27 Μαρτίου, 2023

Ποιο Infinix κατασκεύασε; Αυτή είναι η εξήγηση για να είστε πιο σίγουροι ότι θα αγοράσετε

Το Gadgetren – Infinix ζωντανεύει την αγορά της Ινδονησίας εδώ και χρόνια. Ακόμα κι έτσι, δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι εξακολουθούμε να υπάρχουν μερικοί από εμάς που δεν γνωρίζουμε για αυτήν τη μάρκα.

Αυτό είναι αρκετά λογικό γιατί η Infinix είναι μια από τις νεότερες μάρκες. Επιπλέον, το μερίδιο αγοράς της δεν είναι τόσο ισχυρό όσο άλλες εταιρείες που έχουν γενικά μια αρκετά μεγάλη βάση θαυμαστών.

Ωστόσο, από την αρχή της εισαγωγής τους στην Ινδονησία, αυτή η μάρκα είναι αρκετά αποδεκτή στο κοινό. Οι συσκευές που κατασκευάζουν έχουν αρκετά ενδιαφέρουσες προδιαγραφές, αλλά εξακολουθούν να έχουν αρκετά προσιτές τιμές.

Στην Ινδονησία, αυτή η μάρκα δεν ζωντανεύει μόνο την αγορά κινητών τηλεφώνων. Συμμετείχαν επίσης στην αναζωογόνηση της βιομηχανίας φορητών υπολογιστών με ορισμένες από τις συσκευές τους, παρόλο που αυτός ο τομέας ήταν ακόμα πολύ νωρίς.

Τώρα για όσους από εσάς εξακολουθείτε να διστάζετε να αγοράσετε μια συσκευή από αυτήν τη μάρκα, εδώ είναι μια σύντομη εξήγηση για το Infinix που μπορείτε να διαβάσετε ώστε να έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση όταν το σκέφτεστε.

Ποιο Infinix κατασκεύασε;

Στην πραγματικότητα, η Infinix είναι μια εταιρεία με έδρα το Χονγκ Κονγκ. Αυτή η επωνυμία ιδρύθηκε για πρώτη φορά το 2013 από την εταιρεία Transsion Holdings, η οποία επιβλέπει επίσης την Itel και την Tecno.

Απλώς η κατασκευή ή η κατασκευή των συσκευών του πραγματοποιείται σε αρκετές χώρες όπως Γαλλία, Ινδία, Κορέα, Κίνα, μέχρι Πακιστάν. Ακόμη και τα κινητά τηλέφωνα που κυκλοφορούν στην αγορά της Ινδονησίας συναρμολογούνται πλέον τοπικά.

Όπως γνωρίζουμε, οποιαδήποτε επωνυμία πρέπει να συμμορφώνεται με τους κανονισμούς TKDN (Επίπεδο Εγχώριου Περιεχομένου) προκειμένου να διανέμει τις συσκευές της στην Ινδονησία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα περισσότερα κινητά τηλέφωνα, συμπεριλαμβανομένων των Infinix, συναρμολογούνται τώρα εδώ.

Ακόμα κι έτσι, η διαδικασία έρευνας και ανάπτυξής του παραμένει επικεντρωμένη στη Γαλλία και την Κορέα. Εν τω μεταξύ, ο σχεδιασμός των προϊόντων της πραγματοποιείται ειδικά στη Γαλλία.

Η ίδια η Infinix έχει ενισχύσει τη διείσδυσή της στην Ινδονησία από το 2016 ανοίγοντας το πρώτο της κατάστημα εμπειρίας στην Τζακάρτα. Έκτοτε, έχουν παρουσιάσει διάφορα κανάλια πωλήσεων, μεταξύ των οποίων τώρα μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε αυτά μέσω του επίσημου καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου.

Εκτός από κινητά τηλέφωνα και φορητούς υπολογιστές, αυτή η μάρκα διαθέτει επίσης πολλά αξεσουάρ, όπως TWS και φορτιστές. Αναπτύσσουν επίσης έξυπνη τηλεόραση, αν και μέχρι τώρα δεν έχει διανεμηθεί επίσημα στην Ινδονησία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *