21 Μαρτίου, 2023

Προτάσεις εφαρμογής Piggy Bank για βοήθεια στην επίτευξη στόχων εξοικονόμησης

Gadgetren – Οι τεχνολογικές εξελίξεις κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη. Ένα από αυτά είναι η παρουσία κινητών τηλεφώνων που βασίζονται σε Android και iOS.

Πολλές δραστηριότητες μπορούν να γίνουν μέσω κινητού τηλεφώνου, αρκεί να είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Μπορείτε να κάνετε ακόμη και δραστηριότητες λήψης σημειώσεων ή γραφής χρησιμοποιώντας το κινητό σας τηλέφωνο, όπως διαχείριση οικονομικών.

Επιπλέον, υπάρχουν ειδικές εφαρμογές που παρέχουν αυτές τις υπηρεσίες για να σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε οικονομικά, όπως αποταμίευση, στόχευση αποταμιεύσεων για αγορά ονειρεμένων αντικειμένων, διαχείριση των χρημάτων που βγαίνουν και πολλά άλλα.

Εδώ, η ομάδα του Gadgetren θα παρέχει προτάσεις εφαρμογών για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα, ώστε να μπορέσετε να επιτύχετε τους οικονομικούς σας στόχους για τα αντικείμενα που θέλετε να αγοράσετε. Αυτές οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες για συσκευές Android και iOS, τις οποίες μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν.

Εφαρμογή για να σας βοηθήσει να αποθηκεύσετε

Κουμπαράς – Παρακολούθηση Ταμιευτηρίου

Οι οικονομίες μου

Όπως υποδηλώνει το όνομα, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν φάκελο κουμπαρά για κάθε αντικείμενο των ονείρων σας. Η εφαρμογή My Piggy Bank είναι η πρώτη σύσταση για όσους από εσάς έχετε συγκεκριμένους οικονομικούς στόχους, όπως αγορά μοτοσικλετών, αυτοκινήτων, σπιτιών, gadgets και πολλών άλλων.

Η εφαρμογή My Piggy Bank είναι σήμερα δημοφιλής στους νέους επειδή μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα σε κινητές συσκευές. Όταν εγκατασταθεί στο κινητό σας τηλέφωνο, μπορείτε να εισαγάγετε αμέσως το Όνομα εξοικονόμησης, τον στόχο εξοικονόμησης για πόσο χρονικό διάστημα, το πρόγραμμα συμπλήρωσης ή εξοικονόμησης ανά ημέρα, εβδομάδα ή μήνα μαζί με την ονομαστική τιμή του αντικειμένου των ονείρων μου.

Επιπλέον, η εφαρμογή Pilenganku θα παρέχει λεπτομέρειες που πρέπει να επιτύχει ο χρήστης. Εάν είναι επιτυχής, θα υπάρξει ειδοποίηση ότι ο κουμπαράς είναι γεμάτος και θα μεταβεί στον φάκελο Επιτεύχθηκε.

τα οικονομικά μου

τα οικονομικά μου

Μια άλλη εφαρμογή που προτείνει η ομάδα του Gadgetren για να μπορέσετε να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας είναι το My Finances. Αυτή η εφαρμογή παρέχει πολλές δυνατότητες οικονομικής διαχείρισης, όπως Χρηματοοικονομικά αρχεία που μπορούν να σας βοηθήσουν να καταγράψετε έσοδα και έξοδα, ώστε το υπόλοιπο να είναι σύμφωνα με την ημερομηνία, ώστε να φαίνεται καθαρό.

Μια άλλη δυνατότητα που παρέχεται από αυτήν την εφαρμογή ονομάζεται Προϋπολογισμός και μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε έναν οδηγό για κάθε δαπάνη για τον επόμενο μήνα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Financial Consulting, τόσο επί πληρωμή όσο και δωρεάν.

Θα εξυπηρετηθείτε από διάφορους επαγγελματίες χρηματοοικονομικούς σχεδιαστές που μπορούν να σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε τα μελλοντικά σας οικονομικά. Εάν επιλέξετε χρηματοοικονομικό σύμβουλο επί πληρωμή, θα χρεωθείτε με συνδρομή 350 IDR ετησίως.

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε οικονομικά για να αγοράσετε ένα σπίτι, κολέγιο για παιδιά, ταμείο έκτακτης ανάγκης και άλλα. Υπάρχουν επίσης επενδυτικά χαρακτηριστικά με τη μορφή καταθέσεων, ομολόγων, πολύτιμων μετάλλων, αμοιβαίων κεφαλαίων, μετοχών, ξένου νομίσματος και P2P.

ιδιοφυία

  Birthday-genius-2

Εκτός από μια ψηφιακή τράπεζα που ανήκει στην PT BTPN, η εφαρμογή Jenius προσφέρει επίσης λειτουργίες που σας βοηθούν να εξοικονομήσετε χρήματα, δηλαδή Dream Saver και Flexi Saver. Είναι ενδιαφέρον ότι επειδή η εφαρμογή είναι συνδεδεμένη με το σύστημα ως τραπεζική υπηρεσία, το όνομα της αποταμίευσης που δημιουργήθηκε θα συμπληρωθεί αμέσως με χρήματα με προκαθορισμένο ονομαστικό.

Το Dream Saver θα σας βοηθήσει να προγραμματίσετε τις αποταμιεύσεις αυτόματα για μία μόνο αποταμίευση, ενώ το Flexi Saver σας βοηθά να διαθέσετε χρήματα για έως και τρεις αποταμιεύσεις. Σε αυτήν την εφαρμογή θα μπορείτε επίσης να ελέγχετε τακτικά τις οικονομικές αναφορές.

Sribuu: Διαχειριστής προϋπολογισμού και χρημάτων

Σρίμπου.

Παρόμοια με άλλες εφαρμογές, το Sribuu μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε οικονομικά, όπως να πάτε στο κολέγιο, να αγοράσετε αυτοκίνητο, σπίτι κ.λπ. Μπορείτε επίσης να κάνετε δωρεάν διαβουλεύσεις από διάφορους οικονομικούς σχεδιαστές που παρέχονται δωρεάν.

Για να μην είστε σπάταλοι, μπορείτε να ορίσετε έναν μηνιαίο προϋπολογισμό εισάγοντας έσοδα και έξοδα. Όλες οι αναφορές εξόδων σας θα καταγράφονται επίσης στην εφαρμογή Sribuu που εμφανίζεται στο μενού Ιστορικό συναλλαγών. Μπορείτε ακόμη και να εισαγάγετε υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου, τραπεζών και ηλεκτρονικών πορτοφολιών για να μάθετε τα αρχεία συναλλαγών κάθε μήνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *