27 Μαρτίου, 2023

Πού κατασκευάζεται το iQOO; Αυτή είναι μια εξήγηση για όσους από εσάς το ακούσατε για πρώτη φορά!

Gadgetren – Μετά από τόσο καιρό, το iQOO έφερε επιτέλους το κινητό του στην Ινδονησία. Η εισαγωγή ξεκίνησε με τη νέα συσκευή iQOO 11 που κυκλοφόρησε χθες στις 8 Δεκεμβρίου 2022.

Η άφιξη του iQOO στην Ινδονησία θα προσθέσει σίγουρα νέες επιλογές στην κορυφαία γραμμή. Τα περισσότερα από τα κινητά τους τηλέφωνα είναι ακόμη εξοπλισμένα με πολύ ελκυστικές προδιαγραφές και υποστήριξη.

Για παράδειγμα, στο iQOO 11, καρφίτσωσαν τον Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 Octa-Core (4nm) 3,2 GHz ως διάδρομο κουζίνας. Υπάρχει επίσης υποστήριξη για οθόνη AMOLED με ρυθμό ανανέωσης έως 144Hz, τεχνολογία φόρτισης 120W, κάμερα ανάλυσης έως και 50MP.

Ακόμα κι έτσι, είναι πιθανό μερικοί από εμάς να αμφιβάλουμε για αυτήν τη μάρκα. Αυτό είναι αρκετά λογικό, δεδομένου ότι το iQOO είναι ακόμα σχετικά νέο για την περιοχή της Ινδονησίας, όπου ίσως δεν το έχουμε ακούσει ποτέ.

Για να είμαστε πιο σίγουροι πριν επιλέξουμε αυτή τη μάρκα, πρέπει να τη γνωρίσουμε λίγο. Ακολουθεί μια ειδική εξήγηση σχετικά με την προέλευση του iQOO για όσους από εσάς δεν είστε ακόμα σίγουροι.

Πού κατασκευάζεται το iQOO;

Πριν το συζητήσετε περαιτέρω, αξίζει να μάθετε τι είναι στην πραγματικότητα το iQOO υπο-μάρκα της εταιρείας vivo. Εστιάζουν συγκεκριμένα στην ανάπτυξη κινητών τηλεφώνων υψηλής απόδοσης.

Μάρκες που έχουν μεγάλα λόγια I Quest On and On Αυτό παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2019. Έκαναν επίσης το ντεμπούτο τους μέσω του iQOO 3 που κυκλοφόρησε στις 25 Φεβρουαρίου 2020 αλλά όχι στην Κίνα αλλά στην Ινδία.

Ακριβώς όπως το vivo, αυτή η μάρκα κινητών τηλεφώνων εδρεύει επίσης στην πόλη Dongguan, στην επαρχία Guangdong, στην Κίνα. Λειτουργούν επίσης υπό την αιγίδα της BBK Electronics που είναι επίσης η μητρική των OPPO, OnePlus και Realme.

Απλώς, για να μπορέσει να κυκλοφορήσει προϊόντα στην Ινδονησία, το iQOO πρέπει ακόμα να συμμορφωθεί Κανόνες εσωτερικού επιπέδου περιεχομένου (TKDN).. Έτσι, η ανάπτυξη ή η συναρμολόγηση πραγματοποιείται στην Ινδονησία.

Παρόλο που τη στιγμή της δημοσίευσης, μόνο ένα μοντέλο είχε εισέλθει στην Ινδονησία, το iQOO κυκλοφόρησε στην πραγματικότητα πολλές συσκευές. Μέχρι τώρα, έχουν παρουσιαστεί ακόμη και πέντε σειρές οικογένειας κινητών τηλεφώνων που περιλαμβάνουν τις σειρές αριθμών, iQOO Z, iQOO U, iQOO Pro και iQOO Neo.

Μετά το iQOO 11 που σημάδεψε την εμφάνισή του, είναι πιθανό να φέρουν διάφορα είδη συσκευών από αυτήν την οικογενειακή σειρά στην Ινδονησία στο μέλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *