27 Μαρτίου, 2023

Προπαραγγελία Sony FE 20-70mm F4 G Ultra-Wide Lens with Fastest Autofocus Now

Gadgetren – Για να κακομάθει τους χρήστες της που τους αρέσει να δημιουργούν περιεχόμενο βίντεο, η Sony κυκλοφόρησε έναν εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό ζουμ που ονομάζεται FE 20-70mm F4 G (SEL2070G). Αυτός ο φακός έχει εξαιρετικά ευρεία κλίμακα ζουμ από 20 mm έως 70 mm που είναι ο πρώτος που εμφανίζεται στη σειρά προϊόντων G Lens της Sony.

Τιμή 16.999.000 IDR, φακός FE 20-70mm F4 G Μπορεί να παραγγελθεί μέσω του προγράμματος προπαραγγελίας στην Ινδονησία έως τις 19 Φεβρουαρίου 2023 σε διάφορους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους της Sony. Μετά τη λήξη της περιόδου προπαραγγελίας, ο φακός θα ξεκινήσει να πωλείται τον Μάρτιο του 2023.

Ως ελκυστική προσφορά κατά την προπαραγγελία, ο πελάτης θα λάβει μια ειδική τσάντα φακού δωρεάν. Εκτός από τη στόχευση vlogger, αυτός ο εξαιρετικά ευρυγώνιος φακός ζουμ είναι επίσης αφιερωμένος στην παραγωγή βίντεο για τη λήψη πορτρέτων ή φωτογράφων και βιντεογράφων με είδη ταξιδιού, δρόμου και τοπίου.

Από φυσική άποψη, αυτός ο φακός έχει πολύ συμπαγή και μικρό βάρος μόλις 488 γραμμάρια. Το πλεονέκτημα αυτού του υπερευρυγούς φακού ζουμ είναι ότι είναι σε θέση να παράγει καλή ποιότητα εικόνας σε οποιαδήποτε κατάσταση σε όλα τα εστιακά μήκη με αυτόματη εστίαση, η οποία υποστηρίζεται ότι είναι η ταχύτερη έως και 60 τοις εκατό.

Αυτό οφείλεται στην ενσωμάτωση των πιο πρόσφατων φακών εστίασης, συγκεκριμένα δύο XD Linear Motors της Sony που παρέχουν επίσης μεγάλη ισχύ για γρήγορες, αθόρυβες μονάδες εστίασης και χαμηλού κραδασμούς. Με αυτόν τον τρόπο η απόδοση ισχύος μπορεί να αυξηθεί από τον προκάτοχό του.

Επιπλέον, η απόδοση παρακολούθησης έχει επίσης αυξηθεί 2 φορές σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, ώστε τα κινούμενα θέματα να παρακολουθούνται γρήγορα και με ακρίβεια. Στη συνεχή λήψη, αυτός ο φακός είναι ικανός για γρήγορες ταχύτητες έως και 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο με το σώμα της κάμερας Alpha 1 και μπορεί να καταγράφει ομαλά σε υψηλούς ρυθμούς καρέ 4K ή 8K.

Η Sony είπε ότι αυτός ο φακός είναι πολύ αποτελεσματικός σε συνδυασμό με κάμερες της σειράς Alpha σε λειτουργία ενεργού σταθεροποίησης εικόνας, ώστε να μπορούν να παραμένουν σταθερές ακόμα και όταν κινούνται και να διατηρούν μια ευρεία γωνία θέασης που είναι πολύ κατάλληλη για εγγραφή χειρός ή χωρίς τη βοήθεια τρίποδου.

Lensa-Sony-FE-20-70mm-F4-G-4

Υπάρχουν δύο κουμπιά συγκράτησης εστίασης στον φακό FE 20-70mm F4 G που μπορούν να ρυθμιστούν για εύκολη πρόσβαση και άνετο έλεγχο. Στη συνέχεια, ο επιλογέας λειτουργίας εστίασης στο πλάι του φακού καθιστά δυνατή την εναλλαγή μεταξύ αυτόματης εστίασης και χειροκίνητης εστίασης για αυθαίρετη λήψη.

Υπάρχει επίσης ένα κουμπί Iris Lock για κατάλληλες ρυθμίσεις λήψης ώστε να μην μπορούν να αλλάξουν. Όσον αφορά τη σκληρότητα, ο μπροστινός φακός του FE 20-70mm F4 G έχει επικαλυφθεί με φθόριο που μπορεί να αντισταθεί σε δακτυλικά αποτυπώματα, σκόνη, νερό, λάδι και άλλους ρύπους.

Ο Koji Sekiguchi ως Πρόεδρος Διευθυντής της PT Sony Indonesia αποκάλυψε ότι με την εισαγωγή του FE 20-70mm F4 G, η κατηγορία των τυπικών φακών ζουμ έχει αναβαθμιστεί. «Αυτός ο νέος πρωτότυπος φακός έχει ένα εξαιρετικό εξαιρετικά εύρος ζουμ από 20 mm έως 70 mm για να εξασφαλίσει πραγματική ευελιξία, τέλεια σχεδιασμένο για δημιουργούς φωτογραφιών και βίντεο με εξελιγμένες εικόνες και υψηλά επίπεδα λειτουργικότητας», είπε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *