27 Μαρτίου, 2023

Πωλήθηκε από 2 εκατομμύρια ρουπίες, τρία νέα ασύρματα ηχεία από τη Sony Audio Πωλήθηκαν επίσημα στην Ινδονησία

Gadgetren – Η Sony Indonesia παρουσίασε επίσημα τρία νέα ασύρματα ηχεία που περιλαμβάνουν τα SRS-XG300, SRS-XE300 και SRS-XE200. Και τα τρία μπορούν να αγοραστούν στην Ινδονησία τόσο online όσο και εκτός σύνδεσης στο επίσημο κατάστημα Sony Audio.

Η τιμή αυτού του ηχείου ξεκινά από 1.999.000 Rp. για το μοντέλο SRS-XE200, 2.999.000 Rp. για το μοντέλο SRS-XE300 και 4.999.000 Rp. για το μοντέλο SRS-XG300.

Από φυσικής πλευράς, αυτά τα τρία ηχεία φέρουν σχήμα που μοιάζει με μικρό σωλήνα και είναι εξοπλισμένα με ανασυρόμενη λαβή ώστε να είναι εύκολο να τα μεταφέρουν οπουδήποτε. Στη δεξιά και την αριστερή οπή κυκλικού ηχείου, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν φώτα RGB που θα ανάβουν όταν τα ηχεία παίζουν μουσική.

Ως ασύρματα ηχεία, αυτές οι τρεις συσκευές ήχου χρησιμοποιούν τεχνολογία Bluetooth για να μπορούν να συνδέονται με κινητά τηλέφωνα, φορητούς υπολογιστές και tablet. Για τη σύνδεση μπορεί να ενεργοποιηθεί με την εφαρμογή Sony | . Κέντρο Μουσικής.

Υπάρχουν δύο χαρακτηριστικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παροχή εκπληκτικού ήχου, συγκεκριμένα οι λειτουργίες Party Connect και Stereo Pair. Η λειτουργία Party Connect επιτρέπει στους χρήστες να συνδυάζουν έως και 100 συμβατά ασύρματα ηχεία. Ενώ η λειτουργία Stereo Pair επιτρέπει στους χρήστες να συνδέσουν ασύρματα δύο ηχεία για να προσφέρουν στερεοφωνικό ήχο.

Για να καλύψουν τις ανάγκες βιντεοκλήσεων ή τηλεδιάσκεψης, αυτά τα τρία ηχεία παρέχουν επίσης μια λειτουργία ακύρωσης ηχούς που επιτρέπει σε δύο άτομα να μιλάνε ταυτόχρονα χωρίς να παρεμβαίνουν μεταξύ τους όταν θέλουν να κόψουν.

Τα μοντέλα SRS-XE300 και SRS-XE200 είναι εξοπλισμένα με κουμπί σίγασης MIC, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να απενεργοποιήσουν το μικρόφωνο σε μια στιγμή όταν χρειάζεται. Και τα δύο αυτά ηχεία προσφέρουν επίσης τη λειτουργία Ambient Noise Sensing, η οποία μπορεί να μειώσει τον θόρυβο γύρω από τον χρήστη.

Όσον αφορά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, όταν είναι πλήρως φορτισμένη, το ηχείο SRS-XG300 υποστηρίζεται ότι μπορεί να αναπαράγει τραγούδια έως και 25 ώρες, το SRS-XE300 υποστηρίζεται για έως και 24 ώρες αναπαραγωγής τραγουδιών και το SRS-XE200 έως και 16 ώρες αναπαραγωγής τραγουδιών.

Χάρη στην πιστοποίηση IP67, και τα τρία ηχεία είναι ανθεκτικά στο πιτσίλισμα και τη σκόνη. Επιπλέον, και οι τρεις έχουν περάσει από τη διαδικασία δοκιμής σκληρότητας όπως χτυπήματα και γρατσουνιές που συνήθως συμβαίνουν στην καθημερινότητα των χρηστών.

Μην ξεχάσετε να φορτίσετε τις τρεις μπαταρίες που υποστηρίζονται από Γρήγορη φόρτιση ή γρήγορη φόρτιση που μπορούν να αναπαράγουν 70 λεπτά τραγούδια για 10 λεπτά φόρτισης. Επιπλέον, έχει υποστήριξη για τη λειτουργία Battery Care και στα τρία, γεγονός που κάνει την μπαταρία να μπορεί να προστατεύεται σε περίπτωση υπερφόρτισης. Αυτή η λειτουργία Battery Care μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσω της εφαρμογής Sony | . Κέντρο Μουσικής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *