27 Μαρτίου, 2023

Προπαραγγελία κάμερας Full Frame Sony Alpha 7R V αξίας 60 εκατομμυρίων Επίσημα στην Ινδονησία

Gadgetren – Μετά την παρουσίαση της κάμερας APS-C Cinema FX30, η Sony Alpha Indonesia επιστρέφει με το νεότερο προϊόν της, την κάμερα πλήρους καρέ Alpha 7R V.

Ως διάδοχος του Alpha 7 Mark IV, αυτή η κάμερα διατίθεται σε υψηλότερη τιμή. Για φωτογράφους ή βιντεογράφους που ενδιαφέρονται να προτείνουν αυτήν την επαγγελματική φωτογραφική μηχανή, πρέπει να δαπανήσουν 59.999.000 εκατομμύρια IDR.

Η αγορά της κάμερας Alpha 7R V στην Ινδονησία μπορεί ήδη να γίνει μέσω του προγράμματος προπαραγγελίας έως τις 4 Δεκεμβρίου 2022. Ως ελκυστική προσφορά, υπάρχει ένα μπόνους δώρο που οι πελάτες μπορούν να πάρουν σπίτι τους με τη μορφή 160 GB CF Express Type A για 6,4 εκατομμύρια IDR.

Επιπλέον, διατίθεται επιστροφή χρημάτων έως και 6,3 εκατ. IDR με αγορά με επιλεγμένους φακούς από τη Sony. Με μοναδικό τρόπο, μέσω της κάμερας Alpha 7R V, η Sony έχει ενσωματώσει τεχνολογία υλικού που είναι εξοπλισμένο με τεχνητή νοημοσύνη ή Τεχνητή Νοημοσύνη (AI).

Η Sony ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει κάμερα που να χρησιμοποιεί μονάδα επεξεργασίας Al, έτσι ώστε η λήψη εικόνας να είναι πιο ακριβής, τόσο στην ανίχνευση ματιών, παρόλο που τα μάτια του θέματος δεν είναι ορατά. Ακόμη και με τη μονάδα επεξεργασίας Al, μπορούν πλέον να προσεγγιστούν γωνίες που είναι δύσκολο να ληφθούν Κάμερα Alpha 7R V.

Εκτός από την ικανότητα ανίχνευσης του ματιού σε πραγματικό χρόνο, αυτή η κάμερα διαθέτει επίσης την πιο πρόσφατη λειτουργία Auto Focus για φωτογραφίες και βίντεο που μπορούν να αναγνωρίσουν το ανθρώπινο σώμα, τα ζώα, τα έντομα, μέχρι οχήματα όπως αυτοκίνητα, τρένα και αεροπλάνα.

Στον τομέα της κάμερας, το Alpha 7R V υποστηρίζεται από τον πιο πρόσφατο αισθητήρα Exmor R 35mm με οπίσθιο φωτισμό, ο οποίος έχει μεγάλη ανάλυση 61,0MP. Η μηχανή επεξεργασίας εικόνας χρησιμοποιεί το πιο πρόσφατο τσιπ, συγκεκριμένα το BIONZ XR που υποστηρίζει δυναμικό εύρος ISO 100 – 32000.

Sony-Alpha-7RV-2

Με αυτόν τον συνδυασμό, αυτή η κάμερα αναμένεται να μπορεί να παράγει λεπτομερείς εικόνες. Για την παραγωγή χρωμάτων, αυτή η κάμερα μπορεί επίσης να παράγει πιο ζωντανούς και φυσικούς τόνους δέρματος. Επιπλέον, υπάρχει μια δυνατότητα δημιουργικής εμφάνισης στην κάμερα που μπορεί να προσαρμοστεί έως και εννέα επίπεδα.

Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να παράγουν εκπληκτικά έργα χωρίς να χρειάζεται να κάνουν πολλές διαδικασίες επεξεργασίας. Το ίδιο το σημείο αυτόματης εστίασης φτάνει τα 693 σημεία με μια ευρύτερη περιοχή αυτόματης εστίασης περίπου στο 79 τοις εκατό της οθόνης.

Χωρίς να ξεχνάτε να λαμβάνετε πιο ευκρινείς εικόνες φωτογραφιών και βίντεο, το Alpha 7R V είναι επίσης εξοπλισμένο με σταθεροποιητή εικόνας αντίζυγο 5 αξόνων που συνδυάζεται με αλγόριθμο έως και 8 στάσεων. Όσον αφορά την εγγραφή βίντεο, μπορεί να παράγει εικόνες με ποιότητα ανάλυσης 8K στα 24fps και 4K στα 60p.

Sony-Alpha-7RV-3

Αυτή η εξελιγμένη κάμερα παρέχει επίσης αποθήκευση διαφόρων μεγεθών, τόσο μικρού, μεσαίου όσο και μεγάλου, καθώς και δύο υποδοχές κάρτας μνήμης CFexpress Type A. Κατά τη λήψη, η κάμερα χρησιμοποιεί ένα σκόπευτρο Quad-XGA με πάνελ OLED που εκτιμάται ότι έχει περισσότερες από 9 εκατομμύρια κουκκίδες και έχει μέγεθος 3,2 ίντσες.

Ακόμη πιο πρακτικό, υπάρχει μια οθόνη LCD που μπορεί να περιστραφεί προς όλες τις κατευθύνσεις για κλίση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με την αφή. Η οθόνη είναι πίνακας TFT με περισσότερες από 2 εκατομμύρια κουκκίδες.

Ο Mohamad Fariz Adiputra ως Digital Imaging Product Marketing για την PT Sony Indonesia είπε ότι ο στόχος της κάμερας Alpha 7R V είναι ένα στούντιο φωτογραφίας και λήψη στούντιο.

«Ακούμε τους πελάτες, έτσι στο παρελθόν έκαναν φωτογραφία ή στούντιο τοπίου, αλλά ήθελαν κάτι περισσότερο από αυτό. Από τη Sony, το κάνουμε να μπορούμε να τραβάμε φωτογραφίες και να δουλεύουμε περισσότερο από ένα φωτογραφικό στούντιο ή τοπίο, έτσι παρουσιάζουμε μια κάμερα που είναι περισσότερο από πριν», είπε στην ομάδα του Gadgetren.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *