27 Μαρτίου, 2023

Προσφέροντας ευρύχωρες καμπίνες και αριστοκρατικά αυτοκίνητα, η Gojek κυκλοφορεί τη νέα υπηρεσία GoCar Luxe

Η Gadgetren – Gojek παρουσίασε πρόσφατα τη νεότερη υπηρεσία της που ονομάζεται GoCar Luxe. Αυτή η υπηρεσία συμπληρώνει άλλα προϊόντα GoCar που ήταν ήδη διαθέσιμα, όπως το GoCar, το GoCar Protect+ και το GoCar (L).

Διαφορετικά από αυτά τα τρία προϊόντα, το GoCar Luxe προσφέρει μεταφορά αυτοκινήτων με έναν στόλο που έχει πιο ευρύχωρο και ευρύχωρο χώρο καμπίνας, άνετα καθίσματα και τον καλύτερο στόλο στην κατηγορία του.

Σύμφωνα με τον Gojek, η παρουσία του GoCar Luxe απευθύνεται σε χρήστες που θέλουν να ταξιδέψουν σε ειδικές εκδηλώσεις ή δραστηριότητες, όπως να παρακολουθήσουν επαγγελματικές συναντήσεις, να πάτε με φίλους και συναδέλφους, να παρακολουθήσουν προσκλητήρια γάμου ή να ταξιδέψουν με την οικογένεια και τους γονείς.

Όσον αφορά τη διαθεσιμότητά της, η υπηρεσία GoCar Luxe μπορεί πλέον να παραγγελθεί από όλους τους χρήστες Gojek στην Κεντρική Τζακάρτα, τη Νότια Τζακάρτα και πολλές περιοχές στη Βόρεια Τζακάρτα. Για άλλες περιοχές, αυτή η νέα υπηρεσία από το Gojek θα είναι διαθέσιμη σταδιακά με τον αριθμό των οχημάτων που θα συνεχίσουν να προστίθενται ώστε στο μέλλον να την απολαμβάνουν όλο και περισσότεροι χρήστες.

Driver-GoCar-Luxe

Εν τω μεταξύ, οι συνεργάτες οδηγών για το GoCar Luxe επιλέγονται σύμφωνα με την τυπική διαδικασία για το GoCar Luxe. Η Gojek διασφαλίζει επίσης ότι οι συνεργάτες οδηγών GoCar Luxe έχουν καλή ποιότητα υπηρεσιών και είναι εκπαιδευμένοι. Οι συνεργάτες οδηγών που ενεργοποιούν το GoCar Luxe έχουν επίσης την ευκαιρία να αποκτήσουν υψηλότερες ευκαιρίες εισοδήματος.

Ο Shobhit Singhal ως Chief Transport Officer του Gojek είπε ότι το κόμμα του πιστεύει ότι με την υπηρεσία GoCar Luxe, ο Gojek μπορεί να φτάσει στην αγορά-στόχο που θέλουν μια διαφορετική εμπειρία κινητικότητας με περισσότερη άνεση και επιπλέον υπηρεσίες.

«Με την παρουσία μιας ποικιλίας επιλογών μεταφοράς στο οικοσύστημα Gojek που υποστηρίζεται από τακτική τεχνολογική ανάπτυξη, ελπίζουμε να συνεχίσουμε να παρέχουμε άριστες υπηρεσίες και να γίνουμε μια ενιαία λύση κινητικότητας που μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες διαφόρων ομάδων ανθρώπων. We Got You, ό,τι κι αν χρειάζεται το ταξίδι σας, το Gojek είναι έτοιμο να σας προσφέρει!» αυτός είπε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *