται επίσης σε παρόμοια θέση. Γι’ αυτό μπορείτε να ακούσετε κριτικές σχετικά με την προέλευση αυτής της μάρκας, ώστε να τη γνωρίσετε καλύτερα.

Ποια TECNO Mobile κατασκεύασε;

TECNO Mobile είναι κατασκευαστής κινητών τηλεφώνων με έδρα το Shenzhen της Κίνας. Είναι θυγατρική της TRANSSION Holding η οποία στεγάζει επίσης πολλές άλλες μάρκες όπως Infinix, itel και oraimo.

Ιδρύθηκε από το 2006, όχι μόνο ως TECNO Mobile αλλά ως Tecno Telecom Limited που πλέον έχει αλλάξει σε TRANSSION Holdings ενώ είναι θυγατρική.

Με βάση πληροφορίες στο επίσημη ιστοσελίδαη ίδια η TECNO Mobile ξεκίνησε συγκεκριμένα τη δουλειά της στην Ινδονησία από το 2017. Τώρα δεν εμπορεύονται μόνο κινητά τηλέφωνα αλλά και ορισμένα αξεσουάρ όπως καλώδια δεδομένων και ακουστικά.

Μπορούμε να βρούμε διάφορα είδη προϊόντων εύκολα μέσα από το επίσημο κατάστημά τους που βρίσκεται πλέον σε πολλές γνωστές αγορές. Αυτά περιλαμβάνουν την Tokopedia και το Shopee.

Για να μπορεί να διανέμει διάφορες συσκευές στην Ινδονησία, το TECNO Mobile πρέπει φυσικά να συμμορφώνεται με την πολιτική TKDN (Επίπεδο Εγχώριου Περιεχομένου). Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα τρέχοντα κινητά τους τηλέφωνα δεν έχουν αναπτυχθεί αποκλειστικά στην Κίνα.

Σύμφωνα με τους κανόνες του TKDN, υπάρχουν ορισμένες διαδικασίες που πραγματοποιούνται στη χώρα, επομένως δεν είναι λάθος εάν τα κινητά τους τηλέφωνα φέρουν την ένδειξη “Made in Indonesia”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *