27 Μαρτίου, 2023

Προς πώληση για 500 χιλιάδες Rp., το vivo TWS Air μπορεί να χρησιμοποιηθεί συνολικά έως και 25 ώρες

Gadgetren – Μαζί με την κυκλοφορία της σειράς vivo V25 5G στην Ινδονησία, κυκλοφορεί επίσης η τελευταία συσκευή ήχου True Wireless (TWS), η vivo TWS Air.

Αυτή η συσκευή ήχου μπορεί να αγοραστεί διαδικτυακά στον ιστότοπο αγορών vivo Indonesia και στο ηλεκτρονικό εμπόριο Tokopedia σε τιμή 499.000 IDR. Υπάρχουν δύο χρωματικές παραλλαγές από τις οποίες μπορούν να επιλέξουν οι χρήστες, συμπεριλαμβανομένου του μπλε και του λευκού.

Φυσικά, το vivo TWS Air έρχεται με ακουστικά που έχουν λαβές που κρέμονται προς τα κάτω όταν εισέρχονται στον ακουστικό πόρο. Αυτή η συσκευή ήχου ζυγίζει μόνο 3,5 γραμμάρια για κάθε ακουστικό.

Ενώ το δοχείο είναι στρογγυλό, εξοπλισμένο με ένα μικρό φως ως ένδειξη της κατάστασης της μπαταρίας. Εάν είναι πράσινο, τότε η κατάσταση της μπαταρίας της θήκης είναι πλήρως φορτισμένη ενώ το κόκκινο υποδηλώνει την ανάγκη φόρτισης.

Η ίδια η διάρκεια ζωής της μπαταρίας φέρεται να είναι ικανή έως και 25 ώρες με ή 4,5 ώρες για μία μόνο φόρτιση στα ακουστικά. Η χωρητικότητα της μπαταρίας κάθε ακουστικού είναι 29mAh και η θήκη είναι 430mAh. Αυτή η συσκευή ήχου μπορεί επίσης να συνδεθεί γρήγορα και εύκολα με ένα κινητό τηλέφωνο όταν ανοίγει η θήκη χάρη στο Google Fast Pair.

vivo-TWS-Air-3

Παρέχεται επίσης σύνδεση Bluetooth 5.2 για ομαλή μετάδοση ήχου με υποστήριξη κωδικοποιητών ήχου SBC και AAC. Επιπλέον, είναι επίσης εξοπλισμένο με το Google Assistant για να εκτελεί διάφορες εντολές χωρίς να χρειάζεται να αγγίξετε τα ακουστικά. Υπάρχει επίσης υποστήριξη για τη λειτουργία Find My TWS στην οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω κινητού τηλεφώνου, εάν θέλετε να βρείτε το Vivo TWS Air όταν ξεχάσετε να το τοποθετήσετε κάπου.

Είναι ενδιαφέρον ότι το vivo TWS Air διαθέτει ήδη πιστοποίηση IP54 που δείχνει ότι είναι ανθεκτικό σε πιτσιλίσματα νερού και σκόνης. Όσον αφορά τον ήχο που παράγεται, το μέγεθος του προγράμματος οδήγησης κάθε ακουστικού χρησιμοποιεί 14,2 mm. Στη συνέχεια, υπάρχει επίσης υποστήριξη για ακύρωση θορύβου κλήσεων διπλού μικροφώνου για μείωση του θορύβου γύρω από τον χρήστη κατά την πραγματοποίηση εξερχόμενων ή εισερχόμενων κλήσεων.

Για να ακούσετε μουσική που ταιριάζει στο γούστο σας, το vivo TWS Air παρέχει τη δυνατότητα DeepX 2.0 Sound Effect που προσφέρει τρία διαφορετικά στυλ είδος Η μουσική περιλαμβάνει Mega Bass για Rock και R&B, Clear High Pitch για κλασική και Blues μουσική και Clear Voice για Pop και Balads.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *